2022-04-16 25 views
焙茶奶酥醬烤多$42Flat White +$20好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因: 今天有事要去元朗一帶,有藉口去元朗試食。為了可一天試2間餐廳(沒有晚市堂食的日子),早點出發去一間日式cafe吃早餐。比起其他cafe,這裡的烤多算抵。除了那片厚多士,還有少量日式芝麻醬沙律🥗、一小件brownie、一杯百花蜜乳酪。焙茶奶酥醬重焙茶味,但不會太甜。加了百花蜜🍯的乳酪,吃起來特別香。Flat white 用了一隻類似茶杯🍵盛著。雖然比較細杯,但就感覺好日式。喜歡cafe 的裝修,包括竹簾、玻璃窗🪟上的印花、貓咪🐈小擺設等。不知店主是否愛貓人士呢?
+$20
推介原因:
百花蜜乳酪

百花蜜乳酪
2022-04-16 81 views
話說上次等咗40分鐘都入唔到去,今次終於等到,直入,叫咗all day breakfast, matcha latte and honey tonic! All day breakfast 都係正常味道,啲包比較硬,冇乜特別!Honey tonic味道幾清新,可以一試!Matcha latte 非常普通,拉花又唔靚!不過佢個環境真係差,坐得唔舒服,間鋪又細!我見到有其他客人哋走嗰陣,全間職員同人哋講拜拜多謝晒,我哋走嗰陣乜都冇講!感覺非常差,好坦白講,一定唔會再去,更加唔會推介俾人!元朗大把餐廳同Cafe,無謂貼錢買難受!
2022-04-14 653 views
唯今,就是忘憂之地,城市裏喘息的空間。隱秘的地點,角落的位置,靜謐而不被打擾。唯今Tadaima,日語就是「我回來了」的意思。斗室不大,座席十個不到,戶外規劃出日式禪坐位席,和風寫意的氛圍。窗前懶洋洋的貓兒,是來自台灣插畫師的手繪,暖黃的燈光調度,溫暖而親切。唯今,是咖啡店,是小酒館。但最吸引我的,是晝夜營業,可嘗啡,也可品酒。Latte Black Rock等待著咖啡冰磚在牛奶中融化,啡香由淡入濃,也是一種樂趣。Honey Tonic 而比咖啡更高的,竟然是蜂蜜。 Honey Tonic 清香而甜美,是台灣小農出品使然,難怪會教人難忘。All Day Breakfast全和風的 All Day Breakfast,芝士漢堡扒、炒本菇、多士、沙律菜的組合,材配搭不同的調味,漢堡扒有手作的味道,不是那種千篇一律的All Day Breakfast。奶酥醬烤多士多士厚度剛好,配上那獨特的蜂蜜,輕乳酪又意外的搭調,小布朗尼再加一點輕甜,那是的能照顧輕食需要的「輕食」吧。
唯今,就是忘憂之地,城市裏喘息的空間。
隱秘的地點,角落的位置,靜謐而不被打擾。
Latte Black Rock
等待著咖啡冰磚在牛奶中融化,啡香由淡入濃,也是一種樂趣。
Latte Black Rock
All Day Breakfast
奶酥醬烤多士
$100 (Lunch)
2022-04-10 39 views
TADAIMA有唯今、現在之意在疫情蔓延的當下更是提醒我地珍惜每一天今次來到唯今感受一下日本居酒屋x喫茶店的混合圍繞著一支支清酒之間享受一個愉快的輕食時光(´▽`)舖內位置偏少 分室內外位置但室外不少打卡位置 今次係下晝去不算多人~留意因為疫情關係廁所不外借٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡ 唯今菜食早午餐 $88 (7.5/10)店內盤子用上美濃燒瓷碟整體感覺十分日系用心但係份量實在偏少呢有豆腐、炒菇、牛油果、沙律和蜜糖吐司味道不錯但食少少就冇感覺不是太滿足 吐司不算特別Flat White +$25 (8/10)佢杯墊用上本地品牌設計的坑渠蓋形狀這點很有特色!Flat White入口都香濃~對呢杯咖啡感覺挺不錯的!O 草莓奶酥醬烤多士 $56 (7.5/10)朋友點的有附上乳酪、Brownie、沙律菜和柚子醬(?但她表示不算太特別價錢亦不算太便宜 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~● ● 總結 ● ●其實本來想嘗試它們Sake/沖泡酒但價錢個人認為頗進取而且看到其他檯客人叫的大All day也不算多料(◐‿◑)氣氛環境不俗 可謂是打卡Cafe之一但回
TADAIMA
有唯今、現在之意
在疫情蔓延的當下更是提醒我地珍惜每一天
今次來到唯今
感受一下日本居酒屋x喫茶店的混合
圍繞著一支支清酒之間
享受一個愉快的輕食時光(´▽`)

