屯門紅橋有間甜品店一同假日就好多人嚟食☀️除咗有雪花冰、楊枝甘露、芋圓、心太軟、中式糖水仲有窩夫同炸物小食,真係多到一次試唔哂啊!🥄榴槤忘返$58 配料十足,啖啖都食到D24榴槤肉、西米、椰果等等上面仲有一嚿榴槤雪糕真係好香,好足料啊🤩🤩窩夫款式花多眼亂🧇🍵宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫 $70窩夫好大份,足夠2至3人share兩款口味嘅窩夫中間夾住麻糬口感外脆內軟,食到麻糬嘅煙韌口感😍另可揀一款口味嘅雪糕~🍫朱古力心太軟軟滑朱古力流心好似瀑布咁湧出嚟朱古力甜而不膩,外脆內軟揀配朱古力雪糕,朱古力控必食!🍮焦糖布丁配雪糕 $42出色🍮好似喺日本食嘅一樣蛋味香濃,口感細滑焦糖味甜度恰到好處~除咗甜品仲有小食BBQ蜜糖雞翼同小食拼盤有鹽酥雞粒、薯條、椒鹽燒賣、雞軟骨款款香脆可口,過下口癮唔錯!
屯門紅橋有間甜品店一同假日就好多人嚟食☀️

除咗有雪花冰、楊枝甘露、芋圓、心太軟、中式糖水
仲有窩夫同炸物小食,真係多到一次試唔哂啊!

🥄榴槤忘返$58

配料十足,啖啖都食到D24榴槤肉、西米、椰果等等
上面仲有一嚿榴槤雪糕
真係好香,好足料啊🤩🤩

窩夫款式花多眼亂🧇
🍵宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫 $70

窩夫好大份,足夠2至3人share
兩款口味嘅窩夫中間夾住麻糬
口感外脆內軟,食到麻糬嘅煙韌口感😍
另可揀一款口味嘅雪糕~

🍫朱古力心太軟

軟滑朱古力流心好似瀑布咁湧出嚟
朱古力甜而不膩,外脆內軟
揀配朱古力雪糕,朱古力控必食!

🍮焦糖布丁配雪糕 $42

出色🍮好似喺日本食嘅一樣
蛋味香濃,口感細滑
焦糖味甜度恰到好處~

除咗甜品仲有小食

BBQ蜜糖雞翼同小食拼盤

有鹽酥雞粒、薯條、椒鹽燒賣、雞軟骨
款款香脆可口,過下口癮唔錯!
2024-09-10 29 views
貓奴必到之甜品店🐱全店都充滿貓貓痕跡甜品都有大大個貓頭係度點捨得食啊😍-🐾宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫 $70配朱古力雪糕兩款茶味窩夫都好突出宇治抹茶更清新 麻糬拉絲感滿滿窩夫外脆內軟 擺盤精美又好吃🥨-🐾下午茶餐都好抵食$43台灣紅豆甜奶丹麥吐司配雲呢拿雪糕 & 拿鐵咖啡 紅豆軟身沙沙口感 又不會太甜丹麥吐司甜甜地 邊邊夠脆身😍-🐾心太軟 $52配雲呢拿雪糕是必需的!!!等候時間不算太長黎到即食 個流心犯哂規🙌🏻用左比利時朱古力 唔會太甜又唔會苦🤣-🐾小食都好驚艷粟米雞拼盤 $33原味椒鹽炸粟米同埋雞粒份量多又唔會炸到好乾港式懷舊咖喱三寶 $32好喜歡個醬汁 唔辣 重蒜蓉🧄-除左嘆甜品可以嘆埋小食咸甜都掂👍🏻-📍嘆甜品📌屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
貓奴必到之甜品店🐱
配雲呢拿雪糕 & 拿鐵咖啡
紅豆軟身沙沙口感 又不會太甜
丹麥吐司甜甜地 邊邊夠脆身😍
🐾心太軟 $52
配雲呢拿雪糕是必需的!!!
等候時間不算太長
咸甜都掂👍🏻
📍嘆甜品
📌屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
2024-09-10 40 views
今次黎到屯門出名既甜品店嘆甜品,佢地既甜品真係好多選擇!成間舖頭都充滿着貓貓裝飾,貓奴一定會好開心桃膠雪燕椰皇估唔到咁足料!燉奶好滑,連埋椰皇食好潤🫶🏼最正係佢地既桃膠同雪燕,真係俾足一碗你自己倒入去食,桃膠仲要大大粒椒鹽小食拼盤呢個拼盤分別有薯條、炸雞、雞腎同炸燒賣,嘢食炸得啱啱好,唔會炸到好乾或者好油,唔錯👍🏼有機蜜糖丹麥吐司配開心果雪糕簡單但好味!吐司外脆內軟,配埋蜜糖同忌廉真係好香,小朋友都好鍾意食~開心果雪糕都好香,連埋吐司一齊食口感好豐富白桃烏龍食咗咁多甜嘢,飲番杯白桃烏龍茶就最啱啦!有浸淡淡嘅白桃味,中和口腔嘅甜味岩鹽奶蓋無花果乾窩夫配日式焦糖燉蛋淨係睇個樣都覺得正呀!奶蓋好香好滑,加埋窩夫一齊食真係好夾~我哋特登加咗麻糬,食落好煙靭。焦糖燉蛋好重奶味,鍾意布甸嘅朋友一定唔可以錯過!士多啤梨乳酸底層有士多啤梨果肉,加埋乳酸,酸酸甜甜咁好開胃,不過如果好似我地咁食咁多甜品就會有d漏lol總括嚟講呢間甜品舖嘅嘢食真係唔錯,而且大大份好抵食!好適合一家大細個share食

