難得約咗閨密girl’s talk下,想搵間氣氛好少少又唔太嘈既西餐慢慢嘆,就搵到尖沙咀呢間樓上cafe試下環境都好乾淨舒適,少少昏暗得黎又唔會太黑一入到去職員已經好有禮貌幫我哋帶位~我同朋友叫咗2個主食+小食+甜品🍛 黑松露忌廉意大利飯 $148一上枱黑松露味已好香,菇同每粒飯都佈滿黑松露醬,黑松露愛好者表示一啖接一啖停唔到口🙊🐷 慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 $268好少係西餐廳叫豬既我今日因為朋友唔食牛而叫了豬,因為出面好多豬都好易“鞋”,但今日呢間竟然有驚喜,油脂分泌剛好,入口半肥瘦肉質鮮嫩推介唔食牛既朋友可以選擇🍟 海鹽薯條 $48跟set加配,香脆可口做為小食不錯🍰 精選特色蛋糕 $58今日係藍莓cheesecake, 酸酸甜甜作為結尾甜品好滿足😋💰💰人均 $287

環境都好乾淨舒適,少少昏暗得黎又唔會太黑
一入到去職員已經好有禮貌幫我哋帶位~
我同朋友叫咗2個主食+小食+甜品

🍛 黑松露忌廉意大利飯 $148

🐷 慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 $268
推介唔食牛既朋友可以選擇

🍟 海鹽薯條 $48
跟set加配,香脆可口做為小食不錯

🍰 精選特色蛋糕 $58

💰💰人均 $287
2023-01-22 61 views
厚福街H8大廈有超多餐廳等我去發掘下有冇啲咩特別好食先Op見到有間唔錯嘅扒房就上咗去昏暗嘅燈光啱晒約會同慶祝經典美式煎封西冷扒配薯菜五成熟💛💛💛💛💛五成熟啱啱好塊扒煎到兩面蕉香鎖住肉汁 少少鹽同芥茉醬自行調味 牛味已經好濃配菜有車厘茄焗蒜同焗薯驚喜雪山💛💛💛💛💛平時食火焰雪山就食得多睇menu 個時有啲期待究竟乜嘢係驚喜雪山上枱嗰陣 梗係要手機食先啦點火個刻好正佢係用蛋白包住抹茶味嘅心太軟同無花果~士多啤梨🍓~ 藍莓~雲呢拿同埋咖啡雪糕🍦同埋蛋糕底果然好驚喜,入邊竟然包到咁多嘢🤭🤭幾個人share嚟食啱啱好 有得打卡又好味Cranberry juice 💛💛💛💛店員好細心,我想嘢飲少甜啲佢就幫我放舊大啲嘅冰,等佢冇咁甜😝😝

厚福街H8大廈有超多餐廳

平時食火焰雪山就食得多
睇menu 個時有啲期待究竟乜嘢係驚喜雪山
上枱嗰陣 梗係要手機食先啦
點火個刻好正

果然好驚喜,入邊竟然包到咁多嘢🤭🤭
幾個人share嚟食啱啱好 有得打卡又好味

Cranberry juice 💛💛💛💛
店員好細心,我想嘢飲少甜啲
佢就幫我放舊大啲嘅冰,等佢冇咁甜😝😝

2023-01-18 56 views
平時同👶🏻👶🏻出街都會想搵一間有情調得黎又浪漫嘅西餐廳,再加埋呢間餐廳有杜生加持過,即刻有哂信心保證👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🔶酸種多士配黑松露雜菌奄列 💰88黑松露雜菌奄列嘅份量一啲都唔小,仲成座山咁高,下面仲有外脆內酥嘅toast,好似食咗個burger,食晒成個都夠飽,奄列好嫩滑,仲有蛋汁流出嚟,配埋超香嘅黑松露,正 👍🏻🔶黑松露野菌忌廉意大利飯(素) 💰148意大利飯軟硬適中,食落幾有嚼勁, 還有菇菌嘅完美配搭,黑松露味好突出🤤🔶 慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 💰268擺相靚仔,肉質粉軟腍,豬味香濃,配上mustard sauce 味道更上一層 💛📢 p.s.揀以上任何一個main course ➕💰48即可upgrade set 有🍟➕嘢飲 🍹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀
🔶酸種多士配黑松露雜菌奄列 💰88

