裝修極具美式風格嘅漢堡店,橙色的牆身頗為吸睛,牆上的卡通十分可愛,Life is better with burgers,值得一題是電視機播放着Mr Beans,讓食客可以笑下輕鬆下。門口旁放上高身吧枱打通了店內外,坐在店內吧枱位置望著街外景觀….給食客一種好chill嘅感覺。 餐牌上有好多款特式漢堡供選擇,均可加配combo set:Combo Set A (+$15): 薯條+汽水Combo Set B (+$25): 汽水+蕃薯條/芝士/松露薯條/洋蔥圈/雞翼兩隻/芝士棒2條 我地叫左:=軟殼蟹牛肉漢堡$98=大大隻軟殼蟹炸得香脆乾身唔會感覺太油膩,牛肉厚身肉嫩多汁,值得一提是廚師會將漢堡切開一半,插上粗竹簽方便食用亦方便影相可以影到餐廳好細心的放了膠手套在每一張枱上的餐具籃,這麼巨型的漢堡還是拿在手上大大啖咬才能食到真正滋味!讚呀! =鵝肝牛肉漢堡$88=一睇餐牌第一時間已經看上了鵝肝牛肉漢堡,漢堡以鵝肝配牛肉真的是絕配!鵝肝煎得金黃,連埋厚身多汁的牛肉,口感一流,好滿足! 我地另外跟set 配了一客薯條及蕃薯條,飲品叫了一杯可樂及一杯Pilsner Urquell 啤酒,這樣

餐牌上有好多款特式漢堡供選擇,均可加配combo set:
Combo Set A (+$15): 薯條+汽水

我地叫左:
=軟殼蟹牛肉漢堡$98=

=鵝肝牛肉漢堡$88=

我地另外跟set 配了一客薯條及蕃薯條,飲品叫了一杯可樂及一杯Pilsner Urquell 啤酒,這樣過了一個非常relax非常chill的星期日下午,豐富又滿足的回家,為準備忙碌的一星期工作打打氣!

2021-12-14 30 views
唔知大家鍾唔鍾意食burger呢🍔🤔🤔前排去開灣仔,行行下見餓就入左呢間店😛😛距離mtr大約5分鐘路程😆😆Burger 款式都幾多,又唔係貴,全部唔過100蚊😋😋🥗檸檬雞沙律 $65檸檬汁加入雞塊,酸酸味味既感覺都幾過癮,好開胃😆😆而且份量都幾多🙈🙈🍔鵝肝牛肉漢堡 $88第一次試有鵝肝既漢堡,都幾特別😆好鮮香~~牛肉又厚又大塊,仲好juicy🤤汁濃味厚~🍟Cheese American Fries S $38薯條加cheese就一定唔會伏🙈🙈再加埋小小煙肉碎,個薯條即刻昇華左☺️🍔軟殼蟹牛肉漢堡每次見到有軟殼蟹既burger🦀🍔我都會叫🤤🤤今次呢間既🦀🦀可以用肥美黎形容😋😋油炸既功力恰到好處🤏🏻入嘴後完全不油膩….麵粉既比例也是完美的❣️❣️🥤chocolate🍫 & strawberry🍓 milkshake $40

Burger 款式都幾多,又唔係貴,全部唔過100蚊😋😋

🥗檸檬雞沙律 $65

🍔鵝肝牛肉漢堡 $88

🍟Cheese American Fries S $38

🍔軟殼蟹牛肉漢堡

2021-12-12 26 views
在去灣仔食午飯時,見到門口的裝飾好吸引,天藍色的門口,開放式的bar枱,上面3舊發光的白雲☁️☁️☁️,加上聖誕將近,放上了聖誕樹🎄,初時以為是cafe,但原本是burger.難得見在灣仔中 menu 價錢又不貴,於是便入去食午飯.發生來光顧的客人也外國人,外國人對burger熱愛加上追求高質burger來說,這間開業了一年的小店,必定有一定程度的好食才會吸引到他們😜我們叫了兩款burger,跟餐加$25可轉小食和飲品.💠鵝肝牛肉漢堡 French Kiss🦢🐂🍔 $88低價錢可以食到鵝肝漢堡,實在令人驚訝.鵝肝2塊,滑嫩入口即溶,由於會有少少油脂感,所以連同burger 入面的牛肉和蔬菜一起食,以去除油膩感. 芝士條Cheese Sticks 🧀🥖+ $25芝士味好香,中間少有芝士流心,一定要熱辣辣食😚🔹Strawberry Milkshake 🍓🥛草莓味好香,不會太甜,飲了也不會口渴.💠雙層牛肉芝士漢堡 Two Ediots $80雙層牛肉超邪惡 😈,每層牛肉也是厚身多肉,肉質嫩軟,多肉汁.芝士份量也是double 上,但還可以再多🤤🤤本身想整個食,但是太大了,只好分層食😂番薯條 Swe

