位於屯門的一間人氣港式甜品小店 店舖面積不大裝修光猛企理✨有提供多款小食及創意甜品 麻糬窩夫好出色值得推介💞✨焦糖脆脆花生醬甜奶 鮮忌廉麻糬窩夫(配曲奇雪糕)窩夫厚身外脆內軟🧇內裏有煙煙韌韌的麻糬好有口感🥜奶醬好足料口味濃郁😍可以自由配搭不同口味的雪糕🍧大滿足 好適合分享✨焦糖脆餅爆谷飄雪牛奶雪花冰好清涼消暑🍧口感綿密 配搭焦糖爆谷脆脆🍿口感層次豐富 牛奶味道濃郁香甜但不甜膩✨楊枝金露🥭芒果夠香甜配上多汁微酸的柚子🥥再搭配濃郁的椰奶 口感味道豐富 甜度適中 好清爽解渴👍🏻✨小食拼盤小食拼盤有四款食物包括炸燒賣 鹽酥雞粒 雞軟骨及薯條🍟每款小食都酥脆可口 特別是鹽酥雞粒和雞軟骨 炸得乾身有咬口 可以配上乾辣椒粉或者甜辣醬😋✨港式懷舊咖喱三寶咖喱三寶有蘿蔔 魚蛋及豬皮😍港式咖喱醬汁濃郁帶香辣🌶️魚蛋彈牙 豬皮入味 蘿蔔清甜多汁又無渣✨藤椒麻辣雞翼雞翼大隻外皮酥脆帶肉汁🐔味道麻麻辣辣好香口又刺激✨蒜味盬焗雞腎雞腎嫩滑有口感🧄蒜香味濃郁 鹽焗令味道更加鮮美 亦能保留肉汁📍嘆甜品 (屯門)屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖

✨焦糖脆脆花生醬甜奶 鮮忌廉麻糬窩夫(配曲奇雪糕)

✨焦糖脆餅爆谷飄雪

✨楊枝金露

✨小食拼盤

✨港式懷舊咖喱三寶

✨藤椒麻辣雞翼
雞翼大隻外皮酥脆帶肉汁🐔味道麻麻辣辣好香口又刺激

✨蒜味盬焗雞腎

📍嘆甜品 (屯門)
Type of Meal
Last Night Supper
2024-09-04 613 views
食飽飯後成日想食甜品,甜品真係唔同胃嫁😂今日就去咗嘆甜品,佢哋嘅甜品同小食質素好高,真係要記錄吓👍🏻焦糖布丁🍮配曲奇雪糕🍦 - 焦糖布丁我見到就心心眼了,賣相好靚之外,佢果個Q彈嘅感覺,令我想即刻放佢入口😋布丁好滑身,加上蕉糖,勁滿足。曲奇雪糕都好好味,一啖布丁一啖雪糕,無得彈呀👍🏻 焦糖脆脆香蕉🍌鮮忌廉窩夫🧇 - 賣相都係勁靚,窩夫表面佈滿焦糖,見到都流晒口水。窩夫外脆內軟,加上蕉糖,好食到停唔到口。香蕉份量好多,加上什果,雙重口感,正呀。什果西米露 - 什果份量多,都好新鮮,絕對抵食👍🏻小食方面,我勁推介,真係好好食😍波波拼盤 - 入邊有薯條🍟、炸燒賣同埋炸墨魚丸🍡。全部都係即炸,熱辣辣。炸燒賣皮脆肉軟,加上酸甜醬,好好味。炸墨魚丸最好味,小貓寶都食到停唔到口😋椒鹽粟米 - 必食推介,新鮮粟米🌽炸到脆卜卜,加上椒鹽粉,口感同味覺帶來極大衝擊,真係好好味。嘆甜品性價比高,品質又好,真係唔錯嘅選擇👍🏻

