2024-08-13
尖沙咀海景意大利餐廳 Vesu Pizza Bar可欣賞維港景色又可以享受意大利菜,正宗窯烤拿坡里Pizza、Cocktail和Mocktail.我倆叫左🔹️PARMA HAM PIZZA 🍕🍕番茄醬、馬蘇里拉芝士、帕瑪火腿、火箭菜、櫻桃番茄Pizza皮脆,最好趁熱食,凍左真係爭少少🔹️FRITTO MISTO 🍤🍤 魷魚、大蝦、 檸檬蒜泥蛋黃醬👍炸得好香口,唔油膩, 配埋個醬十分正😋我倆爭住點個醬 🔹️AUBERGINE PARMIGIANA 🥘茄子,番茄醬,煙燻普佛拉芝士, 馬蘇里拉芝士、帕瑪森芝士、羅勒👍好濃烈嘅蕃茄配茄子,加上有幾款芝士和羅勒香味,帶出真正意大利口感味道😊🔹️CAPRI 羅勒、青檸、薰衣草和生薑👍香香的薰衣草💜,清新怡人,飲完之後,口腔內仍有香草的感覺😜🔹️PINOT GRIGIO CHIARO 餐廳播著輕快的音樂加上個View 真係好正,拍拖談情👩❤️💋👨, 摯友傾談好地方2人總供約HK$700 價錢也合理 Vesu Pizza Bar📍九龍尖沙咀北京道1號30樓
我倆叫左
🔹️PARMA HAM PIZZA 🍕🍕
番茄醬、馬蘇里拉芝士、帕瑪火腿、火箭菜、櫻桃番茄
Pizza皮脆,最好趁熱食,凍左真係爭少少
🔹️FRITTO MISTO 🍤🍤
魷魚、大蝦、 檸檬蒜泥蛋黃醬
👍炸得好香口,唔油膩, 配埋個醬十分正😋我倆爭住點個醬
🔹️AUBERGINE PARMIGIANA 🥘
🔹️CAPRI
羅勒、青檸、薰衣草和生薑
🔹️PINOT GRIGIO CHIARO
2人總供約HK$700 價錢也合理