舖內位置偏少 分室內外位置
但室外不少打卡位置
今次係下晝去不算多人~
留意因為疫情關係廁所不外借
٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♡ 唯今菜食早午餐 $88 (7.5/10)
店內盤子用上美濃燒瓷碟
整體感覺十分日系用心
但係份量實在偏少呢
有豆腐、炒菇、牛油果、沙律和蜜糖吐司
味道不錯但食少少就冇
感覺不是太滿足 吐司不算特別

Flat White +$25 (8/10)
佢杯墊用上本地品牌設計的坑渠蓋形狀
這點很有特色!
Flat White入口都香濃~
對呢杯咖啡感覺挺不錯的!

O 草莓奶酥醬烤多士 $56 (7.5/10)
朋友點的
有附上乳酪、Brownie、沙律菜和柚子醬(?
但她表示不算太特別
價錢亦不算太便宜

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

● ● 總結 ● ●
其實本來想嘗試它們Sake/沖泡酒
但價錢個人認為頗進取
而且看到其他檯客人叫的大All day也不算多料(◐‿◑)
氣氛環境不俗 可謂是打卡Cafe之一
但回頭的話就未必。
在一個和煦的早上,小妹又在居住的社區亂走,無意中發現隱身在車房和茶餐廳旁邊的角落有一所cafe,橫豎約會的時間還未到,那就去喝杯咖啡吧!Cafe的空間不算大,它們採用先點餐,後上座的模式運作,10個座位很快就填滿了。翻開中、日對照的menu,的確令小妹聯想起去大阪旅行時的點滴。餐點的種類不算太多,但咖啡、茶、輕食和甜點都是齊備的,值得一提的是,店內更提供不同種類的清酒,可加1分。小妹點了一件蘋果金寶和一杯手沖咖啡(選了緬甸咖啡豆)。先來蘋果金寶。酸酸甜甜的很開胃,同時又能夠減輕頂層的筆油粒粒和底層的吉士醬膩。對小妹來說,美中不足的地方是批邊燒焦了少許,所以吃到尾段會感受到超微少的苦味(像人生一樣,既有苦,又有甜)。再來咖啡。緬甸的咖啡豆好像不太出夠中南美洲有名,所以香港較少cafe會購入緬甸的咖啡豆(至少這是小妹第一次遇到它啦!)。對小妹來說,這款以檸檬和雜梅為前調的咖啡是偏酸的(在吃了酸甜蘋果金寶後),不是小妹喜愛的味道,且定價好像有點貴(1杯要$88元)。總的來說,觀察到其他客人都是清一色點吐司和各款茶飲,看來這些才是這所cafe的必點產品,哈!

小妹點了一件蘋果金寶和一杯手沖咖啡(選了緬甸咖啡豆)。

先來蘋果金寶。

再來咖啡。

2022-02-08 132 views
日式咖啡店店面裝修簡約純白色同木系設計有種好溫暖嘅感覺當日去到好多人在店外打卡不過店內比較狹窄枱面都比較細芝士呑拿魚多士用上好多呑拿魚多士烘得好酥脆旁邊仲有百花蜜可以加入乳酪一齊食香甜嘅蜜糖剛好中和左乳酪嘅酸味另外仲有一小件brownie朱古力味好香濃但個人就覺得乾左少少同太硬流心芝士漢堡扒朝食set漢堡扒入面勁多芝士好好食肉質唔鞋仲好多汁仲配左沙律菜同薯仔沙律好開胃菇炒得好香蜜糖多士都外脆內軟蘋果金寶好大件同用左大量蘋果而且焗到好脆但如果無咁甜就更好了咖啡同綠茶就正正常常
日式咖啡店