食飽飯後成日想食甜品甜品真係唔同胃嫁😂

什果西米露 - 什果份量多,都好新鮮,絕對抵食👍🏻

小食方面,我勁推介,真係好好食😍

甜品性價比高,品質又好,真係唔錯嘅選擇👍🏻
2024-09-01
Type of Meal
Dinner
2024-08-03 830 views
屯門虹橋附近可唯是美食林立,下午茶時份在這裡找到一間以貓為主題的高質甜品店 - 嘆甜品🐱除了內裡佈滿了貓裝飾,店外玻璃牆貼滿的餐牌之間,也能找到一張領養貓貓宣傳單張🧡想必店主必定是有愛心的愛貓之人 🍨心太軟配雪糕($48 / 下午茶餐)下午茶餐均附有飲品,心太軟內的流心朱古力非常濃郁🤎外皮微暖微脆,多款雪糕口味可選,選了豆腐味(+$2)雪糕,雪糕的忌廉味較突出 🥥三寶椰皇($58)點了這款人氣商品,這款只有暖的♨️椰皇鮮奶蛋白非常香濃軟滑,另附有一小碗小丸子、芝麻湯圓及芋圓,非常滿足😌 🍗 B B Q蜜糖雞翼($28/4件)雞翼燒得香脆🍯配蜜糖實的不錯 🍡四川麻辣炸燒賣($26)燒賣外皮炸得脆而不硬,加了一點辣粉,只是微辣,小編覺得配酸辣醬也不錯 🍹綜合水果茶($36)點了少甜少冰,有菠蘿、橙、蜜瓜等清甜水果,喝完還能吃掉,非常消暑❤️‍🔥 🍹 玉露綠茶(+$0)下午茶餐選配,是無糖冰綠茶

🍨心太軟配雪糕($48 / 下午茶餐)

🥥三寶椰皇($58)

🍗 B B Q蜜糖雞翼($28/4件)

雞翼燒得香脆🍯配蜜糖實的不錯

🍡四川麻辣炸燒賣($26)

🍹綜合水果茶($36)

🍹 玉露綠茶(+$0)
下午茶餐選配,是無糖冰綠茶
2024-08-03
$99 (Tea)
  • 心太軟
  • 三寶椰皇
  • BBQ蜜糖雞翼
  • 炸燒賣
  • 水果茶
3 day(s) ago 0 views
🍂天寒地凍,同老公走去屯門嘅虹橋食最出名嘅蛇羹之外,就發現咗即係跟斜對面有間甜品超級好食,坐低揭開本餐牌就知勁多嘢食,叫咗勁多自己想食嘅嘢仲額外發現窩夫喺我人生食最好食嘅一個勁軟熟嘅窩夫,值得推介👍🏼▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🥥三寶椰皇(暖) $58暖笠笠嘅椰皇汁蒸出嚟嘅蛋白,非常濃椰皇嘅香,唔似得出邊淡茂茂,仲有兩粒芝麻湯圓同芋圓,非常飽肚!🥘港式懷舊咖喱三寶 $32咖喱三寶簡直係香港人嘅最愛,咖喱味勁濃,豬皮浸同魚蛋晒落啲咖喱非常入味,仲有蘿蔔勁大嚿仲好腍,抵食🍢夏威夷沙津汁炸燒賣(10粒) $26不得不提10粒嘅炸燒賣炸到脆卜卜入軟腍腍好好食,仲要價錢非常抵$3一粒都唔使!勁抵🍡花枝丸鹽酥雞拼盤原味椒鹽 $43呢盤嘢下次行過都會買,勁有台灣風味嘅鹽酥雞,脆卜卜,鹽酥雞粉,再沈埋落去花枝丸,簡直絕配!係我最鍾意嘅椒鹽!OMG😱🍂秋冬限定:開心果西米露 $38呢個老公想食嘅開心果西米露,唔錯🧇熱窩夫餐 $83+岩鹽奶蓋無花果乾窩夫配日式焦糖燉蛋+朱古力雪糕+ 養生玫瑰花烏龍(熱)絕對要推介呢個勁軟熟嘅窩夫,從未食過窩夫係可以整得咁軟熟,出邊多數都係硬骨骨脆卜卜,竟然可以整到咁軟熟嘅窩

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🥥三寶椰皇(暖) $58

🥘港式懷舊咖喱三寶 $32

🍢夏威夷沙津汁炸燒賣(10粒) $26

🍡花枝丸鹽酥雞拼盤原味椒鹽 $43

🍂秋冬限定:開心果西米露 $38
呢個老公想食嘅開心果西米露,唔錯

🧇熱窩夫餐 $83
+岩鹽奶蓋無花果乾窩夫配日式焦糖燉蛋
+朱古力雪糕
+ 養生玫瑰花烏龍(熱)
絕對要推介呢個勁軟熟嘅窩夫,從未食過窩夫係可以整得咁軟熟,出邊多數都係硬骨骨脆卜卜,竟然可以整到咁軟熟嘅窩夫我真係想食多次,仲要佢跟埋個焦糖燉蛋,焦糖燉蛋高質素過好多酒店嘅buffet,如果佢可以單買做到會!呢個一定會買一打打咁送俾同事食!真係好好食!推🙌🏼🏆

