2024-12-02 218 views
💡環境舒適西餐廳放工約埋好朋友去相聚,就黎聖誕節,呢間裝飾得好有聖誕氣氛,環境舒適,坐位闊落。🦞Seafood Platter 🦪呢個海鮮拼盤好抵食,星期一至二都係$99,包含了多種新鮮的海鮮:兩隻法國黃金螺、四隻紐西蘭青口、兩隻新鮮空運生蠔、兩隻日式磯煮飽魚和兩隻北海道帶子。每一樣海鮮都非常新鮮,岩曬鍾意食海鮮嘅我。🍝卡邦尼意粉 卡邦尼意粉的醬汁濃郁,加入培根同蛋黃,令每一口都充滿左香氣。而且意粉煮得剛剛好,口感滑順。🍕 Pepperoni Pizza 辣肉腸披薩🍕配上豐富的芝士和番茄醬,外皮酥脆,內餡豐富。辣味十足,愈食愈過癮。🦀蠔屋蟹餅 蠔屋的蟹餅外酥內嫩,蟹肉鮮美,搭配特製的醬汁,讓整道菜更加美味。每一口都能感受到海鮮的鮮香,讓人回味無窮。🦴烤牛骨髓伴和牛肉眼粒配法包多土 🥩骨髓的滑順和牛肉的嫩滑好夾,搭配法包一起食用,風味更加出色。
💡環境舒適西餐廳

🦞Seafood Platter 🦪

🍝卡邦尼意粉

🍕 Pepperoni Pizza

🦀蠔屋蟹餅

🦴烤牛骨髓伴和牛肉眼粒配法包多土 🥩

1K
2024-12-01 219 views
多年好閨密生日大快樂, 慶祝是必須的! 來一個燈光昏暗, 超有氣氛的餐廳食個生日飯! 海鮮拼盤 "法國黃金螺2隻、新鮮空運生蠔2隻、北海道帶子2隻、紐西蘭青口4隻、日式磯煮鮑魚2隻" ~ 大愛海鮮的我倆! 海鮮鮮甜爽口, 生蠔入口幼滑, 螺很彈牙, 青口有驚喜, 鮑魚甜甜的很煙靭!蟹肉牛油果醬塔、黑魚子 ~ 牛油果超軟滑, 搭配鮮甜蟹肉及脆卜卜黑魚子, 這口感豐富, 以為味道會清淡, 但黑魚子起了點晴作用!自家製蟹餅 ~ 蟹餅很札實, 滿滿是蟹肉, 外層炸得香脆, 超滿足!蒜片辣椒煮維珍尼亞蜆扁意粉 ~ 蜆超鮮甜沒砂, 有大海的味道! 意粉軟硬適中, 微微辣味很開胃, 讚!
Type of Meal
Dinner
慶祝友人生日,選了灣仔這家生蠔餐廳,燈光偏暗氣氛浪漫,適合好好聊天Seafood Platter $99法國黃金螺 x2 / 北海道帶子x2 / 新鮮空運生蠔x2 / 紐西蘭青口x4 / 日式磯煮鮑魚x2周一/周二只需$99,其餘日子$199,非常超值,點了一盤試試,所有海鮮都鮮甜爽滑,特別一讚生蠔海水味濃郁,蠔味濃厚飽滿,配檸檬汁一流Baked Mushroom Stuffed With Bellota Ham (6pcs)西班牙黑豚火腿焗釀磨菇(六件) $129誠意之作,不是一般的煙肉焗磨菇,黑豚火腿切成細片,焗得香脆可口,火腿帶咸香,配上香濃磨菇,出色的前菜Char-Grilled 360 DaysGrain-Fed U.S. Prime Beef Rib-Eye炭燒360日穀飼美國頂級牛肉眼 $389牛扒5成熟仍保留肉汁,很香炭烤味,肉質鮮嫩份量足料,下面的露荀和薯蓉也不馬虎,粒粒薯仔口感,不是開粉薯蓉,超讚Stir-fried Green Asparagus欖油蒜片炒青露筍 $79另外加了side dish, 多吃點菜,露筍鮮嫩,蒜片炒過很香整體來說味道出色,氣氛一流,會再來