桃膠雪燕椰皇

椒鹽小食拼盤

有機蜜糖丹麥吐司配開心果雪糕

白桃烏龍

岩鹽奶蓋無花果乾窩夫配日式焦糖燉蛋

士多啤梨乳酸

2024-09-08 33 views
/屯門紅橋有間好出名既甜品鋪緊係約埋朋友一齊黎嘆甜品食野❤️佢地除左甜品,都仲有小食可以叫呀🥰🧇宇治抺茶拼烏龍茶麻糬窩夫窩夫係佢地招牌菜!真係ok😂份量幾大,兩款茶味都好出,麻糬好有咬口,唔會好甜,好食👍🏻🍮🍦焦糖布丁配雪糕 $42布丁好滑,一啲都唔流,唔會太甜🤪曲奇雪糕同佢好夾,仲有其他口味雪糕可以揀🍢炸雞軟骨好脆口,無雪藏味😍🍡脆Q地瓜球好脆口,有梅子粉包住,食落幾開胃,入面芋泥仲好煙韌🤤🧆台式拼盤有鹽酥雞、花枝丸同地瓜球。大愛花枝丸,好彈牙😂鹽酥雞外脆內軟,唔係齋食炸粉果隻!地瓜球出色🤣☁️藍天白雲應該係波子汽水加鮮忌廉,打卡一流🤫🥭芒果沙冰朋友話沙冰超滑,芒果熟度岩岩好🫶🏻
屯門紅橋有間好出名既甜品
緊係約埋朋友一齊黎嘆甜品食野❤️
佢地除左甜品,都仲有小食可以叫呀🥰