我們叫了兩款burger,跟餐加$25可轉小食和飲品.

💠鵝肝牛肉漢堡 French Kiss🦢🐂🍔 $88

芝士條Cheese Sticks 🧀🥖+ $25
芝士味好香,中間少有芝士流心,一定要熱辣辣食😚

🔹Strawberry Milkshake 🍓🥛
草莓味好香,不會太甜,飲了也不會口渴.

💠雙層牛肉芝士漢堡 Two Ediots $80

番薯條 Sweet Potato Fries 🍠🍟+$25
炸得橙黄香脆,好香番薯味,味道香濃,完全不用加醬也可以.

🔹Vanilla Milkshake 🥛
雲呢拿香甜,味道不算很濃,但反而使其不會太濟.

💠檸檬雞沙律Angry Bird $65
份量超多😳雞肉滑嫩不嚡口,檸檬汁酸酸甜甜好食,倒入沙律菜食,開胃又鮮油膩😚
位於灣仔謝斐道既「Two Ediots」主打多款美式漢堡,份量十足而且仲加入唔少特色配搭~今次就試左佢地既「軟殼蟹牛肉漢堡」同「啡菇芝士牛肉漢堡」套餐,另外每日仲有不同優惠,有興趣試既朋友就要留意啦!❒ 軟殼蟹牛肉漢堡 HK$98+$25 配炸甜薯條及可樂❒ 啡菇芝士牛肉漢堡 HK$88+$25 配黑松露炸薯條及朱古力奶昔餐廳裝潢好有外國感覺,以藍色同橙色作為主調,有半室外吧台座位,歡迎客人帶同寵物到訪。兩款漢堡既麵包都有烘過,兼即叫即整,所以軟殼蟹炸得好香脆。同埋本身舊軟殼蟹都好大隻,再加埋牛肉,對女士嚟講一定夠飽!至於另一款漢堡就用上超大啡菇做賣點,外層炸得好脆,但同時內裡亦保持到菇既新鮮。加埋牛肉再多個層次,芝士亦可以拉絲,店員特別推介既嚟款果然好味。平日唔係間間漢堡店都會提供炸甜薯條,所以一見到有就即該嗌嚟試試,炸得好香而且食落唔會膩。炸薯條加上香濃既黑松露醬,將成件事變得更特別。朱古力奶昔配搭冰沙,唔會過甜,同埋飲到朱古力嘅香濃。​​另外當日每人送芝士條或雞翼,前者煙煙韌韌兼咸香脆口,後者炸到剛剛好,但內裏仍然保持到肉汁,兩款小食都唔錯~

❒ 軟殼蟹牛肉漢堡 HK$98
+$25 配炸甜薯條及可樂

❒ 啡菇芝士牛肉漢堡 HK$88
+$25 配黑松露炸薯條及朱古力奶昔

2021-12-10 635 views
有時瓹窿瓹罅去揾嘢食反而會有意外收穫,呢間「Two Ediots」位置都算隱蔽,但個店名同店面設計就相當吸睛😂 近門口個餐枱位同餐廳內嘅壁畫都幾啱打卡📸店內人唔算多,可以靜靜哋同朋友食吓嘢!餐廳電視播住MMA,我都睇到好入神🤭 差啲唔記得影食物相😆呢度逢星期一至日都有提供唔同優惠,大家嚟之前可以睇定有咩優惠先!👀❤️ 鵝肝牛肉漢堡 $88 + Combo set B (+$25) : Cheese Fries + Lemon Coke鵝肝牛肉漢堡真係好邪惡😈 麵包有事先用牛油烘過,微脆軟熟!麵包夾住兩塊鵝肝、近乎熱熔嘅芝士、厚身牛肉、生菜,材料豐富。鵝肝煎到表面脆且香口,有光澤✨ 牛肉偏鹹牛味濃重,而且多汁,配上Black Currant 醬汁中和咗油膩感👌🏻 店員仲好貼心附上手套,可以盡情大啖食,唔洗食得咁狼狽🙊☞︎ Cheese Fries薯條粗身新鮮即炸,除咗淋上濃厚芝士醬,仲灑上煙肉脆粒🥓 確係滋味,你一啖我一啖好快就食哂,連芝士醬都被我哋清哂😛❤️ 煙肉牛肉漢堡 $68 + Combo set B (+$25) : Cheese sticks & Vanilla Milkshak
近門口個餐枱位同餐廳內嘅壁畫都幾啱打卡📸