而且焗到好脆
但如果無咁甜就更好了

咖啡同綠茶就正正常常
2022-02-05 80 views
唯今唯今和洋六品早午餐焙茶奶酥醬烤多士蘋果塔Espresso spice cola價錢💲: $88/ $42/ $4x/ $46好味程度😋: 4.2/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5 (店舖比較小)性價比🥢: 4.2/5 (cafe來說價錢很合理)回頭率😚: 4/5-初四開工大吉!呢個foodie account當然都要開工啦🍊 (雖然疫情嚴重,但我有儲落好多貨慢慢post,出街食小左都唔會冇嘢介紹比大家😚) 今次來到元朗呢間日系cafe,白色外牆+木的元素,幾好打卡,食物質素都有驚喜!佢地夜晚仲會主要係飲酒添!-✅唯今和洋六品早午餐。呢個all day好特別,有溏心蛋、炒本菇、沙律菜、香腸、芝士香蔥厚揚豆腐、同2塊百花蜜吐司🍞溏心蛋個蛋黃啱啱好。炒菇夠味,有啲燒汁去炒咁。沙律菜新鮮爽脆。香腸係脆皮的,煎到香香地🥰吐司有我最鍾意的百花蜜係上面,外酥內軟☺️ 最特別的芝士香蔥厚揚豆腐,味道融洽,配搭埋一齊好滿足。用上揚豆腐,炸過的外皮特別滋味😜-✅✅焙茶奶酥醬烤多士。多士偏薄,顯得特別脆🧐 好鍾意焙茶奶酥,好濃,帶沙沙的質地‼️吐司撕開隱約見到一絲絲,證明係靚麵包😋 旁邊的brow
唯今
唯今和洋六品早午餐
焙茶奶酥醬烤多士
蘋果塔
Espresso spice cola
價錢💲: $88/ $42/ $4x/ $46
好味程度😋: 4.2/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5 (店舖比較小)
性價比🥢: 4.2/5 (cafe來說價錢很合理)
回頭率😚: 4/5

✅✅焙茶奶酥醬烤多士。多士偏薄,顯得特別脆🧐 好鍾意焙茶奶酥,好濃,帶沙沙的質地‼️吐司撕開隱約見到一絲絲,證明係靚麵包😋 旁邊的brownie口感紮實,濃郁朱古力味唔甜😆 最讚係來自台灣的百花蜜+乳酪,完全中和左乳酪的酸。百花蜜好好好香,有陣花清香的蜜糖,忍唔住係咁刮乾淨個兜兜😂

✅蘋果撻。每日的甜品都唔同,呢個蘋果塔有滿滿的蘋果肉😗 味道清甜。上面鋪滿金寶的碎碎,撻皮夠脆夠香,一啖食係個高質的甜品

✅Espresso spice cola。特別的飲品。可樂+咖啡☕️有陣陣的肉桂味,苦中帶d甜,再加香料的味道。

整體好滿意,環境舒服,遇著日光係百葉簾滲入特別有feel。室外的轉角位置亦好適合打卡。感受到店家用心做菜,而定價合理,去開元朗可以選擇呢間🥳推!

一間我超喜歡的元朗新coffee shop ☺️現為My Yuen Long Top 1 ❤️‍🔥在元朗市但不在大馬路鬧市中間,而是在較邊位置小區,旁邊都是住宅和五金店,令小店別樹一格(賽馬會壁球場附近)。小店的日式簡約木系設計、加上貓咪裝飾點綴,本來已很吸引眼球,再加上陽光的加冕☺️讓人很放鬆~彷彿陽光都特別乾淨,像是在日本一樣🎐得天獨厚的優勢呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)因為於我來說,陽光是最好的濾鏡,不用多加修飾。-食物方面,每一樣都很好吃,是一種用心的好吃~是我很久沒感受到的用心,當然食客也要用心品嚐。點了漢堡扒朝食,結果第二天早上再回來吃了焙茶奶酥醬多士👵🏻(明我有幾中意啦)漢堡扒朝食是一個大滿足☺️漢堡扒內有流心芝士、炒本菇的醬汁甜甜的好滋味~薯仔沙律一點都不太滯,吃得出有薯仔蘋果和洋蔥的口感🥰而我最~~欣賞他們會把多士隔起來放起!平常食早餐多士經常淪為配角和吃碼完的角色,但在唯今我必定要先食多士!超脆、即使放涼了還是脆的,再配上他們的百花蜜🍯好香好香!第一次自己來吃的時候,剛好中午時候人比較多,在等食物時我就看看書打發時間,所以都沒在為意~結果他們很貼心的送我一杯手沖咖啡🥰小小舉動但真的很窩心