🔶黑松露野菌忌廉意大利飯(素) 💰148

🔶 慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 💰268

• 黑松露野菌意大利飯
2023-01-17 28 views
💡三五知己聚會好地方假日去尖沙咀食野,朋友介紹左間環境乾淨企理,有情調,而且都幾寬敞的地方,岩曬同朋友吹吓水。🅐🅟🅟🅣🅘🅢🅔🅡🥗田園沙律新鮮蔬菜🥬配油醋汁,岩曬黎做前菜,好開胃!🐔雞翼炸得好香脆可口。🍟海鹽薯條薯條份量都幾多,屬於幼身款薯條,新鮮即炸,條條都卜卜脆,味道岩岩好,就咁食都可以。🅼🅰🅸🅽🍽慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜平時都食豬鞍,今次竟然係豬肉眼,要試一試。黎都見到都幾大份,好足料。肉眼厚得黎煎得好香,完全唔乾身,豬肉眼味較濃郁,帶有少少脂肪,但食落好嫩滑,配上餐廳特製嘅芥末醬一齊食,酸酸地好惹味🤤另外配埋薯菜夠曬protein 😍🍽黑松露野菌忌廉意大利飯黑松露味好香濃,配合埋雜菇同忌廉,creamy得黎又唔會覺得好膩,而Risotto 飯軟硬度岩岩好😋🍽義式肉醬意粉味道好香濃,意粉索曬肉醬,食落夠juicy,唔會乾身。
💡三五知己聚會好地方

🅐🅟🅟🅣🅘🅢🅔🅡
🥗田園沙律
新鮮蔬菜🥬配油醋汁,岩曬黎做前菜,好開胃!

🐔雞翼
炸得好香脆可口。

🍟海鹽薯條

🅼🅰🅸🅽
🍽慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜

🍽黑松露野菌忌廉意大利飯

🍽義式肉醬意粉
味道好香濃,意粉索曬肉醬,食落夠juicy,唔會乾身。

55度慢煮南美風羊西冷配可可寶雲酥第一次食呢款菜式,原來係用麵包糠、醬料同香草舖上羊架再焗,切開羊脂同羊肉分佈分明,入口甜甜辣辣,又有脆脆一粒粒既麵包糠,口感豐富。羊肉肉質軟嫩,好易切,本身55度就大概係5成熟,但我地希望7成左右餐廳都話可以。伴底有燒茄子,都好好味,有油香軟腍腍,加埋羊一齊食又有另一番滋味。追加$68蒜片辣椒白酒煮意粉,值得加,因為真係好味,唔會太乾身,有蒜味又香辣,好惹味。咁樣就配出1個羊肉意粉!火焰雪山我又係第一次食火焰雪山,大部分黎既人都有點呢款甜品。店員會拎住點著火嘅酒,淋上雪山等佢慢慢燃燒,佢燒既程度係岩岩好微焦,好似BBQ左既綿花糖咁,呢個就係微焦既蛋白。鬆厚嘅蛋白原來仲包住朱古力蛋糕同雲呢拿雪糕,仲有士多啤梨同藍莓既鮮果配搭中和甜味。完全做到個隻冰火既口感,一班朋友黎最岩食呢個甜品,又岩晒打卡。精選特色蛋糕,當日係藍莓芝士蛋糕,呢款cake一D都唔漏,好香濃芝士味,藍莓醬又岩岩好清甜,非常不錯。