🥨店內仲有其他曲奇零售

🍂秋冬限定:開心果西米露 $38
🧇熱窩夫餐 $83
+岩鹽奶蓋無花果乾窩夫配日式焦糖燉蛋
+朱古力雪糕
+ 養生玫瑰花烏龍(熱)
==$280/2人,人均$140
2024-12-05 0 views
甜品店喺屯門虹橋嗰頭,喺朋友強烈推介之下,今日專程踩入去望一望!推出 期間限定嘅窩夫款式,見到有開心果同埋茶味,即刻被吸引咗入去!佢哋嘅甜品款式幾多元化,中西日式都有,而且價錢唔貴,口痕仲可以叫啲小食過下口癮,平時食完飯過嚟食返個糖水都唔錯!-——————————————🧇◖宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫◗ $80 呢個係期間限定款式,見到係雙拼茶味窩夫,一次過試晒抹茶同烏龍茶🍵,茶控必點!事先切成細細件,抹茶味濃郁有回甘,烏龍茶夾麻糬,拉絲煙韌,口感都不錯!🍧◖Oreo飄雪◗ $58牛奶冰上面鋪滿滿一層Oreo餅碎🍪,配上一球曲奇雪糕,啖啖都食到Oreo,可以根據個人口味自己加煉奶,但就完牛奶冰奶味唔太夠~🥥 ◖椰皇芒果小丸子◗ $58椰皇燉蛋白芒果小丸子係分開上,燉蛋白軟滑甜度適中,帶有少少椰香,加上芒果小丸子一齊食,味道清甜更加香,整體層次感昇華,好食!🍡◖湯圓芝麻糊◗ $43芝麻糊質感黏稠,唔會好甜,另外加咗$8要多三粒芝麻湯圓,湯圓就稍為遜色,唔夠煙靭🥠◖炸燒賣◗ $26一份有10粒,每粒都大大粒脹卜卜,炸得外層香脆,再加咗啲椒鹽粉,裏面咬落去煙煙韌韌,可以點埋甜辣醬一齊食🍗◖粟米
-——————————————
🧇◖宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫◗ $80

🍧◖Oreo飄雪◗ $58

🥥 ◖椰皇芒果小丸子◗ $58

🍡◖湯圓芝麻糊◗ $43

🥠◖炸燒賣◗ $26

🍗◖粟米雞拼盤◗ $33
雙拼椒鹽炸粟米同炸雞塊,呢個價錢好抵食!椒鹽粟米幾清甜,炸雞塊即係麥樂雞,幾香口
好多香港人喜歡食甜品,無論開心定唔開心,一個人或一班人,總會搵到食甜品嘅理由🥰!今晚帶🇺🇸美國回港嘅哥哥及嫂嫂去感受一吓我經常去食甜品嘅地方屯門「嘆甜品」店先。 店內以🐈貓為主題裝飾擺設及貓貓畫畫,連食甜品既小匙羹及擺碟裝飾都有貓貓🐱!我哋5 個人叫咗:芋頭珍珠芋圓涼粉($41)芋頭有芋頭香味,芋圓QQ 彈牙。法式焦糖燉蛋配朱古力雪糕($48)蛋味濃郁香滑,配香脆焦糖加埋忌廉,有不同口感。椰汁紫米露($31)份量十足,唔太甜,好味。岩鹽拖肥Oreo鮮忌廉窩夫配榴槤雪糕加芒果乳酪飲品($75),即制既窩夫有蛋香,入口外脆內軟,配鲜忌廉及Oreo 餅碎,加埋榴槤雪糕一齊食,口感豐富!三寶椰皇($58) 有原個椰皇燉鮮奶蛋白及一碗小丸子芋圓芝麻湯圓,揶皇肉蛋白一齊食,好香滑!我覺得嘆甜品店好適合一家大細去,無論傳統經典糖水或西式甜品,有凍有熱,每個人一定揀到自己心愛嘅甜品食👍🏻,而且價錢合理,性價比高!(Remarks: 全自費食點品)

我哋5 個人叫咗:
芋頭珍珠芋圓涼粉($41)芋頭有芋頭香味,芋圓QQ 彈牙。

椰汁紫米露($31)份量十足,唔太甜,好味。

(Remarks: 全自費食點品)

