2018-04-15
呢間餐廳,除左「正」之外,都只能用「很正」嚟形容事不宜遲,重點嚟啦。食物方面:朋友叫左呢個青龍拉麵,感覺比其他拉麵健康。(不過拉面本身就好邪惡嘅XD)湯底味濃,嘗到豬同菠菜嘅味道。我自己叫左火魂拉麵,因為本身就鍾意食辣。估計平時喺譚仔食十小辣嘅朋友,都可以食到呢個。唔會好辣,主角仍然係豬骨味湯底濃郁,份量飽足,食得好滿足呀!不過要講我最欣賞嘅地方,係服務態度。服務方面:有耐性初初打電話去訂位,我表示需要雙人座位。店員好有耐心解釋有邊幾種座位我可以選擇。比起平時聽唔到佢講咩就收線嘅訂枱電話,呢個舉動已經加分。親切及勤奮我同朋友因為三年冇見,所以坐耐左。店員仍然不厭其煩咁酙水,酙左4-5次,講真我自己都唔好意思。但店員一次黑面都冇。加上好主動地比佐料我地,令我覺得佢有考慮我地嘅需要。可能去得太多服務唔太好嘅餐廳,所以有啲誇張左,但因為呢個服務態度,我會願意去多次。(仲有係toilet乾淨)最後埋單:祝你去到嘅時候用餐快樂!
事不宜遲,重點嚟啦。
食物方面:
湯底味濃,嘗到豬同菠菜嘅味道。
我自己叫左火魂拉麵,因為本身就鍾意食辣。
湯底濃郁,份量飽足,食得好滿足呀!
不過要講我最欣賞嘅地方,係服務態度。
服務方面:
有耐性
初初打電話去訂位,我表示需要雙人座位。
親切及勤奮
我同朋友因為三年冇見,所以坐耐左。
加上好主動地比佐料我地,令我覺得佢有考慮我地嘅需要。
(仲有係toilet乾淨)
最後埋單:
祝你去到嘅時候用餐快樂!