一間我超喜歡的元朗新coffee shop ☺️
現為My Yuen Long Top 1 ❤️‍🔥
超脆、即使放涼了還是脆的,再配上他們的百花蜜🍯好香好香!
窩心(大家也多多體諒小店人手不多,空間也有限,一齊慢活一下吧!)
咖啡也很好喝,Latte, Flat white 和Latte Black Rock都試了☁️大家想點igable 的就建議Latte Black Rock~ 不喝咖啡的朋友,推薦Honey Tonic🍯顏值和味道都👍🏻
小店室內可坐約12 人,有些位置有插頭位,平日non peak時段應該可以用吧🤣
店外也有些位置,但是比較像是打卡位吧📷順帶一提,小店只收現金和八達通,而且是自己到cashier 點餐點~
現在好像還是試業階段,opening hour 0900-1800🕰如果稍後有晚市,我應該也會回來一試吧haha
🍷🍶喜歡酒的朋友也不防一試。
2021-11-27
Type of Meal
Breakfast
2022-01-05 133 views
睇到Openrice同一啲社交平台 posts都講呢間咖啡店,就搵個閒日去試下。地點都算唔方便,旁邊比較舊仲有啲車房,所以就沒坐外面。店入面地方都幾細,好彩閒日,人唔多,唔算局促。點左一杯Latte,一杯Flat White,但沒vegan milk既選擇,有啲不足。但咖啡很不錯,拉花都ok。Toast 都叫左兩款,一鹹一甜。鹹既係芝士吞拿魚配沙律同百花蜜yogurt,芝士吞拿魚調味有點過鹹,沙律份量少,唔太balance。甜既揀左培茶醬,茶味不太濃,微甜,配了一少塊brownie味道不錯。但兩片多士烤得唔夠香脆,雖然係厚多士,但就做唔到外脆內軟既效果。Yogurt唔係我既野,所以就唔識評了😅整體黎講,如果閒日經過可以坐坐,飲杯咖啡。
整體黎講,如果閒日經過可以坐坐,飲杯咖啡。
芝士吞拿魚多士
培茶多士
2021-12-28
Type of Meal
Tea
2022-01-04 120 views
推薦呢間性價比高cafe❤️❤️(其實好想私心收藏 怕之後人太多🤣)外間動郁過百一份all day breakfast兼未包飲品 呢間價錢絕對試得過🥰流心芝士漢堡扒 配薯仔沙律 炒本菇 沙律菜及烤多士 $88每款都整得好食 欣賞佢漢堡扒的調味好juicy 配埋芝士好香👍🏻 沙律同炒菇 都高分🤤連多士佢都有配百花蜜烤 甜甜的🥰煙肉薯蓉芝士烤多士 配沙律菜 乳酪 蜜糖 $46呢份味道稍為平庸 薯蓉應該未調足味 但份量足以夠女士享用👍🏻👍🏻 建議食甜版 試過焙茶奶酥醬 有特色及好食多了😘飲品揀左Flat White👈🏻大帝話正常水準我好欣賞佢的杯碟❤️我就揀左我至愛的Honey Tonic ❤️ 喜歡它的清甜! 夏天飲會更爽😄埋單$178 會再回頭支持👍🏻👍🏻雖然已經第2次黎 但出單方面好似未協調到 希望佢哋黎緊愈做愈好😂😂