☞︎ Cheese Fries

❤️ 煙肉牛肉漢堡 $68 + Combo set B (+$25) : Cheese sticks & Vanilla Milkshake
煙肉牛肉漢堡
煙肉牛肉漢堡有兩片煙肉、芝士、生菜、蕃茄同牛肉。煙肉煎到脆身有鹹香加咗蕃茄令漢堡更爆汁更濕潤💦 睇落係好經典嘅美式漢堡風味,但其實佢特別在於用上佢哋Signature嘅Greek Tzatziki 醬汁,更健康更開胃😙
Cheese sticks
☞︎ Cheese sticks
佢哋個cheese stick個拉絲程度真係好誇張🤩 如果企起身拉應該可以再拉更長😂 外層炸到香脆金黃,每一啖都係軟滑嘅水牛芝士😝 芝士控唔可以錯過!如果分量可以再多一兩條就好啦🙈
☞︎ Vanilla Milkshake
質地似沙冰,奶香算濃,雲呢拿味自然,唔算太甜或死甜,冰冰涼涼咁🥤

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
係一間都唔錯嘅小店,嗰日去到人流唔多,相對寧靜。店員都幾友善,大家可以去多啲支持一吓呢啲小店🙌🏻 逆市開舖唔容易啊~

補返其他Menu先👇🏻
2021-12-05
$103 (Dinner)
講到漢堡除咗𝙃𝙤𝙣𝙗𝙤 (小編仲未食到🥲),𝙏𝙬𝙤 𝙚𝙙𝙞𝙤𝙩𝙨都係一直好想試嘅店(๑•̀ㅂ•́)و✧ 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧性價比好高✨,最平$64就食到仲要好足料🧡!每一樣配料都唔馬虎,最簡單至包體都好食( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝) 搵唔到理由唔𝙗𝙤𝙤𝙠𝙢𝙖𝙧𝙠🤞🏼.① 𝘼𝙩𝙤𝙢𝙞𝙘 𝘽𝙤𝙢𝙗 ($88)// 食漢堡一見到大啡菇牛肉依個組合即刻無曬抵抗力🍔🤤~大啡菇有炸過所以外層脆卜卜🤏🏻,而且咬落仲好𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮💦,啡菇加埋薄薄一層芝士好食!牛肉食落應該係手打✊🏼 調味調得入味唔會過鹹,而且都有加咗芝士✨ 至於麵包烘得好脆,鐘意牛油香頗濃💛 以性價比嚟講真係好抵食!//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌗 ② 𝙀𝙙𝙞𝙤𝙩𝙨 ($68)// 煙肉牛肉漢堡都係一個好多人鐘意嘅𝘾𝙤𝙢𝙗𝙤🍔煙肉同牛肉都煎得恰恰好,整體食落唔會好油膩同埋都幾夾✨ 啱曬食肉獸可以一次過滿足2個願望😆//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑③ 𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙨 (𝙎 $38/ 𝙇 $48)// 蕃薯條炸得香脆,就算放咗一陣都可以保持脆度😼,中間唔係完全實心而係有少少空氣感,但都食得出蕃薯香同口感~//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑④ 𝘾𝙝𝙚𝙚

① 𝘼𝙩𝙤𝙢𝙞𝙘 𝘽𝙤𝙢𝙗 ($88)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌗
Atomic  bomb

