2019-04-16 384 views
偶然係社交平台上見到呢個binlo 就諗住book黎同朋友慶祝生日🎂貪呢到有得食6個鐘 可以慢慢同朋友閒聊耐D又可以食多D野🥳呢到成個場都幾大 不過如果超過10人就可能要坐迫少少呢到既食物種類算係幾多 又有得係出面拎壽司🍣熟食或者係甜品🍰之類 味道都不錯 而飲品既選擇不止係有紙包和罐裝飲品 仲有㩒出黎既果汁同菊花茶之類而火鍋有得揀唔同既湯底 我地揀左人蔘雞湯 味道尚算濃郁 而每枱都只限數量既魚生都好鮮🐟亦都提供到大部分我地中意既款式 仲有一人一粒既爆醬既魚蛋同餃子 都好好味😋仲有海鮮拼盤 又有鮑魚 蝦 蜆等 應有盡有 而肥牛或者其他嘢都可以隨便嗌 不過一開始送嘅牛肉品質真係好 又鮮味 唔會太老或者太肥🐂我最欣賞呢度有埋燕窩 雖然份量唔多 但係都好好飲 仲有生日優惠有折扣之餘仲有送香檳🥂整體來講呢間餐廳嘅服務質素唔錯會定期refill食品 種類又多 所以值得一試👍🏾

2019-04-04 551 views
2/4/2019 觀塘 千賀水產 鮮鍋道場位於觀塘廣場15樓的酒店式自助放題,初時以為是日式放題,去到才知道是火鍋為主的,但也有很多熟食和甜品選擇, 飲品更加是講得出的都有。喜愛飲熱茶或者花茶的朋友仲可以自助沖茶!湯底可以選鴛鴦鍋,我們選了昆布乾貝清湯和 胡椒豬肚湯,之後環球美食和海鮮盛合便會送到。之後還有無限追加的食物 肉類和丸類都不缺少四人份量海鮮盛合: 蟶子,蝦,鮑魚, 鯇魚片, 大蜆 還有知名的貝類 ,各樣海鮮也十分大件十分新鮮!象拔蚌五品刺身盛: 三文魚,赤蝦,希靈魚,赤貝和象拔蚌, 略嫌三文魚切得太薄, 如厚切,即使份量少一點也不怕,口感會更好極上安格斯牛小排黑豚肉自助吧有各類的火鍋配料還有即切燒火腿和燒牛扒甜品選擇豐富還有我最愛的軟雪糕和乳酪雪糕其實還有很多熟食,蔬菜,壽司刺身,沙律前菜等供選擇, 餐廳十分大在星期二的晚上人客也十分多座無虛席!我們每樣食物都只係每一次也吃不完餐廳的食物! 十分值得一讚的是餐廳會不斷地推出新的食物,不論是熟食還是火鍋配料,每次行出去都有驚喜!甜品的種類包羅萬有 ,還有新鮮生果。 加上餐廳沒有時間限制,一個價錢任食6小時!以食物的種類來說三個
2/4/2019 觀塘 千賀水產 鮮鍋道場
喜愛飲熱茶或者花茶的朋友仲可以自助沖茶!

之後還有無限追加的食物 肉類和丸類都不缺少

極上安格斯牛小排

黑豚肉

自助吧有各類的火鍋配料

還有即切燒火腿和燒牛扒

甜品選擇豐富

還有我最愛的軟雪糕和乳酪雪糕

以食物的種類來說三個字,冇得輸!雖然沒有日式放題那些日式小吃或料理,但是種類之繁多囊括中日韓,絕對是多吃也不會悶!
2019-04-02 453 views
好耐沒有到銅鑼灣吃飯,約左朋友吃火鍋放題,選舉了千賀水產!由於食評不錯,所以也十分期待🤤🤤 一開lift門見到門面不錯!$268 6小時任食之旅啟動!由於6點就到,入到去未算多人,整體裝修格局不錯👍🏼去到放題,佢有好多樣野送,包括:1)刺身拼盤 (有2樣蝦、希靈魚、三文魚等)大份又新鮮2)火鍋海鮮拼盤 (帶子、蝦、蜆、鮑魚等)3)雪花肥牛片另外,仲有各式各樣既熟食,炸物,火鍋料,飲品,甜品等 包你食到飽飽😋😋 我同朋友都覺得非常滿足,食到9點幾就食唔落😂😂