• 55度慢煮南美風羊西冷配可可寶雲酥
  • 火焰雪山
2023-01-16 41 views
Life Is Too Short For Fake Butter, Cheese And People一入餐廳已經被e句咁有意思既句子吸引住。今日亦叫chef. Choice 仲有波睇添,岩曬一邊食一邊睇波吹水👍黑松露忌廉雜菌意大利飯意大利飯其實好好食,可以做到粒粒分明,個醬汁既份量要精準,太多太少都不好。今日個意大飯好正,個醬份量岩岩好。👍意式卡邦尼扁意粉一望落去,有警喜. 以巴馬火腿捲住意粉,吾似平日一般既卡邦尼,只有蛋汁及煙肉。個麵冇平日蛋黃醬咁滯。調味亦冇咁濃,當本身巴馬火腿有一定咸味,所以已經好夠。👍海鹽薯條兩丁友 睇住波。食佢就岩曬,一邊吹水一邊食。👍火焰雪山已經好耐冇食,難得見到e度有,已經好想試。蛋糕包住雪糕球,之後鋪上蛋白,最後點火成。 每次都係咁令人囑目。外面cream好滑,裡面蛋糕再包住雪糕,加上都幾大份,share 食岩岩好。每次大家係點火個下都搶住影相,又打得卡又好好食。心太軟配雪糕叫了另一款甜品心太軟配雪糕,有兩個口味可揀。揀了朱古力味。配有一球好濃既雲尼拿雪糕。相當好味
仲有波睇添,岩曬一邊食一邊睇波吹水

👍黑松露忌廉雜菌意大利飯

👍意式卡邦尼扁意粉
一望落去,有警喜.

👍海鹽薯條
兩丁友 睇住波。
食佢就岩曬,一邊吹水一邊食。

👍火焰雪山
已經好耐冇食,難得見到e度有,已經好想試。

叫了另一款甜品

2023-01-16 23 views
經典美式煎封Excel西冷扒配薯菜🥩$298西冷牛扒勁Juicy,肉汁豐富,牛味濃郁😙Order咗五成熟,生熟度啱啱好😎配埋新鮮嘅薯菜同烤大蒜一齊食😇更加香甜美味,滋味十足😌蒜片辣椒白酒煮扁意粉🍝$68蒜香味道好突出😁但真係有啲辣🌶️不過辣得都幾過癮😌而且每啖都充滿住香甜嘅白酒味😙鄉村風烤酸種多士🍞$58即叫即烤,新鮮熱辣辣,超香脆😙每口都感受到牛油湧返出嚟嘅效果😊同時亦都帶有少少酸味😇海鹽薯條🍟$48薯條份量都幾多,全部炸到金黃色🤗酥脆嘅口感,好Crispy,條條都卜卜脆😋精選特色蛋糕🍰$58原來係紐約芝士蛋糕😙蛋糕質地扎實,入口幼滑🥰芝士非常濃厚,口感好Rich😍Y Show Tasty (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 12樓
經典美式煎封Excel西冷扒配薯菜🥩$298

西冷牛扒勁Juicy,肉汁豐富,牛味濃郁😙

Order咗五成熟,生熟度啱啱好😎

配埋新鮮嘅薯菜同烤大蒜一齊食😇

更加香甜美味,滋味十足😌

蒜片辣椒白酒煮扁意粉🍝$68
蒜香味道好突出😁
但真係有啲辣🌶️
不過辣得都幾過癮😌
而且每啖都充滿住香甜嘅白酒味😙

鄉村風烤酸種多士🍞$58
即叫即烤,新鮮熱辣辣,超香脆😙
每口都感受到牛油湧返出嚟嘅效果😊
同時亦都帶有少少酸味😇

海鹽薯條🍟$48
薯條份量都幾多,全部炸到金黃色🤗
酥脆嘅口感,好Crispy,條條都卜卜脆😋

精選特色蛋糕🍰$58
原來係紐約芝士蛋糕😙
蛋糕質地扎實,入口幼滑🥰
芝士非常濃厚,口感好Rich😍

Y Show Tasty (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 12樓
2023-01-13 33 views
1. Y.S.T. 烤乳豬(兩人用) ($458) 99.1/100 signature 果然係 signature,杜生真係冇介紹錯,超級好食,乳豬外皮卜卜脆,肉嫩多汁,薯仔墊底索曬啲味,必食推介!2. 海鹽薯條(加$48)96.8/100薯條新鮮炸出嚟,熱辣辣,卜卜脆,我哋覺得仲好食過McXonald嗰啲,所以encore多一分(熱氣死)。總結:食物唔平,但真係好好食,值得俾貴少少去試下。另外,餐廳好乾淨,啲杯立立令,加分。