2024-11-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 岩鹽拖肥Oreo鮮忌廉窩夫
  • 三寶椰皇
2024-12-03 0 views
桃膠雪燕椰皇凍 - 清涼嘅椰皇凍,配上口感Q彈嘅桃膠同雪燕,每一口都係清爽嘅享受,令人心曠神怡。焦糖脆脆香蕉鮮忌廉窩夫配曲奇雪糕 - 香脆嘅窩夫配上焦糖脆脆嘅香蕉,再加上鮮忌廉同濃郁嘅曲奇雪糕,每一口都係甜蜜嘅極致享受,令人一試難忘。白桃乳酸 - 濃郁嘅白桃香氣,配上乳酸嘅清爽口感,每一口都係甜美同清新的完美結合。鮮雜果西米露底 - 各種鮮甜嘅雜果,配上滑順嘅西米露,每一口都係豐富嘅口感同味道,絕對係一個完美嘅甜品選擇。炸魚蛋燒賣原味椒鹽 - 香脆嘅炸魚蛋燒賣,配上簡單嘅椒鹽調味,每一口都係極致嘅享受,令人食過返尋味。芒果檸檬汁 - 清新的芒果同檸檬汁,每一口都係酸甜平衡嘅滋味,令人口水直流。

忙完一天的工作,還沒到晚飯時間,怎麼能不來點下午茶呢?今天我來到了 **嘆甜品**,這家位於屯門青菱徑的小店,絕對是讓我心情大好的地方!牆上可愛的貓咪遊樂場裝飾,讓人一進來就感到輕鬆愉快!🐱💕#### 🍗 小食推薦我點了幾款小食,首先是 **炸雞軟骨**,鹹香爽脆,簡直讓人一口接一口!然後是 **炸燒賣**,外脆內軟,口感煙韌,真的是一絕!接著是 **炸魚蛋**,彈牙爽口,吃了讓我心情好到飛起!最後,還有 **BBQ蜜糖雞翼**,炸得金黃酥脆,肉質嫩滑,甜香的蜜糖味讓我忍不住想再來一份!🍗✨#### 🍦 甜品時間不過最期待的當然是甜品啦!這裡的選擇多得讓我眼花撩亂,來看看我點的幾款:- **岩鹽拖肥鮮忌廉窩夫**:窩夫甜美香脆,裡面還加了麻糬,口感超彈牙!搭配香滑的開心果雪糕,真的是好好味道!😍- **心太軟**:外層焦香的蛋糕,切開後流心的朱古力漿,配上幼滑的雲呢拿雪糕,這組合真是甜蜜又滿足!🍫🍦- **珍珠飄雪**:山形沙冰雪糕上面堆滿了珍珠和麻糬,口感豐富,吃起來超有質感,讓我一口接一口,根本停不下來!🌨️- **香芒蜜語**:這款有香芒雪糕和滿滿的芒果肉,口感層次豐富,吃了讓人心

忙完一天的工作,還沒到晚飯時間,怎麼能不來點下午茶呢?

#### 🍗 小食推薦

#### 🍦 甜品時間

- **香芒蜜語**:這款有香芒雪糕和滿滿的芒果肉,口感層次豐富,吃了讓人心情大好!🥭

總的來說,嘆甜品真的是一個能讓你忘卻煩惱的甜蜜小天地!如果你在屯門,記得來這裡享受一下美味的下午茶哦!🏃‍♀️❤️
2024-11-27 43 views
去屯門吃飯一定要去紅橋!而區內有間港式甜品小店多款創意甜品 且有港式經典小食招牌窩夫很出色 值得推介焦糖脆脆花生醬甜奶鮮忌廉窩夫 $73焦糖脆脆份量很多 甜蜜脆口花生醬超濃郁 旁邊額外附送一小杯花生醬窩夫厚身外脆內軟內裏加了煙煙韌韌的麻糬 好有口感可以配搭不同口味的雪糕紅黃愛玉 $45愛玉份量十足 滿滿一整碗西瓜芒果搭配花奶和雪糕更甜蜜蒜味鹽焗雞督 (微辣) $26蒜香濃郁 鹽焗更能帶出鮮美雞腎嫩滑 保留到肉汁港式懷舊咖喱三寶 $32咖喱三寶有蘿蔔、魚蛋和豬皮咖喱醬濃郁且香辣蘿蔔大舊 魚蛋彈牙 豬皮入味📍嘆甜品屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
去屯門吃飯一定要去紅橋!
而區內有間港式甜品小店