Seafood Platter $99

西班牙黑豚火腿焗釀磨菇(六件) $129

Char-Grilled 360 Days
炭燒360日穀飼美國頂級牛肉眼 $389

Stir-fried Green Asparagus
欖油蒜片炒青露筍 $79

整體來說味道出色,氣氛一流,會再來
  • Oysters
2024-11-29 210 views
微暗燈光,座位寬闊,空間感足,好有情調!👉🏻SEAFOOD PLATTER $99二人份量,逢星期一同二只係$99,超抵!有法國黃金螺、北海道帶子、新鮮空運生蠔、紐西蘭青口同日式磯煮飽魚!法國黃金螺好鮮美;北海道帶子好嫩滑;空運生蠔滑順creamy,一d都唔腥而且好肥美!另外紐西蘭青口肉質豐厚;日式磯煮飽魚入味爽彈!👉🏻炭燒紐西蘭羊鞍扒 $2997成熟,粉嫩色,燒到網紋格好靚,濃郁香氣,肉質鮮嫩!配有薯仔蓉,口感更加豐富多樣!👉🏻原隻日本魷魚焗釀意大利飯 $219原隻日本魷魚,好鮮,釀左意大利飯,口感軟滑creamy細膩,除左視覺吸引,味道仲更加岀色!👉🏻蟹肉牛油果醬塔,黑魚子 $149蟹肉嘅鮮美真係無得輸,加上牛油綿密順滑口感,配上黑魚子喺口中醬爆,好開胃!
微暗燈光,座位寬闊,空間感足,好有情調!

👉🏻SEAFOOD PLATTER $99
另外紐西蘭青口肉質豐厚;日式磯煮飽魚入味爽彈!

👉🏻炭燒紐西蘭羊鞍扒 $299

👉🏻原隻日本魷魚焗釀意大利飯 $219

👉🏻蟹肉牛油果醬塔,黑魚子 $149
2024-11-28 181 views
餐廳店內🈶大型落地玻璃,邊睇景邊享用晚餐,非常有氣氛,侍應服務態度亦好友善Seafood Platter海鮮拼盤絕對係海鮮愛好者嘅首選💕 新鮮空運韓國生蠔肥美多汁,法國黃金螺肉質鮮甜彈牙,紐西蘭青口肉質飽滿,北海道帶子入口軟嫩,搭配少許檸檬汁更能提升口感層次炭燒加拿大天然豬鞍 豬鞍咬落細膩而富有彈性,點上汁食就更美味😋配菜仲有薯蓉,入口綿滑 原條龍蝦尾扁意粉🈶半隻龍蝦🦞,肉質鮮嫩可口,扁意粉軟硬適中,口感滑順且富有嚼勁

Seafood Platter

炭燒加拿大天然豬鞍

原條龍蝦尾扁意粉
2024-11-28 170 views
自從上次在 The Oyster House 吃了香蕉拖肥批後,我一直念念不忘。今晚專程轉場去享受甜品,這次老闆推薦了另一款同樣出色的甜品——Crêpe Suzette。剛出爐的班戟保持著柔軟的口感,搭配上加了橙酒的醬汁,橙味濃郁。再加上雲呢拿雪糕,完美中和了柑橘的酸味,整體味道變得酸甜可口,吃起來輕盈不膩。這次的推薦果然沒有讓我失望,這道甜品絕對值得一試!

這次的推薦果然沒有讓我失望,這道甜品絕對值得一試!
2024-11-22
2024-11-28 168 views
今晚約左成班閨密約會,揀左間適合傾計飲野食飯嘅餐廳🥰今晚就試下位於合和對面嘅大廈,呢度係美食集中地😍Seafood Platter 🦪海鮮拼盤有生蠔🦪日式磯煮鮑魚、北海道帶子、法國黃金螺、紐西蘭青口,全部海鮮都好新鮮🤩磯煮鮑魚仲好軟彈夠晒味🤤如果星期一二嚟食仲平多$100添🤭Homemade Crab Cake🦀蟹餅外表酥脆內裡飽滿香濃,足見廚師的細心製作😌蟹餅非常足料,充滿紥實嘅蟹肉,一啲都唔孤寒👍🏻Lobster Linguine🦞龍蝦尾意大利麵煮得剛剛好,無論係麵質定係味道,醬汁調得剛好,而龍蝦肉夠晒彈牙😋Iberico Ham Pizza🍕薄餅上鋪滿新鮮嘅火腿同火箭菜,上到枱香氣四溢😌火腿用嘅係伊比利亞黑毛豬,肉質有大理石紋,口感柔軟而且入口回甘🤤真不愧為豬肉界和牛🤤U.S Ribeye🐃炭燒360日穀飼美國頂級肉眼扒更表面焦香微脆,內裡肉質鮮嫩多汁而且肉味濃郁🤤我地叫左五成熟,最欣賞係大廚真係做到剛好五成🤩Banana Toffee Pie🍌🥧雖然成餐飯每一道菜都非常出色,但我個人最愛呢道甜品,真心有驚喜😍香蕉味道夠甜夠香濃,配合面頭香甜嘅cream同埋重點嘅拖肥餅底🤩非常滿