2. 海鹽薯條(加$48)96.8/100
)。

,加分。

屋企人最近去食過呢間餐廳覺得唔錯,所以我都約男朋友黎試下😎。餐廳環境乾淨企理,有情調,坐得舒適,幾適合約三五知己聚會💛。Menu選擇唔算特別多,揀左最大路既一牛一豬扒,大約等20~30min就有得食啦🖖🏻。🔅經典美式煎封excel西冷扒配薯菜 ($298) 西冷大大塊😳,煎到兩面焦香,封住肉汁,3成熟啱啱好👍🏻。牛扒仲好嫩,牛味香濃,簡單以黑椒調味,另配有少許鹽同芥末醬。🔅慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 ($268)平時食豬最怕鞋,呢次揀左慢煮豬肉眼😌,睇個名都正😎。加上價錢唔算平,令我期望更高。一上菜已經流晒口水🤤,肉眼厚得黎煎得好香,完全唔乾身,好嫩滑,肥瘦均勻👍🏻。豬既油脂特別香甜😋,中間有少許脂肪,食落啱啱好。配埋honey mustard同薯菜真係perfect 😍,💬2塊扒慢工出細貨😌,無辜負我既期待💮,對得住價錢✨,推薦大家黎試😎。

經典美式煎封excel西冷扒配薯菜
🔅經典美式煎封excel西冷扒配薯菜 ($298)

慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜
🔅慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 ($268)

2023-01-09 78 views
尖沙咀的厚福街一帶食肆林立,這間位於H8樓上的扒房環境非常優美,昏暗的燈光配上燭光充滿浪漫氣氛,非常適合約會或慶祝。菜式方面主打西式料理,尤其扒類。經典美式煎封excel西冷扒配薯菜 - $258大大塊西冷牛扒,油花及肉質纖維都比牛柳較高,煎封得鎖著豐溢的肉汁,溶化的牛脂滲透肉裡,入口柔嫩同時富咬感,簡單以椒鹽調味牛味已好濃郁,可蘸上旁邊的岩鹽或芥末醬;配多汁鮮甜的車厘茄、焗蒜頸、蘆筍和焗薯。紅酒燴手撕牛面肉可可汁煮米形粉 - $208一粒粒米型粉充滿著特色,口感介乎於米和麵條之間,卻又能吸飽香濃的紅酒汁,一絲絲牛面肉份量很多,肉嫩細滑而口感豐富,更有少少紅蘿蔔粒和車厘茄。精選特色蛋糕 - $58是日為藍莓芝士蛋糕,細膩綿柔的芝士有著醇厚的奶香,入口帶化,酸酸甜甜的藍莓醬正好解膩。

經典美式煎封excel西冷扒配薯菜 - $258

紅酒燴手撕牛面肉可可汁煮米形粉 - $208
精選特色蛋糕
精選特色蛋糕

精選特色蛋糕 - $58
2023-01-08
Type of Meal
Dinner
厚福街美食雲集,尤其係H8真係勁多餐廳選擇,今晚想食西餐就試下呢間靚靚西餐廳,晚市入到去環境氣氛好好,每枱都有小蠟燭🍽️情調幾好,座位寬敞又坐得舒服😌🍷紅酒漬甜梨伴慢煮牛舌心 $128紅酒漬梨係傳統法國甜點,配上牛舌呢個配搭幾特別,所以見到menu有呢道菜諗都冇諗就叫左😌梨肉充滿紅酒同果汁的甜味,冇過酸,做前菜相當開胃🍷甜梨旁伴上少許白酒啫喱做點綴,味道更加清香🥂,配上牛舌食有另一番體會,牛舌煮得入味彈牙,無半點膻味,甜梨啫喱牛舌三者互相配合,令口感變得好豐富👍🏻🍾白酒煮法國藍青口 $198未食已經聞到勁香勁惹味😍因為洋蔥同蒜片都爆得好香,加上用白酒調味烹煮,入口馬上食到海鮮味,而且藍青口肉嫩鮮甜,雖然份量都唔少,不過好快已經比我同朋友純㗎清碟😆🐏55度慢煮南美風羊西冷配可可寶雲酥 $298寶雲酥呢種烹調方法大多用於羊架,係用麵包糠、醬料同香草塗上肉上焗香,愛羊之人如我見到menu有呢款馬上試試😆羊西冷即羊脊肉,切落肉質超級軟嫩,而且會見到羊脂同羊肉分佈分明,但食落一啲都唔會感覺油膩,入口肉質細嫩,羊味濃郁得黎唔膻🤤調味方面都好特別,入口甜甜,間中又有少少微辣,再加上脆脆地既麵包糠,令到

