2010-04-30
因為有張 $100 既 coupon,而男友又生日,咁就唸住用左佢。Book 左枱,又早到左,所以有得坐窗口位,影相出黎係幾靚架。坐低,叫左兩杯 Ice Lemon Tea,個時仲係 Happy Hour 買一送一,唸住飲哂杯茶就叫cocktail,點知佢不停 refill,算啦,慳返!張coupon 要滿 $300先減 $100,另外要叫佢地既新菜。咁我地就叫左一個蝦頭盤,有六隻蝦,好味呀,仲有d配菜,好開胃。而每枱都有麵包配蒜茸牛油!之後叫左個 Ceacer salad,男友唔食生既菜乜滯,但對 Ceacer沙律又 OK wor ,所以專登叫比佢,等佢食多d菜。主菜有 半份Ribs 加燒雞配2支粟米,叫個時,問個男仔侍應燒雞係半隻定全隻,咁佢話係雞脾,咁我地ok,因為驚食唔哂麻。點知出到黎係半隻喎 ,哈哈。個Ribs 淋到唔駛切都撕到d肉出黎,唔知佢點整到咁淋呢?梳打粉?真係唔知喇,不過 OK 既。半隻燒雞,雞胸位置d肉整到好嫩,平時食個d唔係咁加麻,正!最後用埋 coupon 埋單 $300。
半隻燒雞,雞胸位置d肉整到好嫩,平時食個d唔係咁加麻,正!
最後用埋 coupon 埋單 $300。