Seafood Platter 🦪

Homemade Crab Cake🦀

Lobster Linguine🦞

Iberico Ham Pizza🍕

U.S Ribeye🐃

Banana Toffee Pie🍌🥧
雖然成餐飯每一道菜都非常出色,但我個人最愛呢道甜品,真心有驚喜😍香蕉味道夠甜夠香濃,配合面頭香甜嘅cream同埋重點嘅拖肥餅底🤩非常滿足🥰

🤑 人均消費:~$430
🤩 推薦指數:8.5 / 10
📍 餐廳資料:The Oyster House (灣仔)
灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 25樓

2024-11-28 153 views
今晚同媽咪撑枱腳,食佢鍾意嘅蠔。Oyster House 環境舒適,氣氛浪漫。服務員的招呼亦很貼心,令人感覺舒服。🦪🐚Seafood Platter~這個二人份量的海鮮拼盤$199便有2隻法國黃金螺、2隻Korean Rock生蠔、2隻北海道帶子,2隻日式磯煮鮑魚及4隻紐西蘭青口。所有海鮮都鮮味十足,成功開啟了我們的味蕾。如果星期一及星期二到訪,更只需$99便吃到這個拼盤,非常超值。🥗🥑Tuna Salad~這款沙律以脆焗芝士製成兩個兜,盛載着番茄、鮮吞拿魚,牛油果及鷹嘴豆。我們先以匙羹起部份食材吃,最後便連香脆可口的芝士兜也吃光。🦀Homemade Crab Cake~蟹餅內除了蟹肉,還配有mozzarella cheese,鹹香味美。🥣Oyster Bisque~蠔湯鮮香creamy,充滿蠔味。跟湯上的香草軟包也非常高質,熱辣辣,軟綿綿,蘸湯吃一流。🍛Uni Orzetto~海膽和米型意粉的口感非常夾,米型意粉煙煙韌韌,有嚼勁,像意大利飯一樣。海膽亦十分鮮味滑溜,與米型意粉拌勻來吃,別有一番風味。

2024-11-27 147 views
📍The Oyster House(灣仔)灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 25樓終於都搵到人陪我去食生蠔啦,呢間生蠔餐廳有好多款生蠔俾你揀,有大有細價錢都唔同,唔只得生蠔,仲有好多其他美食👉Cherry Stone💰$65😋😋😋😋.8/5肥美又大隻,大大舊肉一啖放哂入口好滿足,非常鮮甜,咬到唔捨得吞👉Lambert No.2💰$59😋😋😋😋.8/5侍應逐一介紹每款生蠔嘅味道,我就揀隻味道無咁複雜嘅品種試吓,聞落已經好香生蠔味,未食已經流哂口水,成隻啜落個口個下,真係好味到唔識形容,一個字,鮮👉Louet Feisser No.2💰$59😋😋😋😋.8/5再食多一隻都係揀隻味道比較簡單,唔係食嘅我,只係覺得好鮮甜,好好味,已經足夠👉原隻日本魷魚焗釀意大利飯💰$219😋😋😋😋.7/5呢隻魷魚非常飽滿,唔好睇小佢,原隻魷魚釀入意大利飯,咬落去魷魚非常彈鮮甜,魷魚嘅鮮味融入晒落啲意大利飯度,成隻食晒真係唔嘢小👉炭燒加拿大天然豬鞍💰$249😋😋😋😋.8/5冇諗過塊扒係咁大又厚,肉質鬆軟,肥瘦適中,咬落一啲都唔韌,仲有好香炭烤味👉欖油蒜皮炒青露荀💰$79😋😋😋😋.8/5點都想叫返啲蔬菜嚟食
📍The Oyster House(灣仔)
灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 25樓