由於6點就到,入到去未算多人,整體裝修格局不錯👍🏼

去到放題,佢有好多樣野送,包括:
1)刺身拼盤 (有2樣蝦、希靈魚、三文魚等)大份又新鮮

2)火鍋海鮮拼盤 (帶子、蝦、蜆、鮑魚等)

3)雪花肥牛片

2019-03-26
  • 象拔蚌五品刺身盛
  • 海鮮拼盤
  • 極上安格斯牛小排
2019-03-26 383 views
年年生日都系食西餐,今年搞搞新意思,黎銅鑼灣時代廣場附近慨“千賀水產の鮮鍋道場”食火鍋打邊爐,地方企理而且座得舒服,食物種類多!一坐低店員就會端上安人頭計算慨食物例如海鮮盛合,五品刺身等等。海鮮盛合慨海鮮大大只望落吸引,食落都新鮮刺身質素屬中上,大蝦尤其鮮甜多膏!如果可以任叫就好啦,中意海鮮慨人實好開心。唔夠飽的話就可以無限追加某啲打邊爐配料,大胃王都會滿足。或者出去自助吧拎。仲有頭盤,熟食同甜品,十足自助餐慨形式,想要咩就有咩!湯底揀左冬瓜白雞湯,唔會太濃或者太淡。呢度系銅鑼灣黎講價錢十分相宜,食物質素唔錯,難怪7點左右已經好滿座,想食慨朋友記得訂位喇!

唔夠飽的話就可以無限追加某啲打邊爐配料,大胃王都會滿足。

湯底揀左冬瓜白雞湯,唔會太濃或者太淡。

2019-03-07
2019-03-23 336 views
早前去咗位於銅鑼灣嘅千賀水產之鮮鍋道場食火鍋放題,餐廳嘅地址非常便利,只需喺銅鑼灣港鐵站A出口,再行2分鐘就到,位於智選假日酒店3樓,樓面非常寬敞,座位充足一坐低,先揀好個湯底,再出去行個圈,發現食物種類非常繁多,今次揀咗佢哋餐廳嘅新品「昆布干貝清湯」,放題套餐入邊包括環球美食菜式旬之海鮮盛合,另外仲有無限追加系列,當然唔少得自助沙律吧,同埋大量自選嘅火鍋料、熟食、壽司、甜品、飲品,種類選擇非常多,令人目不暇給海鮮盛合 - 大蜆、鮑魚、海蝦等海鮮非常鮮味象拔蚌五品刺身盛 - 魚生鮮甜,象拔蚌爽口極上安格斯牛小排 - 油脂分布均勻,簡直係火鍋中嘅皇牌仲有大量嘅美食不能盡錄,飾物嘅種類實在太多,不能每樣都試實在可惜飲品推介自製菊花蜜,清熱潤喉不得不提,員工態度親切,主動協助加湯落單,令今次嘅用餐感受錦上添花

一坐低,先揀好個湯底,再出去行個圈,發現食物種類非常繁多,今次揀咗佢哋餐廳嘅新品「昆布干貝清湯」,放題套餐入邊包括環球美食菜式旬之海鮮盛合,另外仲有無限追加系列,當然唔少得自助沙律吧,同埋大量自選嘅火鍋料、熟食、壽司甜品、飲品,種類選擇非常多,令人目不暇給

海鮮盛合 - 大蜆、鮑魚、海蝦等海鮮非常鮮味

象拔蚌五品刺身盛 - 魚生鮮甜,象拔蚌爽口

極上安格斯牛小排 - 油脂分布均勻,簡直係火鍋中嘅皇牌

飲品推介自製菊花蜜,清熱潤喉

2019-03-20
  • 象拔蚌五品刺身盛
  • 極上安格斯牛小排
  • 海鮮盛合
2019-03-14 373 views
近日 有朋友生日, 所以約埋 一班朋友到銅鑼灣 , 智選假日酒店3樓 '千賀水產 鮮鍋道場 '食放題. 由於我們 預先訂枱, 所以我們很早便到 餐廳。 我們真是幸運,餐廳 人客 不多, 所以很快便可以入座。我們坐下後 侍應很快便送上 新鮮美味的刺身, 有甜蝦, 三文魚 等等, 肉質晶瑩, 非常新鮮。朋友也點了火鍋湯底, 餐廳內也有很多火鍋配料選擇, 也可以到 火鍋枱上, 任選 各式各款的 蔬菜 和火鍋材料。在熟食區, 也有很多不同 中西式的 美食。還有多款美味精緻的 小點,甜品,糕點等等。飲品方面 ,餐廳 也是 大量供應 的汽水,果汁, 可以自由任取。 但肚子都已經脹卜卜 未能 繼續 食盡 其他美食, 還有很多 美食 仍未 品嚐,唯有下次 再嚟 飽嚐美食, 朋友們對這個晚餐 十分 滿意地離開。