② 𝙀𝙙𝙞𝙤𝙩𝙨 ($68)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑

𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
Sweet  potato  fries

④ 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚𝙨𝙩𝙞𝙘𝙠 ($38 4𝙥𝙨𝙘)
// 芝士條表現就仲係中規中矩🧀,中間收埋好多芝士🤤,不過就覺得外層偏硬身啦🙈//
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌗🌑
Cheese sticks

🍔Two Ediots (灣仔)

🍮 #aiiifoodie
Atomic  bomb
Sweet  potato  fries
2021-12-08 25 views
灣仔高質burger🍔高質又抵食嘅burger小店各種牛肉 煙肉 鵝肝 軟殼蟹 雞堡 魚柳漢堡約$64-88 加$15 Combo 有汽水薯條價錢同過江龍連鎖漢堡店差唔多呢間Two Ediots值得一試👍🏻一星期七日 每日有唔同優惠例如free snack, free beer upgrade, 買一送一combo我哋果日係free cheese/truffle fries啡菇芝士漢堡 $64 + combo $15超正呢個!啡菇炸到脆身又唔油咬落去啡菇滴哂汁 中間仲夾住流心芝士😋餐廳貼心 有手套提供 或者用刀叉又得漢堡大小份量啱啱好而加咗芝士或松露醬嘅薯條 相對一般有機會再去可以試下自家手打牛肉漢堡扒
灣仔高質burger🍔

漢堡大小份量啱啱好
而加咗芝士或松露醬嘅薯條 相對一般
有機會再去可以試下自家手打牛肉漢堡扒
2021-12-08 20 views
經開灣仔見到呢間裝修幾得意,好有外國feel🤣🙈又咁啱想食burger一於試吓先~整體評分:7/10味道:7/10環境:7/10人均消費:$50-100地址:Two Ediots (灣仔)灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖Spidey軟殼蟹牛肉漢堡($ 98):軟殼蟹大大隻,都算多肉,幾好味😋唔會炸得太脆身幾好~個包焗得脆卜卜😍牛肉好有牛味,滿足!French Kitty鵝肝牛肉漢堡($88):鵝肝大大舊放係牛肉上面,一啖咬落去好正!啲汁爆曬出嚟🤤🤤🤤鵝肝好香,一啲都唔會腥水牛城雞翼:酸辣口味,幾惹味

整體評分:7/10
味道:7/10
環境:7/10
人均消費:$50-100
地址:Two Ediots (灣仔)
灣仔謝斐道151-161號金聲大廈地下B號舖

水牛城雞翼:酸辣口味,幾惹味
2021-12-04 47 views
位於灣仔既隱世🍔店橙色既牆身加可愛既插畫 好搶眼主打既🍔好味之餘份量亦十足👍🏻🌟軟殼蟹牛肉漢堡大大隻軟殼蟹 炸得好香脆炸粉漿亦唔會太厚 食落唔會好油淋淋💯而手打既牛肉漢堡扒 食落肉嫩多汁而且仲好大塊 個🍔真係一啖咬唔哂😂再加左黑松露薯條 🍟熱辣辣新鮮即炸 truffle味濃😋🌟鵝肝牛肉漢堡包身用牛油烘得脆身唔乾 就算有好多餡料個包食落都唔會淋哂鵝肝煎得焦黃濃香 入口即化配埋厚厚既手打牛肉 呢個配搭真係正🤩另外加左芝士薯條 超中意食粗身薯條加埋濃濃既芝士醬同灑上脆脆既煙肉粒 真係非常邪惡😋最後欣賞店家好細心會有準備埋手套甘就可以放心揸住🍔大啖食🙌🏻
位於灣仔既隱世🍔店