💰$249

👉欖油蒜皮炒青露荀
💰$79
😋😋😋😋.8/5
點都想叫返啲蔬菜嚟食吓,呢個蘆筍青青地係最好嘅選擇,蘆筍清甜幼嫩,帶點微鹹,加埋蒜片嘅香味,真係惹味十足

回頭:yesyesyes!價錢唔算貴,但食物就好高質,我覺得可以間中嚟食吓享受吓
2024-11-27 128 views
今日放工同閨蜜們約咗去灣仔嘅 The Oyster House 食飯,初次黎呢間餐廳比我既印象都唔錯!餐廳氣氛好靚,裝潢高雅,仲已經有聖誕佈置🎄,超有節日氣氛。如果Xmas期間黎慶祝,呢度應該係個唔錯嘅選擇!Seafood Platter 🦪🦞🐚呢個海鮮拼盤真係好抵,星期一至二只需$99,而星期三至星期日都只係$199!入面有生蠔、鮑魚、螺、帶子同埋青口,每款都好新鮮,唔需要太多調味已經好好味;呢個拼盤絕對係必點推介!Homemade Crab Cake 🦀蟹餅金黃香脆,內裡係滿滿蟹肉,份量又啱啱好,非常適合share住食。Iberico Ham Pizza 🍕Iberico Ham配芝士鹹香濃郁,餅底薄脆Boston Lobster Linguine 🦞🍝龍蝦肉質鮮甜彈牙,意粉煮得剛好,吸滿濃郁嘅汁 U.S Prime Beef Ribeye 🥩美國頂級肉眼牛扒煎到五成熟啱啱好,牛味濃郁,絕對高質Banoffee Pie 🍌🥧上層係超滑嘅Vanilla Cream,中層係原條香蕉,底層係甜甜嘅拖肥配焦糖餅底,三層一齊食味道好夾,非常非常好食!我同朋友一致認為呢個甜品係必點之選!
Seafood Platter 🦪🦞🐚
Homemade Crab Cake 🦀
Iberico Ham Pizza 🍕
Iberico Ham配芝士鹹香濃郁,餅底薄脆
Boston Lobster Linguine 🦞🍝
龍蝦肉質鮮甜彈牙,意粉煮得剛好,吸滿濃郁嘅汁

U.S Prime Beef Ribeye 🥩
美國頂級肉眼牛扒煎到五成熟啱啱好,牛味濃郁,絕對高質
Banoffee Pie 🍌🥧
Knock knock, any oyster fans here?The Oyster House搬到QRE Plaza之前已經試過,今日口痕想食蠔就諗起,menu寫每人只要消費兩杯紅/白酒(House $69-89/杯)可享生蠔六折優惠幾抵可以一試!睇完menu都係請店員介紹穩陣,店員有mini ipad講解Today’s List, 早知早啲問🤣 creamy n’ 海水味 why not both? 生蠔新鮮,XL亦真·大·隻,個人最愛法國蠔王 Gillardeau,溫和海水味加濃厚蠔味,推薦💜見有法國Alsace白酒 $399/支 性價比高,果然好飲🤩 是生蠔的好朋友!然後上鮮海膽阿根廷紅蝦刺身,呢個組合新鮮而且口感豐富,第一印象唔錯bor! 賣相方面精緻有驚喜,一定要數原隻日本魷魚焗釀意大利飯🦑 魷魚鬚腳烤香邊位最正,魷魚body厚肉地有煙靱咬口配以risotto軟糯鮮香,視覺味覺enjoyable 最後以鮮蠔濃湯作結,次序錯晒😂 但見隔離order bisque又想試吓,濃稠口感配鬆軟麵包,值得蠔友一試!埋單人均消費$600,飲酒+食有質素海鮮嚟講,中等價錢可以affor