朋友也點了火鍋湯底,

在熟食區, 也有很多不同 中西式的 美食。
還有多款美味精緻的 小點,甜品,糕點等等。

2019-03-12
2019-03-04 489 views
朋友生日又想食自助餐,見到銅鑼灣有間酒店式日式火鍋放題,當日去到全場 full, 無諗到會咁多人,轉咗個圈見食物選多選擇,熟食物都 ok. 每枱送嘅海鮮盤都新鮮,丸類豬肉丸覺得幾好食,肉質軟及有些 juicy 感覺,其他丸類有醬爆疆汁豬肉丸,醬爆香芋及芝士都幾特別,每枱亦有一客芝士焗帶子幾好味,只係飲品少選擇,汽水都無,烏龍茶又無,之前見人post 有個汽水機,果晚去食唔見,但 overall ,,來講都算唔錯,果個月生日仲有 8折,友人有埋9折都 ok. 希望可以keep 住個質素,我都係果句,收得咁嘅價錢都要畀個質素客人。
2019-02-28
$295 (Dinner)
Celebration
Birthday
2019-02-26 423 views
$280有找邊邊放題呀!呢度主打當然係水產同刺身(不是任食)啦,仲有少量熟食,勁多邊邊配料,嘢飮任飮,仲有甜品,任食6小時,保證食到飽😂**以下食物係每枱一客,無得refill**海鮮盛合👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有鮑魚、廣島蠔、大扇貝、馬刀貝、海蝦、脆肉鯇、蜆仔,全部都好新鮮,最好味係鮑魚同扇貝,而蜆仔就比較多沙刺身併盤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有三文魚、吞拿魚、鮑片、赤海蝦、甜蝦、象拔蚌,都係全部好新鮮,最正當然係赤海蝦同三文治餃子+醬爆丸👍🏻👍🏻兩樣都麻麻地,如果可以的話叫侍應cut咗佢手切安格斯牛頸脊👍🏻👍🏻👍🏻第一碟嚟係好靚仔,有入口即溶感覺,但第二碟(Yahoo團購任叫)開始,質素不大如前花膠雞鍋👍🏻4位以上可免費揀花膠鷄鍋,但個鍋好淡味,只是肉眼見到有幾件花膠同雞,不值加錢試後記:1)我哋都無叫餐牌上"任添食物",因為出面自助食物已經好足夠2)Yahoo團購平dd,仲可以任食手切安格斯牛頸脊、升級自選鴛鴦鍋、任飲韓國啤五人共消費:$1380

**以下食物係每枱一客,無得refill**
海鮮盛合👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

刺身併盤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

餃子+醬爆丸👍🏻👍🏻
兩樣都麻麻地,如果可以的話叫侍應cut咗佢

手切安格斯牛頸脊👍🏻👍🏻👍🏻

花膠雞鍋👍🏻

後記:

五人共消費:$1380
2019-02-20
$276 (Dinner)
2019-02-25 417 views
前幾晚相约家人到銅鑼灣千賀水產道場進餐,坐落放時代廣場後面,分2種收費,2小時约二百幾,6小時要三百幾,選了6小時的不用食得太趕,先來了一盆刺身,是配给的,刺身蝦、鲍片、八瓜魚、三文、鮭魚等等,水準不过不失,再送來一盆配給的海鮮和大貝殼、新鲜程度一般,行出去還有很多酒店式的热盆和沙律吧,有蚝油鸭掌、炒蟹、辣酒花螺、炆牛腩`時菜、豬腳羗、炸多春魚,炸三文鱼,凍連壳蝦、泰式鳳瓜等等,味道不錯、種類也算多,還有不同類型的飲品和雪條雪糕,回座位也可点一些打边爐的食物如鲩魚、美國牛肉片,蝦、貝壳等等,種類不算多,三百餘元算是不過不失,0K 的,環境方面卡位枱算宽濶,略嫌人太多,侍應服務不过不失。
2019-02-15 10357 views
係銅鑼灣要搵一間可以任食價錢相宜既火鍋選擇唔多,如果火鍋包埋海鮮既又真係好少,但居然咁難搵都比我搵,所以今次試新野,千賀水產鮮鍋道場,係正Times Square後既假日酒店內,非常方便。平日晚市BUFFET$268 餐牌上寫明可以食足六個鐘,直頭可以食埋宵食。抵一坐低先揀湯底,嘩⋯⋯中、日、韓十幾款可以揀,清既可以揀溫野菜蕃茄鍋、昆布干貝清湯、野菌清湯⋯⋯辣湯有血池地獄麻辣湯、胡椒豬肚湯,我就比個波士頓龍蝦鍋吸引住。揀好湯底無幾耐就送上放題已包既海鮮盤,內有大蝦、蜆,鮑魚,象拔蚌⋯⋯,仲有一碟柚皮鮑魚、極上安格斯牛小排、韓式珍寶餃子同醬爆手打薑汁貢丸,份量因應人數計算,如果唔夠都可以添加。另外再有一盤魚生,有蝦,帶子⋯⋯以作前菜,非常豐富出去BUFFET BAR睇下有咩食先,有火鍋配料,多款新鮮蔬菜、丸、麵⋯⋯仲有熟食、壽司、炸物、沙律⋯⋯,單係飲品都幾多選揀,甜品仲有一櫃雪糕、雪條同雪米糍任食。可能我地得兩個人啦,當我地食完預設魚生、海鮮盤已飽咗六成,個龍蝦鍋內有隻分開兩邊既中型龍蝦,都好多肉同好多膏,而個湯底亦好鮮味。整體黎講加埋一$340 都算唔錯。

2019-02-12
$340 (Dinner)
2019-02-15 8853 views
冬天,是火鍋的季節,雖然近日氣溫上升,但吃火鍋仍是不會停下來的活動!今晚,和朋友來到銅鑼灣霎東街,試試這間人氣火鍋店──千賀水產之鮮鍋道場。在等候入座時,發現人群絡繹不絕,看來真的是名不虛傳呢!我們被安排在一個二人卡位,桌子寬闊,座位亦然,立刻加了不少印象分,因為曾到過一些火鍋店,枱面闊度只容得下一個鍋。所以當看到這樣寬敞的空間時,感到這才是正道!是時候選火鍋湯底啦!選了人氣NO. 1的冬瓜雞白鍋,過了一會兒,首先上場的是一盤擺放精緻吸引的象拔蚌刺身拼盤:就是蝦也有兩款,又有象拔蚌、螺片、油甘魚、三文魚,甚是豐富!然後,就是鍋底上場了!因為是冬瓜雞白,所以湯頭比較清,更能吃到食物原本的真味道。這裡吸引人的地方除了因為是放題式的火鍋店,自助食物區卻不單單只供應丸、菜、醬、飲品等火鍋食物,還有不少熟食、壽司、沙律及甜品,簡直媲美酒店的自助餐。我們二人吃了他們自家獨有的醬爆手打薑汁貢丸、極上安格斯牛小排、海鮮拼盤,還有極上羊肉片,食物質素都是上等的,加上不同的蔬菜和火鍋配料,吃得津津有味,若不是第二天要早起上班,真的想繼續吃下去呢! 今晚,又是一個滿足的晚上!