流心芝士漢堡扒 配薯仔沙律 炒本菇 沙律菜及烤多士 $88
連多士佢都有配百花蜜烤 甜甜的🥰

煙肉薯蓉芝士烤多士 配沙律菜 乳酪 蜜糖 $46

飲品揀左Flat White👈🏻大帝話正常水準
我好欣賞佢的杯碟❤️

埋單$178 會再回頭支持👍🏻👍🏻

2022-01-02 110 views
無意中經過 發現咗呢間咁日系嘅Cafe☕️位置高係好出名嘅‘彩’拉麵店隔離🍜假日都多人等位 不過店員都好好會mark低電話call back👍🏻室內外嘅環境都好靚 不過個人最好嘅打卡位係室外嘅呢個corner位🤤 焙茶奶酥醬烤多士 $42焙茶味香 多士都烤得好鬆軟🤤仲配埋個細brownies 同Yogurt 加埋蜜糖食超好味😋豆腐白玉糰子🍡白玉夠煙韌 不過本來expect係會配黑糖蜜個種 點知係配醬油🙈Dirty☕️影咗10分鐘相 杯dirty依然都維持到奶啡分明👍🏻 個人覺得奶夠唔太苦 幾好飲😚蘋果金寶蛋糕 (限定甜點)比平時啲cafe大件 面頭嘅Crumble都夠脆🍰整體唔CP值高 兩個人食咗3樣野加兩杯咖啡都係~$180 想輕鬆hea一個晏就絕對值得一試🤎
無意中經過 發現咗呢間咁日系嘅Cafe☕️
位置高係好出名嘅‘彩’拉麵店隔離🍜

焙茶奶酥醬烤多士 $42
焙茶味香 多士都烤得好鬆軟🤤

豆腐白玉糰子🍡

Dirty☕️

蘋果金寶蛋糕 (限定甜點)
比平時啲cafe大件 面頭嘅Crumble都夠脆🍰

2021-12-17 111 views
難得平日放假休息下去左元朗一間cafe食下brunch,地點雖然唔起眼,但都唔難揾!入到咖啡店已經有一種好舒服悠閑嘅感覺。店內以輕食為主,各種特色咖啡選擇日式all day breakfast:流心蛋、芝士香蔥厚揚豆腐、炒菇、腸仔、烤多士配上百花蜜超級推薦。Espresso spice cola味道特別,配搭花椒八角有種驚喜感覺。流心芝士漢堡扒都好值得一試環境方面坐得舒服,有種悠閑感覺。放假同朋友食個tea傾下計都唔錯
難得平日放假休息下
入到咖啡店已經有一種好舒服悠閑嘅感覺。
店內以輕食為主,各種特色咖啡選擇

有種驚喜感覺。流心芝士漢堡扒都好值得一試

2021-12-09 141 views
𓂃𓉮𓂃唯今 𝙏𝘼𝘿𝘼𝙄𝙈𝘼𓂃𓂃 呢間日式咖啡店坐落喺元朗較遠離市中心嘅一角,從店面設計到食物用料,都令人感覺到係一間充滿誠意嘅小店!室外坐位好有喺日本街角𝙘𝙖𝙛𝙚嘅感覺,而今次選擇左坐喺室內,都有窗邊一抹日光,可以好寫意地享受午餐! 𓂅流心芝士漢堡扒 (配薯仔沙律,炒本菇,沙律菜,烤多士) 漢堡扒非常𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮! 一切開就有芝士緩緩流出,本身都擔心會太𝙝𝙚𝙖𝙫𝙮 , 但食下食下就忍唔住食晒。薯仔沙律入面有蘋果粒,增加口感同帶黎清新感。炒本菇好惹味,而沙律菜用上麻醬同醋調味,可以中和返食漢堡扒嘅膩感。蜜糖烤多士以小鐵架晾起,唔會掂到側邊咸食,可避免影響味道同鬆軟度,可見小店嘅心思! 𓂅𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙣𝙞𝙘 用上台灣產嘅百花蜜,平時自己多數以水沖蜂蜜,今次發現原來配上𝙩𝙤𝙣𝙞𝙘 𝙬𝙖𝙩𝙚𝙧 ,會更加細嚐到蜂蜜嘅香甜同層次,呢杯飲品看似簡單,但令人好有驚喜! 𓊦唯今 元朗建德街26號益利大廈地下12號舖

