2022-09-03
生酮飲食者必試💖每項食物都列明碳水化合物,脂肪及蛋白質含量,唔洗下下自己計,超細心加分👍🏻金文畢芝士牛肉漢堡 $118超級好食‼️ 超級好食‼️ 超級好食‼️用左Double Camembert Cheese作為burger麵包面頭煎得脆香,將芝士整成厚片形狀定型,入面係流心嘅感覺😍同一般市面上嘅芝士漢堡有好大分別~個人超鍾意呢個口感,而且芝士味好濃郁,夾住牛肉漢堡扒食真係好夾👍🏻 牛肉漢堡亦都好出色,肉質軟滑多汁,煎得夠香👍🏻超推薦呢款burger🌟土匪雞胸漢堡 $82呢個係用天貝作為麵包~原來天貝係超級食物,係用用黄豆+天貝益菌發酵而成,營養價值好高👍🏻口感好特別,仲有豆香~健康得來又好味雞胸肉煮得超嫩滑,真係以為自己食緊雞髀肉咁~好難得雞胸肉有Juice嘅感覺😍土匪調味好惹味!煙肉雞蛋椰菜花飯 $48椰菜花食得好細粒,加埋椰菜絲同雞蛋一齊炒,口感幾似食緊飯✨️煙肉脆炸得好脆好香,食落去口感層次豐富~飽肚又健康😌炸牛腩配核桃及意大利黑醋$52炸得好香口,加埋黑醋可以解膩,味道酸酸甜甜好開胃👍🏻整體來講,健康得來選擇又多,食物高質,難怪見keep住無停手咁執外賣單~主力做外賣生意,有提供少量
金文畢芝士牛肉漢堡 $118
超級好食‼️ 超級好食‼️ 超級好食‼️
土匪雞胸漢堡 $82
呢個係用天貝作為麵包~
口感好特別,仲有豆香~健康得來又好味
煙肉雞蛋椰菜花飯 $48
炸牛腩配核桃及意大利黑醋$52
炸得好香口,加埋黑醋可以解膩,味道酸酸甜甜好開胃👍🏻
整體來講,健康得來選擇又多,食物高質,難怪見keep住無停手咁執外賣單~主力做外賣生意,有提供少量座位
the Engine (大角咀)
大角咀嘉善街18號利奧坊地下G702號舖