最後以鮮蠔濃湯作結,次序錯晒😂 但見隔離order bisque又想試吓,濃稠口感配鬆軟麵包,值得蠔友一試!埋單人均消費$600,飲酒+食有質素海鮮嚟講,中等價錢可以affordable呀~
2024-11-24 133 views
餐廳有格調,座位舒適,同朋友傾偈食嘢好開心💗店員好客有禮,好Nice👍🏻🌟 Seafood Platter•French Sea Whelk 法國黃金螺 •Hokkaido Scallop 北海道帶子 •Jet Fresh Oyster 新鮮空運生蠔 •New Zealand Mussels 紐西蘭青口 •Japanese Style Boiled Abalone 日式磯煮飽魚海鮮拼盤包含多種新鮮海味😋法國黃金螺肉質鮮嫩,散發海洋香氣,爽口彈牙👍🏻北海道帶子甜美細膩,入口即化🤤新鮮空運的生蠔,口感滑順,帶有海水的鹹味🫶🏻紐西蘭青口展現海鮮的原汁原味,充滿鮮味💗日式磯煮飽魚爽口入味✨🌟 Char-Grilled N.Z Lamb Chop炭燒紐西蘭羊鞍扒香氣撲鼻,肉質鮮嫩多汁,外焦內嫩,入口即化👍🏻羊肉用炭火熏烤,香氣十足🫶🏻搭配新鮮的香草醬,清新口感平衡了羊肉油脂👅🌟 Margherita Pizza瑪格麗塔披薩搭配新鮮羅勒葉、濃郁芝士與香甜蕃茄醬,簡單卻純粹美味🫶🏻薄脆的餅底經過烘烤,外焦香脆👍🏻羅勒的清香與蕃茄的酸甜為味道增添層次感😋🌟 Chocolate Fondant with

🌟 Seafood Platter
•French Sea Whelk 法國黃金螺
•Hokkaido Scallop 北海道帶子
•Jet Fresh Oyster 新鮮空運生蠔
•New Zealand Mussels 紐西蘭青口

🌟 Char-Grilled N.Z Lamb Chop

🌟 Margherita Pizza

🌟 Chocolate Fondant with Ice Cream
柔滑的心太軟朱古力蛋糕外脆內軟,切開後流出熱朱古力醬💗搭配一球香濃雪糕,冷熱交融,口感極為豐富,甜而不膩✨

• 新鮮空運生蠔
  • 炭燒紐西蘭羊鞍扒
2024-11-24 97 views
🌟 最近去咗灣仔一間高級意大利餐廳,呢度環境真係充滿情調,坐落於商廈內,但依然有一種隱蔽而高雅嘅氛圍。*SEAFOOD PLATTER*:呢個海鮮拼盤真係驚喜滿滿,適合二人分享。- *法國黃金螺*:兩隻黃金螺鮮甜可口,口感脆爽,帶有大海嘅清新味道。🐚✨- *北海道帶子*:兩隻帶子鮮嫩多汁,入口即化,味道鮮美🐚🍣- *新鮮空運生蠔*:兩隻生蠔新鮮肥美,入口帶有濃郁嘅海洋香氣,味道非常鮮甜。🦪🌊- *紐西蘭青口*:四隻青口肉質鮮嫩,口感豐富,帶有自然嘅鮮味。🦪✨- *日式磯煮飽魚*:兩隻磯煮飽魚魚肉鮮嫩,味道鮮美,入口非常細膩。🐟🍜*法國Lambert No.2 生蠔*:呢隻生蠔真係極品,肉質肥美,口感細膩,帶有濃郁嘅海洋味道,非常鮮甜。🦪🍋*經典意式蒜片辣椒炒蝦*:蝦肉鮮嫩,蒜片同辣椒嘅香氣濃郁,味道非常惹味,口感豐富,令人食指大動。🦐🌶️*炭燒加拿大天然豬鞍*:豬鞍炭燒得香氣四溢,肉質鮮嫩多汁,帶有獨特嘅煙燻香氣,口感細膩,味道濃郁🍖🔥

