2019-04-23
晚餐俾佢個價錢吸引左,望落相當抵食,一於就試一試佢(月尾係要食得慳啲)!每個餐都配一碟餐前小食同面豉湯,唔要面豉湯亦可以加幾蚊轉餐茶!日式麻婆豆腐飯,其實同中式個汁係有少少唔同,感覺上冇咁油,健康啲,但食物味道一啲都唔執輸,辣辣地好惹味,飯粒香軟豆腐滑嘟嘟日式咖喱漢堡扒蛋包飯,咖喱汁好出色,香得黎一啲都唔辣,唔食得辣嘅人士都可以食!蛋包飯雞蛋香滑,漢堡扒淋淋地都幾好味。餐前店員仲會主動提供小麥茶,好飲,店員效率亦好快,舉手refill轉個頭就到地方亦寬敞乾淨!一定會encore!!!而且仲有好多小食,如果唔係下午茶食咗南x驚食唔晒,一定會試一試,見到檯檯都食點煎餃,真係好吸引呀,可惜肚皮唔爭氣!最後,佢仲有得儲印花㗎,儲夠六個印花就已經有$30優惠券,尼餐簡簡單單都已經儲到3個