蒜味鹽焗雞督 (微辣) $26
蒜香濃郁 鹽焗更能帶出鮮美
雞腎嫩滑 保留到肉汁

港式懷舊咖喱三寶 $32
咖喱三寶有蘿蔔、魚蛋和豬皮
咖喱醬濃郁且香辣
蘿蔔大舊 魚蛋彈牙 豬皮入味

📍嘆甜品
2024-11-26 19 views
😋🥤濃濃嘅阿華田味🥤🤩:雪花冰嘅面使用阿華田粉,仲有雪糕!帶來濃厚嘅可可香氣,甜而不膩,好食到不得了。🤩🍧細膩的冰沙口感🍧🤩:雪花冰個質地非常輕柔,入口即化,啖啖都可以感受到冰沙嘅清涼與阿華田嘅香甜完美結合。🤩 🍌多層次的配料🍌🤩:香蕉其實撘咩甜品都無得輸!加埋成件事甜得黎唔膩,香蕉又夠多夠誠意!

2024-11-24 12 views
🧇宇冶抹茶拼鳥龍茶麻糬窩夫 $78屯門限定!講到宇治抹茶就一定會有紅豆搭配🫘窩夫熱辣辣 外脆內軟 再加麻糬餡 煙煙韌韌😋🍧華田飄雪冰 $58雪花冰既口感 華田味好香 再加香蕉既配搭係一流!唔夠味仲可以加煉奶 🧁榴連忘返(D24) $64個浸榴連香未放到上枱已經聞到😋

🧇宇冶抹茶拼鳥龍茶麻糬窩夫 $78

🍧華田飄雪冰 $58

🧁榴連忘返(D24) $64
個浸榴連香未放到上枱已經聞到😋
宇冶抹茶拼鳥龍茶麻糬窩夫
宇冶抹茶拼鳥龍茶麻糬窩夫
2024-11-17 89 views
好耐無入去屯門喇!食完晚飯又想坐低甜一甜,問下屯門牛牛有無推薦,佢話紅橋嗰邊有間佢成日去既甜品店叫「嘆甜品」,仲話每次都會叫窩夫,比佢講到我好心動😂咁就一齊過去甜下啦~紫薯飄雪- $58好靚既刨冰💕牛奶冰底+麻薯+紫薯粉同呍喱拿雪糕,麻薯份量都真係不少,有紫薯粉既襯托之下加埋雪糕球,超好打卡!小雞拼盤**原味椒鹽 - $49口㾗㾗要想要點小食,來個小食拼盤有雞軟骨、雞塊同炸雞粒,雞粒最惹味,完成停不了口!心花怒放-$45新鮮雜果+蜂蜜水晶+海藻珠同呍喱拿雪糕,第一次食蜂蜜水晶,有點似桂花水晶但變成蜂蜜口味😂都幾得意!秋冬限定:南瓜粟米西米露(熱)-$32好啱我口味!好香濃既南瓜🎃蓉,又有口感既粟米,好好食!糖不甩丸子窩夫(配雪糕)-$75窩夫即叫即製熱辣辣送上枱外脆内軟,上面配細細粒既糖不甩再有大量花生碎,仲有QQ彈既芋圓,我仲選擇左大熱既開心果口味雪糕,一次過滿足我四個願望!養生玫瑰烏龍(熱)-跟窩夫+$8食完甜品點返杯熱茶暖一暖返先!😂#foodiehkig#hkfoodblogger#hkfoodie#hkig#lifestyle#foodiesofinstagram#hkfoo

紫薯飄雪- $58

小雞拼盤**原味椒鹽 - $49

心花怒放-$45

秋冬限定:南瓜粟米西米露(熱)-$32
好啱我口味!好香濃既南瓜🎃蓉,又有口感既粟米,好好食!