今晚,又是一個滿足的晚上!
2019-01-24
$380 (Dinner)
2019-02-13 495 views
友人說:"不如去打邊爐啦"。好友相聚又何需藉口呢!就是這樣,相約好友共進晚餐,銅鑼灣區不乏火鍋餐廳,最後來到這一家…店舖座位寬敞舒適,裝潢有玩味感。先來品嚐一下一般火鍋店不會供應的沙律及前菜,新鮮可口,頓時食慾大增。還有多款熟食供應,真的喜出望外,這次真的大飽口福。兩個大雪櫃擺放了各種飲品,飲品種類頗多的,我們當然是老實不客氣,盡情暢飲。湯底揀選了胡椒豬肚湯及日式壽喜鍋,一款滋潤,另一款濃味。自助醬料區,各式各樣,自由"混醬"。最先送上桌上的是刺身拼盤,原來是免費贈送給每枱客人的,按照人數調整份量,我們也急不及待吃起來,三文魚十分新鮮,甜蝦肥美鮮甜,希靈魚肉質厚實,味道很不錯。再來的海鮮配料,有鮑魚丶蝦丶蜆及多款貝類,除了吃得出用料新鮮外,這些海鮮配料清冼得很乾淨。火鍋不可缺少的肥牛,安格斯牛小排,單看外觀已經很吸引了,油脂花紋分佈平均,放湯十餘秒,吃一口,牛味濃郁,有質感,即使不添加任何醬油,同樣滋味。最後當然要吃"飯後甜品",即使"肚滿腸肥",也要吃一杯冰凍雪糕,美味作結。本以為是普通的日式火鍋餐廳,但原來食物種類是如此繁多,味道也是不一樣,而且性價比足,相信很快會再來一次挑戰"大
友人說:"不如去打邊爐啦"。好友相聚又何需藉口呢!

店舖座位寬敞舒適,裝潢有玩味感。

還有多款熟食供應,真的喜出望外,這次真的大飽口福。

湯底揀選了胡椒豬肚湯及日式壽喜鍋,一款滋潤,另一款濃味。

自助醬料區,各式各樣,自由"混醬"。

本以為是普通的日式火鍋餐廳,但原來食物種類是如此繁多,味道也是不一樣,而且性價比足,相信很快會再來一次挑戰"大胃王"。

2019-01-31
$310 (Dinner)
2019-02-12 410 views
新一年過咗赤口當然要同朋友聚餐啦,朋友介紹呢間喺銅鑼灣站附近,地點方便嘅火鍋放題。訂咗七點準時到達,我哋一行7人,5大人加2個Bb,職員安排咗一間透明嘅小房仔比我哋。我哋點咗忌廉濃湯雞白鍋同血池地獄麻辣鍋兩個鍋底,除咗餐牌上嘅海鮮火鍋追加系列外,自助區亦有沙律,熟食,火鍋配料,飲品,甜品等,而每人會有一份嘅燴鮑魚柚皮,海鮮拼盤同一份刺身。今次新年聚餐價錢唔貴,有鮑魚,海鮮,刺身,而且熟食嘅質素唔錯,Refill嘅熟食亦唔會重覆,職員服務唔錯,收碟快勤力又有禮貌,餐廳嘅卡位充足,周圍嘅枱唔會密麻麻,係傾計食飯一個唔錯嘅選擇。每位一份燴鮑魚柚皮,柚皮好軟淋,入晒味,鮑魚亦唔韌。海鮮拼盤嘅海鮮新鮮,每款都大大隻份量足。刺身亦新鮮,尤其係赤蝦。牛肉質素唔錯,油脂分佈均勻,入口一啲都唔鞋。自助區嘅五款開胃前菜。沙律區有多款新鮮蔬菜及醬汁同蝦。自助區嘅蔬菜款式多,食太多肉食啲菜中和吓。熟食區嘅足盆菜有鴨掌,炸蠔,蝦,芋頭,雞冬菇,腩肉,蘿蔔,幾好味㗎。其他熟食有炒蜆,燒雞炆豬手都唔錯。有少量炸物供應,炸榴槤,炸鵪鶉蛋,炸釀茄子,其中炸豬扒最好,唔會醃到太鬆軟,返應有嘅口感但又唔會鞋。餐牌上嘅追加系