配埋厚厚既手打牛肉 呢個配搭真係正🤩

最後欣賞店家好細心會有準備埋手套
甘就可以放心揸住🍔大啖食🙌🏻
2021-12-03 89 views
一早叫左外賣自取,等成十五分鐘先拎得,睇落店內人手都唔夠,想搵個人問都唔得閒。扣除外賣影響漢堡同薯條嘅口感唔計。先講下塊魚柳,食落係脆嘅,但feel到係平時冧嘅魚柳外面再加一層偏脆厚嘅炸皮。食食下會食到皮同魚肉之間un un地好怪,好似炸魚柳淋左嘅外皮。生菜食落係新鮮。仲有啲芥末醬唔知點解好似好稀咁,一路食一路滴,水汪汪,食到有啲狼狽。炸薯條隔左陣食都係正常。食完之後一段時間肚有啲唔舒服。真係冇下次
炸薯條隔左陣食都係正常。
食完之後一段時間肚有啲唔舒服。真係冇下次
芥末魚柳漢堡
TakeAway
2021-11-24 51 views
今日就講下我最近食過覺得好食嘅burger🍔 - TWO EDIOTS 🐻誠意推介‼️芝士蛋黃牛肉漢堡 - $78🐻🐻加左$25要左個truffle fries + 可樂 薯條厚身多薯蓉 醬就係沙律醬帶有微微黑松露味 正常 此餐重點係burger feel到餐廳好有heart 個包蓋同個底都有煎過至脆身而唔乾 連唔鐘意食麵包嘅🐻🐻都鐘意食 內裏生菜蕃茄新鮮爽口 牛肉厚身內有洋蔥粒 蛋煎得幾靚 加埋啲melting cheese 🐻🐻而家打緊食評都想食🥲 🌟Rate: 8.8/10鵝肝牛肉漢堡 - $88 🐻🐻加左$38要4隻雞翼 一咬隻雞翼啲油仲係啲雞肉上 外皮十分脆而帶有蒜香 十分出色😋 漢堡個包同上 有質素同誠意 此包嘅精髓唔係佢嘅鵝肝 而係喺鵝肝上嘅黑加侖子醬 依個甜味配上入口即溶嘅鵝肝 再加埋芝士生菜同牛肉 每一啖都係滿足 🌟Rate: 9.0/10✨回頭率:5/5 (有heart小店 價錢合理 有驚喜!)

芝士蛋黃牛肉漢堡 - $78

此餐重點係burger feel到餐廳好有heart

鵝肝牛肉漢堡 - $88

✨回頭率:5/5 (有heart小店 價錢合理 有驚喜!)
2021-11-22 42 views
放工突然間好想食Burger🍔朋友介紹話呢間「Two Ediots」都唔錯!咁就去試吓先😋軟殼蟹牛肉漢堡$98一黎到嘩一聲!好大份!好大隻軟殼蟹呀😋好正!鵝肝牛肉漢堡$88一塊好大塊嘅鵝肝係漢堡入面嘅最頂層😋融入埋落漢堡度!非常好味🤤水牛城雞翼$38/4隻微辣惹味!都係出色嘅!松露薯條🍟$38個松露醬真係無得頂呀!點落去啲薯條度簡直完美!🤤炸甜薯條🍟$38炸出嚟炸到脆卜卜,啲甜薯條好甜😊係個甜薯本身個味😋朱古力奶昔$40士多啤梨奶昔$40

軟殼蟹牛肉漢堡$98
一黎到嘩一聲!好大份!好大隻軟殼蟹呀😋好正!

鵝肝牛肉漢堡$88

水牛城雞翼$38/4隻
微辣惹味!都係出色嘅!

松露薯條🍟$38
個松露醬真係無得頂呀!點落去啲薯條度簡直完美!🤤

炸甜薯條🍟$38
炸出嚟炸到脆卜卜,啲甜薯條好甜😊係個甜薯本身個味😋

朱古力奶昔$40
士多啤梨奶昔$40
今次吃漢堡,真的令我太開心這店舖有電視,我們一邊吃鵝肝和軟殼蟹牛肉漢堡包,還有南瓜味薯條,一邊看《憨豆先生》电影,勾起滿滿童年回憶!由於太好味份量不算大,我們吃得很滿足!軟殻蟹牛肉漢堡:軟身的蟹殼更易入口,十分香脆,蟹肉很香滑,充份地發揮出蟹的另一種口感。牛肉很大塊,厚而嫩,濃濃的牛肉味加上蟹肉,味道非常夾。這件漢堡沒有芝士,如果不喜歡吃芝士又對蟹情有獨鍾的朋友,就適合吃這味道。鵝肝牛肉漢堡:鵝肝超級嫩,入口即溶,用煎的方法來製作鵝肝,可鎖著肉汁,炙熱高溫瞬間將表層燒至焦黃,封住裡面,令肉汁不易流失。鵝肝表皮微燻,令鵝肝更香濃。牛扒和滑嫩的鵝肝味道太誘惑了!在沒有焦燶的情況下,做到脆而爽口的麵包皮,實在太讚了!配合少量芝士、生菜和特製甜醬,份量剛好,完全不膩!Sweet Potato:薯條太令我驚喜,雖然不算特別脆,但南瓜味香濃,甜甜味道令人開胃,我覺得這店在薯條加入特別的味道比傳統炸薯條更惹味。內在環境很值得打卡:店舖門面:
今次吃漢堡,真的令我太開心
份量不算大,我們吃得很滿足!