🧇宇治抺茶拼烏龍茶麻糬窩夫
窩夫係佢地招牌菜!真係ok😂
份量幾大,兩款茶味都好出,麻糬好有咬口,唔會好甜,好食👍🏻

🍮🍦焦糖布丁配雪糕 $42
布丁好滑,一啲都唔流,唔會太甜🤪
曲奇雪糕同佢好夾,仲有其他口味雪糕可以揀

🍢炸雞軟骨
好脆口,無雪藏味😍

🍡脆Q地瓜球
好脆口,有梅子粉包住,食落幾開胃,入面芋泥仲好煙韌🤤

🧆台式拼盤
有鹽酥雞、花枝丸同地瓜球。
大愛花枝丸,好彈牙😂
鹽酥雞外脆內軟,唔係齋食炸粉果隻!
地瓜球出色🤣

☁️藍天白雲
應該係波子汽水加鮮忌廉,打卡一流🤫

🥭芒果沙冰
朋友話沙冰超滑,芒果熟度岩岩好🫶🏻
屯門虹橋出名係美食聚集地😍新墟輕鐵站附近嘅#歎甜品 不知不覺屹立了十多年,身邊唔少朋友都係佢既常客,佢默默地耕耘為屯門既牛牛提供大量優質及種類繁多既新式甜品👏最近見過網上打卡窩夫雪糕拼盤仲要好吸引,價錢亦好實惠,於是我哋就決定試吓美食😋🔹竹炭黑芝麻麻糬窩夫配朱古力雪糕必試的煙靭麻糬窩夫!窩夫有六件,份量非常十足,外脆內軟的窩夫配上紅豆醬及軟糯Q彈麻糬,口感豐富令人回味😋🔹榴槤忘返軟滑的口感的榴槤,細膩質感與滋味加上香濃的榴槤雪糕,層次豐富風味獨特,榴槤愛好者不容錯過😋🔹法式焦糖燉蛋香濃焦糖面配合香濃軟滑的的燉蛋,一脆一軟令口感層次好豐富🔹椰皇楊枝甘露清甜滑溜的原隻椰子,倒入椰汁的芒果楊枝甘露超滿足 搭配椰汁花奶與西米露的香味鮮甜口感一流🔹小食拼盤~五重滋味享受炸燒賣外脆內軟金黃香脆既鹽酥雞粒質感柔嫩及肉汁豐富雞軟骨爽脆惹味、炸薯條鬆軟酥脆🔹士多啤梨乳酸 青蘋果乳酸🥤✨喺炎炎夏日為你帶來酸甜又清爽嘅味道☀ 清新水果香氣 飲起來超級清爽 🥤

🔹竹炭黑芝麻麻糬窩夫配朱古力雪糕

🔹榴槤忘返
軟滑的口感的榴槤,細膩質感與滋味
加上香濃的榴槤雪糕,層次豐富風味獨特,榴槤愛好者不容錯過😋

🔹法式焦糖燉蛋
香濃焦糖面配合香濃軟滑的的燉蛋,一脆一軟令口感層次好豐富

🔹椰皇楊枝甘露
清甜滑溜的原隻椰子,倒入椰汁的芒果楊枝甘露超滿足
搭配椰汁花奶與西米露的香味鮮甜口感一流

🔹小食拼盤~五重滋味享受
炸燒賣外脆內軟
金黃香脆既鹽酥雞粒質感柔嫩及肉汁豐富
雞軟骨爽脆惹味、炸薯條鬆軟酥脆

🔹士多啤梨乳酸 青蘋果乳酸
🥤✨喺炎炎夏日為你帶來酸甜又清爽嘅味道☀
清新水果香氣 飲起來超級清爽 🥤
2024-09-03
$150 (Tea)
2024-09-07 71 views
屯門一向有間小有名氣既甜品店,成日滿座要排隊等位,不過美食係值得等待既🥰仲有必試屯門店限定既宇治抹茶拼烏龍茶麻糬窩夫,真係好好味,抺茶控一定要試!我仲配埋開心果味雪糕添,真係回味!見到有榴槤甜品我又一定會叫🤤依度既榴槤落得好足料,完全滿足我既榴槤慾🤤其他甜品都大份又高質!除左甜品,小食一樣咁惹味!下午茶套餐仲好抵添!Food list🍽️宇治抺茶拼烏龍茶麻糬窩夫 D24榴槤雪燕撈法式焦糖燉蛋配雪糕芒燕濃情原味椒鹽炸魚蛋燒賣藤椒麻辣雞翼

其他甜品都大份又高質!

除左甜品,小食一樣咁惹味!下午茶套餐仲好抵添!

Food list🍽️

原味椒鹽炸魚蛋燒賣

藤椒麻辣雞翼
2024-09-01
  • 宇治抺茶拼烏龍茶麻糬窩夫
今日去屯門搵朋友聚舊,虹橋一直屯門街坊必到掃街好地方,見到呢一間甜品店下午時間都好多人幫襯,走去試吓,甜品種類都好多款,作為榴槤控既我見到榴槤甜品,當然唔可以放過榴槤飄雪$72榴槤飄雪,其實係榴槤沙冰,底下鋪厚厚嘅牛奶沙冰,上面放滿咗幾圈D24榴槤果肉,仲有好多水晶珠同埋白玉丸子🍡一次食晒幾種唔同口感椰皇榴槤飄香$68蛋白清甜,而且帶有陣陣椰子香味,面頭放咗大量D24榴槤果蓉,榴槤味香甜加埋蛋白軟綿綿嘅口感令人欲罷不能懷舊咖喱三寶$32中學時代最鍾意就係放學吉番串咖喱魚蛋,呢度食嘅完全就係中學嘅味道,三寶有咖喱蘿蔔魚蛋同埋豬皮,佢嘅醬汁絕對係誠意作品藤椒麻辣雞翼$28雞翼炸至金黃香脆,一口咬落去爆曬肉汁,鋪咗焦糖麻辣粉非常惹味香口!嘆甜品屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖

榴槤飄雪$72

椰皇榴槤飄香$68

懷舊咖喱三寶$32

藤椒麻辣雞翼$28

甜品
屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
2024-08-27 59 views
屯門公園附近的好吃窩夫今天來屯門公園玩試下窩夫甜品聽講好唔錯🧇焙茶黑糖珍珠窩夫配曲奇雪糕好大的一碟,比餐牌睇落大,外酥酥裡面糯軟,配上黑糖珍珠,口感好特別,配搭適合喜歡珍珠的朋友們好適合🥭香芒蜜語比餐單的香芒蜜語要好睇好多,上面鋪了一層芒果乾粒,口感有層次🥭芒果飄雪一睇就知道我喜歡芒果之人😆😆😆😆,飄雪入口即溶,配上芒果溶,一啖食落去好解暑☺️🍢炸麻辣魚蛋即炸即上,新鮮熱辣辣🌽🐔粟米雞拼盤粟米鮮嫩甜甜的,雞塊外酥內軟,配上椒鹽藤椒麻辣雞翅皮焦裡面雞肉嫩細細鋪頭用心做,坐滿客人下次會再來
屯門公園附近的好吃窩夫
今天來屯門公園玩

試下窩夫甜品
聽講好唔錯

🧇焙茶黑糖珍珠窩夫配曲奇雪糕

🥭香芒蜜語

🥭芒果飄雪

🍢炸麻辣魚蛋
即炸即上,新鮮熱辣辣

🌽🐔粟米雞拼盤
粟米鮮嫩甜甜的,雞塊外酥內軟,配上椒鹽

藤椒麻辣雞翅
皮焦裡面雞肉嫩

細細鋪頭用心做,坐滿客人
下次會再來
2024-08-20 86 views
紅橋出名多正嘢食,其中一間我好鍾意嘅甜品舖就係嘆甜品。佢唔係得甜點,重有各類小食。1️⃣糖不甩丸子窩夫配曲奇雪糕 $65裝飾用糖霜整左個好cute嘅貓貓,店員行過嚟嗰陣離遠已經聞到好香嘅窩夫,窩夫整得啱啱好,唔會烘得過火而有燶燶地嘅味。2️⃣和風飄雪 $58又係一個好睇又好食嘅甜品,兩塊瑪利餠好似耳仔,個雪糕就好似一頂帽仔,勁得意。牛奶雪花冰好綿,牛奶味好出,同麻糬、紅豆一齊食,勁夾!3️⃣珍珠滿盛愛玉 $41平時好鍾意飲台灣手搖嘅朋友一睇到個名已經話要叫呢個甜品,因為充滿左平時手搖可以加嘅配料,而且仲有桃膠。4️⃣黑糖五寶芋圓紫米露 $41五寶有三色芋圓、桃膠、薏米、西米、蜂蜜水晶,雖然有黑糖,但唔會太甜,加上椰汁好香。5️⃣BBQ蜜糖雞翼(4件) $28 &6️⃣藤椒麻辣雞翼(4件)$28同行嘅人當中有啲食辣有啲唔食辣,所以叫左兩款雞翼,兩款雞翼都整得好酥脆,肉都嫩。7️⃣港式懷舊咖喱三寶 $32小食點可以冇咗佢,咖喱汁唔會好稀,豬皮蘿蔔魚蛋三樣都好入味。8️⃣夏威夷沙津汁炸燒賣(10粒) $26炸過嘅燒賣比平時更香口,再點埋啲沙律醬,中和左食炸嘢嘅罪惡感。😹