每位一份燴鮑魚柚皮,柚皮好軟淋,入晒味,鮑魚亦唔韌

海鮮拼盤嘅海鮮新鮮,每款都大大隻份量足

刺身亦新鮮,尤其係赤蝦

牛肉質素唔錯,油脂分佈均勻,入口一啲都唔鞋

自助區嘅五款開胃前菜。

沙律區有多款新鮮蔬菜及醬汁同蝦。

自助區嘅蔬菜款式多,食太多肉食啲菜中和吓

其他熟食有炒蜆,燒雞炆豬手都唔錯

餐牌上嘅追加系列,其中醬爆薑汁貢丸薑味唔會太濃,易入口,味道幾特別,美國穀飼黑豚肉片亦係好味

酒類需另加錢。

自助飲品選擇多,菊花蜜好清潤

甜品亦有幾款。

雪糕冰條款式多啲,香芋味最好味
,雪糕有細杯裝同雪米糍選擇。

2019-02-08
$366 (Dinner)
2019-02-03 507 views
就黎又到新年,所以今次就同屋企人去TimesSquare 後面間 千賀水產食火鍋放題當係團年飯~~ 我地6點左右已經到了餐廳,職員都好快黎到同我地講解個程序~~ 好喇明白晒之後我地就揀湯底先:湯底都成14款選擇,我地都想清清地,咁就揀左昆布干貝湯底  餐廳會預設咗 4 款食物先: 海鮮盤 + 刺身盤 + 安格斯牛小排 + 韓式餃子+醬爆薑汁貢丸 先講海鮮拚拼盤,海蝦帶子好新鮮,鮑魚都爽口彈牙,蟶子肥美,蜆蜆都鮮甜~~跟住就係刺身:三文魚肥美厚切,象拔蚌爽口鮮甜,鮑片好味,甜蝦都不錯之後就係安格斯牛小排 + 韓式餃子+醬爆薑汁貢丸大家食完指定食物之後,出面仲有勁多熱食,例如炒蜆,東風螺,蔥酒雞等等壽司又有涼盤如青口,沙律中華沙律等等又有炸物 小朋友最愛! 跟住就係一大個火鍋料自助區如果火銅料唔夠仲可以再加架!!最後就當然有甜品啦…我地呢食完佢地比既4樣野再加幾round 熱食…基本上已被完美KO了。
湯底都成14款選擇,我地都想清清地,咁就揀左昆布干貝湯底

餐廳會預設咗 4 款食物先:

跟住就係刺身:
三文魚肥美厚切,象拔蚌爽口鮮甜,鮑片好味,甜蝦都不錯

之後就係安格斯牛小排 + 韓式餃子+醬爆薑汁貢丸

大家食完指定食物之後,出面仲有勁多熱食,

例如炒蜆,東風螺,蔥酒雞等等

壽司又有涼盤如青口,沙律中華沙律等等

又有炸物 小朋友最愛!

跟住就係一大個火鍋料自助區

如果火銅料唔夠仲可以再加架!!

最後就當然有甜品啦…

2019-01-30
2019-01-22 7591 views
我諗大家間唔中都會去食吓 #放題 放縱一吓😌 不過有無留意到 #餐牌 上 #炸物 嘅款式一般都比其他食物多,好容易就會唔覺唔覺咁嗌到成枱都一啲勁飽肚又無益嘅食物👉🏻👈🏻 最近朋友去過 千賀水產の鮮鍋道場 口碑都唔錯,咁我哋都去試吓啦😌#千賀 就喺 #TimesSquare 嘅後面,交通都算方便🚘 我哋傍晚6:15唔夠就已經到餐廳,估唔到有食客比我哋更早👀 好彩都仲有卡位。每張枱上面都有個火鍋爐,估唔到 #火鍋 先係呢度嘅主打,就連湯底都有14款選擇🤩 餐廳為每一枱食客都預設咗一盤 #海鮮 、#魚生刺身、#安格斯牛小排、#韓式餃子、#醬爆薑汁貢丸,夠哂陣容頂盛👍🏻 除咗指定食物,出面仲有勁多 #火鍋料、#熟食、#壽司... 怪不得要安排啲食客 #任食6小時 先可以試勻哂佢啲嘢啦😋 不過 #小秘書 呢排腸胃麻麻,唯有食得精簡啲,為到本已經好唔錯🤣#小秘書 今日揀嘅系 #龍蝦湯底,入面有原隻 #龍蝦,湯底都幾鮮味嘅,#海鮮盆 入面嘅 #聖子、#鮑魚、#蠔... 都唔錯呀😋 #象拔蚌刺身 係 #小秘書 至愛,可惜份量就少咗啲😅 不過出面仲有咁多冷盆熱食 #AllYouCanEat,齋系望吓唔使

#小秘書 今日揀嘅系 #龍蝦湯底,入面有原隻 #龍蝦,湯底都幾鮮味嘅,#海鮮盆 入面嘅 #聖子、#鮑魚、#蠔... 都唔錯呀😋 #象拔蚌刺身 係 #小秘書 至愛,可惜份量就少咗啲😅 不過出面仲有咁多冷盆熱食 #AllYouCanEat,齋系望吓唔使擺落肚就已經夠哂飽喇🥳
2019-01-21
$268 (Dinner)