2024-11-23 97 views
位於灣仔QRE Plaza的The Oyster House,餐廳環境寬敞,以紅磚牆設計,深啡色梳化椅配大理石桌子。燈光柔和,播着輕快的英文歌曲,營造出一種舒適而浪漫嘅氛圍。餐廳中央有幾張圓形梳化位,旁邊則有長方形的枱椅。每台都有一盞小小的燈光照射着,彷彿就像Spotlight一樣把食物照得吸引獨特。海鮮拼盤 Seafood Platter餐廳的特別優惠,星期一和二只需$99就可以享用一個豐富的二人份量海鮮拼盤。星期三至日則為$199,非常抵食。每種海鮮都新鮮可口,海鮮拼盤包括:法國黃金螺:螺肉口感結實彈牙,非常美味。新鮮空運生蠔:重海水味,大小適中,入口Creamy。北海道帶子:味道鮮甜,肉質滑嫩。紐西蘭青口:青口肉質飽滿,大大隻,好味。日式磯煮鮑魚:帶有醬油的甜味,煮得恰到好處,入味而不油膩。龍蝦湯扁意粉 Lobster Linguine扁意粉賣相十分吸引,半邊龍蝦鮮甜味美。龍蝦的調味和醬汁濃郁,味道極佳,帶有濃郁嘅鮮味和蝦膏的香氣,能夠緊緊包裹着意粉,令意粉更入味。配清甜的小蕃茄,為整道菜增添咗一絲清新感,平衡了醬汁的濃郁感。原隻日本魷魚焗釀意大利飯賣相極具吸引力!外層的魷魚烤得

海鮮拼盤 Seafood Platter
法國黃金螺:螺肉口感結實彈牙,非常美味。
新鮮空運生蠔:重海水味,大小適中,入口Creamy。
北海道帶子:味道鮮甜,肉質滑嫩。
紐西蘭青口:青口肉質飽滿,大大隻,好味。
日式磯煮鮑魚:帶有醬油的甜味,煮得恰到好處,入味而不油膩。

龍蝦湯扁意粉 Lobster Linguine

原隻日本魷魚焗釀意大利飯
賣相極具吸引力!外層的魷魚烤得恰到好處,內裡釀滿了香濃嘅意大利飯。魷魚肉質緊實,咬下去非常有嚼勁,而釀飯則吸收了魷魚的鮮味,味道相當豐富,令人忍不住一口吃一口。

心太軟朱古力蛋糕配雪糕
蛋糕外層鬆軟,內部流心朱古力濃郁,入口即化,配上香滑的雪糕和朱古力味的馬卡龍,形成了完美嘅口感對比。令人回味無窮。

原本我們只打算來吃生蠔海鮮,但發現餐廳的意粉和其他食物也非常新鮮美味,環境氛圍也相當好,絕對值得一試!
2024-11-23 169 views
放完一段長假,去左一轉旅行🧳小編叉足電啦😬又係時候返到黎現實生活啦🤣今晚小編就黎到位於灣仔嘅「The Oyster House」食轉生蠔🦪先🤤SEAFOOD PLATTER $99 (For Mon & Tue)(Dine In Dinner ONLY, one set for 2 persons, except public holiday & day before)晚飯堂食,2人1份,公眾假期和前夕除外French Sea Whelk x2法國黃金螺 兩隻Hokkaido Scallop x2北海道帶子 兩隻Jet Fresh Oyster x2新鮮空運生蠔 兩隻New Zealand Mussels x4紐西蘭青口 四隻Japanese Style Boiled Abalone x2日式磯煮飽魚 兩隻呢個海鮮拼盤性價比認真高😻好彩小編係今晚(星期二)黎到😬 星期一 同 二都係有優惠價👍而且海鮮嘅質素亦相當好!十分之新鮮😋Hawaiian Pizza 🍕 $159材料有:菠蘿🍍、火腿、芝士🧀、蕃茄醬🥫餅底非常之香脆!而且份量十足👍兩個人食真係好足夠😬Clam Linguine蒜片辣

晚飯堂食,2人1份,公眾假期和前夕除外

New Zealand Mussels x4
紐西蘭青口 四隻
日式磯煮飽魚 兩隻

Hawaiian Pizza 🍕 $159
材料有:菠蘿🍍、火腿、芝士🧀、蕃茄醬🥫

餅底非常之香脆!而且份量十足👍兩個人食真係好足夠😬

Clam Linguine
蒜片辣椒煮維珍尼亞蜆扁意粉 $179

有炒香左嘅蒜片 再加上 辣椒🌶️嘅味道,小編食落覺得好惹味!好開胃🤤而且啲蜆煮得岩岩好👍又夠肥美☺️真係好唔錯😋

Tiramisu
意大利芝士蛋糕 $89

Tiramisu做結尾真係相當滿足😋賣相亦十分之吸引😻

HOUSE WHITE WINE 🥂$89 (Glass)
HOUSE RED WINE 🍷$89 (Glass)