𓂃𓉮𓂃唯今 𝙏𝘼𝘿𝘼𝙄𝙈𝘼𓂃𓂃

𓂅流心芝士漢堡扒 (配薯仔沙律,炒本菇,沙律菜,烤多士)

𓂅𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙣𝙞𝙘

𓊦唯今
元朗建德街26號益利大廈地下12號舖
新開嘅日系喫茶店,純白色同木系設計,俾人簡潔舒服嘅感覺😌 除咗三款主要𝘉𝘳𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘮𝘦𝘯𝘶外,仲有細份量嘅吐司輕食🍞 而最驚喜係飲品選擇多,部分仲好創新👍🏻😎《 焙茶奶酥醬烤多士 》 $42 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟多士香脆,切開酥化嘅焙茶奶酥,味道唔會好甜,反而有幾分茶味😋 旁邊有來自台灣嘅百花蜜🍯 用嚟中和乳酪嘅酸,亦更突出百花蜜嘅鮮甜,好溫和☺️ 迷你𝘉𝘳𝘰𝘸𝘯𝘪𝘦外層焦脆,內裡都係比較實嘅口感,好濃朱古力🍫《 牛油果煙三文魚炒蛋 》$88 4.5 / 5賣相滿分,色彩繽紛😋 炒蛋嫩滑得黎未到水汪汪~牛油果好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺🤤 煙三文魚都頗厚同大塊👍🏻 而多士做得最出色,面頭塗上應該都係百花蜜,又甜又脆,烤得好好,包邊最好食👍🏻《 𝘏𝘰𝘯𝘦𝘺 𝘛𝘰𝘯𝘪𝘤 》$46 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟再次用上百花蜜,冇諗過濃稠嘅蜜糖加入𝘛𝘰𝘯𝘪𝘤會咁透心涼😌 好有夏日嘅感覺,好清新😋《 𝘐𝘤𝘦 𝘋𝘳𝘪𝘱 》 $80 3 / 5入口微酸,反而唔係好飲到冰滴咖啡獨有嘅芳香🥺 但寫有「香港」嘅渠蓋杯墊好亮眼,好想買左佢😂整體雖然食材唔花巧,但反而味道天然,配搭更顯功架👍🏻 有種回家的感覺😎———
新開嘅日系喫茶店,純白色同木系設計,俾人簡潔舒服嘅感覺😌

《 焙茶奶酥醬烤多士 》 $42 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟

《 牛油果煙三文魚炒蛋 》$88 4.5 / 5

《 𝘐𝘤𝘦 𝘋𝘳𝘪𝘱 》 $80 3 / 5

———————————————
🏠環境舒適度:💛💛💛💛
👅舔脷回頭度:💛💛💛💛
📸打卡able度:💛💛💛💛💛
$120 (Lunch)
  • 焙茶奶酥醬烤多士
  • 𝘏𝘰𝘯𝘦𝘺 𝘛𝘰𝘯𝘪𝘤
  • 牛油果煙三文魚炒蛋
2021-11-28 148 views
陽光燦燦的早上,簡約日式小店有令人悠閒慢活的感覺店位置自成一角,店外有日式木凳台及小吧檯,必然是打卡焦點。玻璃窗上贴上🐱🐱圖案,店內白色主調,加上木檯,簡约和風氛圍日式All day breakfast,最👍👍👍糖心蛋及蜜糖烤多士,不僅是味道,擺碟也有心恩咖啡盛於精緻小玻璃杯或日式瓷杯餐單有日文版,中/英版,加多一點日式風格早餐大约$88,另加$20飲料有日本酒出售,店座位不多,試業期間未有晚市
陽光燦燦的早上,簡約日式小店有令人悠閒慢活的感覺
咖啡盛於精緻小玻璃杯或日式瓷杯
餐單有日文版,中/英版,加多一點日式風格
早餐大约$88,另加$20飲料
有日本酒出售,店座位不多,試業期間未有晚市

和洋六品早/午餐
Flat white
2021-11-28
$108 (Breakfast)
和洋六品早/午餐
Flat white