內在環境很值得打卡:

店舖門面:

2021-11-22
$120 (Tea)
2021-11-22 42 views
灣仔其實係飲食天堂,灣仔有好多小店有唔同種類食物,今次小編同朋友嚟到謝斐道一間漢堡小店,試吓他們的漢堡。-店名叫Two Ediots,係唔係兩個儍佬開呢?不過開得食店做老闆,一定唔係儍,唔叻又點可以開到呢?叫小編開就慘,小編只係識周圍食!-🌹軟殻蟹牛肉漢堡他們漢堡大部份都有牛肉做底,之後再加其他材料上去。小編就特別喜歡軟殻蟹,試吓軟殻蟹配牛肉係點,軟殻蟹嘅香脆同牛肉香嫩又幾夾,口感亦豐富,醬汁係沙律醬,感覺好清新,似食沙律,當然少不了幾片生菜,整個漢堡份量唔大,非常適合任何時候食,讚。-🌹鵝肝牛肉漢堡小編朋友揀咗鵝肝,鵝肝大大一塊,烤香,同牛肉亦夾,醬汁類似菓醬,甜甜的,相當開胃,仲有芝士同生菜,份量同樣剛好,讚。-🌹Sweet Potato今次仲點咗一碟小食,係甜薯,炸香又甜,讚。-

🌹軟殻蟹牛肉漢堡

🌹鵝肝牛肉漢堡

🌹Sweet Potato
今次仲點咗一碟小食,係甜薯,炸香又甜,讚。

軟殻蟹牛肉漢堡
Sweet  Potato
$100 (Tea)
軟殻蟹牛肉漢堡
Sweet  Potato
2021-11-21 30 views
🎏 港島吃貨系列 — Two Ediots✨ 勁足料嘅burger小店😌🍔#90cp灣仔篇 #90cp美式篇➖➖➖➖➖近排都食咗唔少burger🍔 不過今次介紹嘅呢一間就真心好足料,就咁睇相已經feel到佢重量級啦🙌🏻 一定要介紹俾大家試吓!!美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ Ediots 煙肉牛肉漢堡 $68 🍗 Combo set B: Wings + Drinks $25非常足料同juicy😍 麵包感覺到本身已經烤焗過有少少脆,中間除咗有好厚嘅牛肉🐂 ,仲有煙肉、生菜、蕃茄同埋芝士🙌🏻 唔需要70蚊已經食到,絕對係抵食之選🤑 另外亦都加咗個$25 combo b set,配有小食同飲品😛 小食方面有好多選擇,包括雞翼、黑松露薯條、洋蔥圈、番薯條等等!! 而我就揀咗雞翼,炸得非常香脆,一啲都唔失禮🥰✨ Atomic Bomb 啡菇芝士牛肉漢堡 $88🍟 Combo set B: Truffle Fries + Drinks $25同樣地都係厚到黐孖筋🤣 不過呢個食落就更濕潤,因為中間舊菇超級大
#90cp灣仔篇 #90cp美式篇
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ Ediots 煙肉牛肉漢堡 $68

✨ Atomic Bomb 啡菇芝士牛肉漢堡 $88
同樣地都係厚到黐孖筋🤣 不過呢個食落就更濕潤,因為中間舊菇超級大,雖然揸過但依然勁多汁爆出嚟,真心不得了🤤 至於呢一個我就加咗黑松露薯條🍟佢嘅薯條熱辣辣都唔錯,反而個黑松露醬就唔算好出,但整體性價比都算高🙌🏻

💰Total: $206

✅ 性價比高已經係一大亮點✨ 而且食物本身都好足料,大大份😋 店內嘅環境都好特別,幾有歐美vintage風,值得嚟try try!!

➖➖➖➖➖
📍 Two Ediots (灣仔)