1️⃣糖不甩丸子窩夫配曲奇雪糕 $65

2️⃣和風飄雪 $58

3️⃣珍珠滿盛愛玉 $41

4️⃣黑糖五寶芋圓紫米露 $41

7️⃣港式懷舊咖喱三寶 $32

8️⃣夏威夷沙津汁炸燒賣(10粒) $26

好日都唔入一次屯門, 當然要搵🐮🐮帶路啦~牛牛話虹橋好多好野食~食完正餐梗係要食埋個甜品先走啦😍😍牛牛帶我食依間佢食開而且又好好味既屯門名物💛🧇🍧本來諗住食竹炭黑芝麻麻糬窩夫,但原來其他口味加$6 都可以係窩夫內加麻糬😌😌咁就揀返牛牛最愛焦糖脆脆花生醬甜奶🧇鮮忌廉窩夫 配豆腐味雪糕 $65+2+6= $73窩夫外脆內軟😋我地顧住打卡..擺左有少少耐..🙈個窩夫同焦糖粒粒都仲係脆👍🏻花生醬甜甜咸咸, 唔會好甜好膩🫶🏻麻糬有小小甜味~配返個清清地既豆腐味雪糕就岩哂~榴槤忘返 $58有榴槤雪糕, 海藻珠, 西米, 椰果, D24榴槤肉, 勁多料, 啖啖都好滿足~D24榴槤肉都幾多~ 一撩開個陣榴槤味即刻湧出黎🤤🤭好正, 味覺同嗅覺雙重享受😏😏除左甜品仲有小食, 樣樣都好想試…但實在太飽~ 唯有下次再黎啦🥺嘆甜品 @tandessert 📍屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖
好日都唔入一次屯門, 當然要搵🐮🐮帶路啦~
牛牛話虹橋好多好野食~食完正餐梗係要食埋個甜品先走啦😍😍
牛牛帶我食依間佢食開而且又好好味既屯門名物💛🧇🍧

窩夫外脆內軟😋我地顧住打卡..擺左有少少耐..🙈
麻糬有小小甜味~
配返個清清地既豆腐味雪糕就岩哂~

榴槤忘返 $58
D24榴槤肉都幾多~ 一撩開個陣榴槤味即刻湧出黎🤤🤭
好正, 味覺同嗅覺雙重享受😏😏

甜品 @tandessert
📍屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖

2024-08-15 117 views
番工太辛苦 收工要食番個下午茶又黎虹橋嘆甜品 今次食啲唔一樣既🤭✨花枝丸鹽酥雞拼盤好大盤 熱辣辣 椒鹽味唔會太鹹配埋泰式甜辣醬更惹味✨蒜蒜蒜辣雞翼呢個雞翼就同元朗出名既雞翼尖係同味不過係雞翼版本 食得更滋味好想蒜味 不過都有啲辣 但越辣又越想食✨D24榴連雪燕撈榴連迷最愛 有大大堆榴連蓉 勁有榴連味雪燕都比得好重手撈埋西米露 夏日消暑一流✨桃膠雪燕椰皇熱辣辣既燉椰皇 桃膠雪燕同椰皇係分開上可以因自己喜好睇下mix唔mix埋一齊食椰皇蛋白好清甜 有涼涼椰香味 而且滑捋捋加埋桃膠雪燕一齊食 感覺好養顏 岩晒女仔食
番工太辛苦 收工要食番個下午茶

可以因自己喜好睇下mix唔mix埋一齊食
椰皇蛋白好清甜 有涼涼椰香味 而且滑捋捋
加埋桃膠雪燕一齊食 感覺好養顏 岩晒女仔食
2024-08-14 82 views
今日到屯門一間好出名嘅甜品店,甜品種類繁多,聽講每款甜品都好好食㗎D24榴槤蘆薈小丸子$52榴槤肉非常之多,淡淡榴槤肉真係好正,小丸子非常之煙靭三樣夾埋一齊食,真係冇得頂焦糖布甸配雪糕$42雪糕我揀咗朱古力味,仲有雲呢拿曲奇芒果同埋椰子味嘅選擇,朱古力味道十分之濃郁,而且有粒粒朱古力喺入邊添,焦糖布甸十分之滑嘟嘟,而且好香焦糖味,但係又唔會太甜!糖不甩丸子窩夫$65平時糖不甩就食得多,今次配埋窩夫一齊食個口感好特別,糖不甩煙煙韌韌配埋花生碎一齊食同埋椰絲,窩夫亦都好香蛋味外脆內軟六小團圓$41入邊有芝麻湯圓,小丸子同桃膠,桃膠嘅份量好多好適合女仔食滋陰養顏,黑芝麻湯圓,帶有濃郁嘅芝麻味❤️嘆甜品屯門青菱徑3號東威閣地下G02號舖