糖不甩丸子窩夫(配雪糕)-$75

養生玫瑰烏龍(熱)-跟窩夫+$8
食完甜品點返杯熱茶暖一暖返先!😂

#foodiehkig#hkfoodblogger#hkfoodie#hkig#lifestyle#foodiesofinstagram#hkfoodshare#foodiemilkteahk#hkfoodieblogger#人氣美食#香港小店#吃貨日記#香港探店#香港美食#食在香港#香港打卡#吃貨#食好西#食評#香港好去處#打卡#嘆甜品 #甜品 #foodie #高質#屯門 #屯門美食 #香港美食 #香港甜品店 #香港甜品#麻糬 #麻糬控
2024-11-15 67 views
同返啲主屯門或者曾經喺屯門生活嘅朋友仔講原來好多人都識佢哋,聽講Re-U都會選擇係到食甜品🤣今次又同朋友仔去左依到食個宵夜~性價比好高~✅無花果乾窩夫配日本蛋布丁(HK$81)加上無花果乾果又真係冇咁甜膩~布丁奶香味幾重✅桃膠雪燕椰皇燉蛋白(HK$58):熱辣辣~有風夜晚食岩晒🤭🤭蛋白夠白滑~佢地既窩夫系列仲不定期有期間限定,上次食既麻糬系列都好吸引😍食完我都左碗中式糖水番屋企比男朋友食🤭

食完我都左碗中式糖水番屋企比男朋友食🤭

2024-11-14 69 views
屯門通常都會諗起好多唔同嘅美食因為嗰邊真係色香味俱全!包括佢哋嘅甜品都做得非常出色!除咗有舖頭打卡影相之外!仲有個好舒適嘅環境比大家輕鬆! 身為經常會去屯門食嘢嘅我就一定要相信我朋友去食呢一間啦!今次我就會去呢一間甜品舖、食佢哋嘅王牌甜品!呢間我本身未食過係一個朋友推介俾我!佢哋嘅麻糬除咗好高質!味道都好多選擇!嚟到呢度一定要食佢個窩夫!當然一定要推介下呢度嘅榴槤飄雪、鍾意食榴槤嘅一定唔可以錯過!當然啦呢度除咗甜品之外原來都會有熱食嘅小食!呢度呢仲會有一個好出名嘅心太軟、除咗可以加雪糕球之外佢嘅裝飾亦都一啲都唔馬虎!係一間以貓做主題嘅甜品店!身為貓控嘅我好鐘意呢間甜品店!今次我叫咗呢幾樣;岩鹽奶蓋無花果乾窩夫連配日式焦糖燉蛋配曲奇雪糕除咗影相打卡一流之外,呢間甜品嘅窩夫係軟林林係我鍾意食嗰種窩夫類型!加上黑牛一杯,真係特別涼爽滿足!小食就叫左椒鹽粟米8件蒜辣雞翼4件呢款雞翼就係元朗區食嘅B仔雞翼味道好接近更加入味!屯門青菱徑3號東威閣地下g02號舖嘆甜品(屯門分店)

今次我叫咗呢幾樣;
岩鹽奶蓋無花果乾窩夫
連配日式焦糖燉蛋配曲奇雪糕

黑牛一杯,真係特別涼爽滿足!

小食就叫左
椒鹽粟米8件
蒜辣雞翼4件
呢款雞翼就係元朗區食嘅B仔雞翼味道好接近更加入味!

屯門青菱徑3號東威閣地下g02號舖
甜品(屯門分店)
岩鹽拖肥Oreo鮮忌廉窩夫 (配雪糕) $65選配草莓雪糕配是日特飲 (藍天白雲) +$18窩夫外脆內鬆軟,拖肥醬 + Oreo餅 + 奶滑鮮忌廉,好香甜!好邪惡!藍天白雲,杯面唧有奶滑鮮忌廉的荔枝味乳酸特飲,顏色層次分明,適合打卡📸 焙茶黑糖珍珠窩夫(配雪糕) $68選配芒果雪糕配白桃乳酸 +$8窩夫外脆內鬆軟,內有少許軟糯麻糬,配奶滑鮮忌廉、焙茶忌廉及口感煙煙韌韌的黑糖珍珠藤椒麻辣雞翼(4件) $28即叫即炸,香口小雞拼盤 $49香脆拼盤,即叫即炸,有炸雞軟骨串、鹽酥雞粒、香脆玉米片雞塊港式懷舊咖喱三寶 $28有魚旦、豬皮、蘿蔔_______________嘆甜品 (屯門)屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖_______________
岩鹽拖肥Oreo鮮忌廉窩夫 (配雪糕) $65

配白桃乳酸 +$8

藤椒麻辣雞翼(4件) $28
即叫即炸,香口

小雞拼盤 $49
香脆拼盤,即叫即炸,有炸雞軟骨串、鹽酥雞粒、香脆玉米片雞塊

港式懷舊咖喱三寶 $28
有魚旦、豬皮、蘿蔔