D24榴槤蘆薈小丸子$52

糖不甩丸子窩夫

焦糖布甸配雪糕

D24榴槤蘆薈小丸子

六小團圓
$100 (Dinner)
糖不甩丸子窩夫
焦糖布甸配雪糕
D24榴槤蘆薈小丸子
六小團圓
來屯門就是為了這一口!地道港式糖水!下午2點開,有好多款甜品糖水 窩夫小食真的都好好吃!用料好足!連做糖水的小哥哥都好帥這家的甜品太多啦!冰的熱的全都有,都很好吃,閉眼點!下單之後新鮮現做,我在後台看小哥哥現做,都是當天新鮮的水果!🧇窩夫我宣佈這是我在香港吃過蕞好吃的窩夫,餅底鬆軟香甜,它有種入口即化綿密的口感,配上布丁和冰淇淋太美妙了!一定要試試!🍧各式糖水招牌楊枝甘露太清爽了,夏天進來點上一碗,消暑必備!女士愛的桃膠雪燕椰皇好香啊,椰香混合著滿滿一碗的雪燕,料太足!榴蓮腦袋必吃的榴蓮忘返😍貓山王榴蓮滿滿一球不夠還可以加,混合著冰淇淋大寫的滿足!🍢下午茶小食招牌港式燒賣魚蛋➕灣灣鹽酥雞花枝丸,吃完甜的來點小食很開胃,人均10r+的性價比絕了

🧇窩夫

🍧各式糖水

🍢下午茶小食

$68 (Tea)
吃飽飯又怎少得了吃甜品呢,而其中這間屯門小店就提供了多款特色糖水,刨冰等,真的要甜品要去到第三個胃才可以了!榴槤飄雪(72元)愛吃榴槤的真的要吃這個,最上面的是榴槤蓉加上榴槤雪糕,整個味道就是超香濃的榴槤味帶點回甘。底下是牛奶冰,質感滑,入口即化,不會太甜的,這個好評!嫌不夠味的可以額外加煉奶。其他配料還有白涼粉和軟糯的小丸子。綜合芋圓涼粉(41元)加D24榴槤(16元)這個也挺足料的,有大量的芋圓,涼粉,小丸子,西米,紅豆等,再加上椰奶一起吃,口感豐富,特別是芋圓非常軟糯。本來比較清淡的椰奶加上D24榴槤蓉後,整碗都是榴槤香!陳皮紅豆沙(31元)紅豆沙味道香甜,口感綿滑,回味有陳皮的清香。

榴槤飄雪(72元)

綜合芋圓涼粉(41元)加D24榴槤(16元)

陳皮紅豆沙(31元)
紅豆沙味道香甜,口感綿滑,回味有陳皮的清香。

2024-08-06
2024-08-08 53 views
榴槤飄雪 ⭐️⭐️⭐️⭐️榴槤忘返 ⭐️⭐️⭐️⭐️焦糖脆脆香蕉窩夫 ⭐️⭐️⭐️⭐️今次介紹呢間平時app成日叫,位於虹橋嘅甜品舖,今次我哋去堂食,睇吓有冇分別先!⭕️榴槤蓉配榴槤雪糕真係冇得輸⭕️鍾意食榴槤嘅一定要試吓佢個榴槤飄雪⭕️望落好似好大份咁但其實個飄雪入口即溶一個人食得晒㗎⭕️仲有下午茶餐配杯嘢飲好抵食⭕️甜品賣相都好靚好啱打卡⭕️價錢平民所以我成日食⭕️除左甜品糖水仲有小食選擇好多元化⭕️聽說佢粉嶺都有分店住粉嶺嘅朋友仔都可以試吓
榴槤飄雪 ⭐️⭐️⭐️⭐️
榴槤忘返 ⭐️⭐️⭐️⭐️