🍷紅酒漬甜梨伴慢煮牛舌心 $128
白酒煮法國藍青口

🍾白酒煮法國藍青口 $198

🐏55度慢煮南美風羊西冷配可可寶雲酥 $298

調味方面都好特別,入口甜甜,間中又有少少微辣,再加上脆脆地既麵包糠,令到整道菜生色不少🥰
羊西冷底有燒茄子同少量燴雜菜墊底,可以清濃口腔羊味再食其他野😆

追加$48 海鹽薯條🥔
屬於幼身款薯條,新鮮即炸,幾脆口,調味適中,唔會太咸,朋友有時用黎點青口果煲既白酒汁🤣除左薯條之外,仲可以加配蒜片辣椒白酒煮意粉,如果下次同多啲朋友黎食就可以加埋😍

白酒煮法國藍青口
2022-12-27 438 views
我同朋友好耐無見,並相約於尖沙咀厚福街H8嘅西餐廳「Y Show Tasty」食晚飯。我哋之前見有YouTube Channel介紹,已經想試好耐,加上佢係支持香港人嘅小店嘛💛。餐廳環境幾四正,而且周圍掛滿國旗,好有世界盃氣氛⚽️。同時,呢度亦有聖誕佈置🎄,令人放鬆開心呢。紅酒漬甜梨伴慢煮牛舌心($128),前菜造型精緻,👅牛舌心有四大片,肉身呈粉紅色,但可能厚切,有少少靭。伴旁有紅酒漬甜梨🍐同埋紅酒啫喱,甜甜哋,幾得意。55度慢煮南美風羊西冷配可可寶雲酥($298),朋友鍾意食羊,我又唔抗拒就試吓🐑。羊西冷肉質軟腍,而且邊位帶脂肪,油份好重,羊羶味亦強烈。面頭嘅寶雲酥脆卜卜,以添口味。最後底部仲墊咗燒茄子🍆同燴蔬菜,幾豐富,但食到尾段稍油。紅酒燴手撕牛面肉可可汁煮米形粉($208),呢道菜式調味類似紅酒燴牛尾🍷,味道都幾濃。🐮手撕牛面肉份量唔少,滲透於米形粉之中。米形粉貌似意大利飯,但口感煙韌得多。總括嚟講,今日終於一嚐呢間西餐廳,雖然只係嗌咗三道菜🍽,但都已經夠飽。呢度仲提供唔少酒水,有興趣嘅可以試埋。
紅酒燴手撕牛面肉可可汁煮米形粉
$300 (Dinner)
最近去咗一間餐廳,好岩約埋一班三五知己,一齊係坐喺度食吓嘢吹吓水❤️除咗有唔同類型嘅美食之外,餐廳都提供含有酒精嘅飲品,啤酒、紅白酒就最少不過!😃而餐廳入邊就有一部大大嘅電視機,可以同朋友仔一齊飲住啤酒睇世界盃⚽️餐廳菜式類型及種類都不少,佢哋每一道菜都用心去設計,透過不同食材的配搭👍🏻👍🏻俾人哋有一個更加新穎嘅體驗,係一間用心營業又可以製作出星級水準食物的小店,我哋一共叫咗三樣嘢食,有前菜,主菜及意大利粉😋😋兩個人嘅份量啱啱好👍🏻北海道海膽汁煮蟹肉意大利飯 $268Crab Meat Risotto with Hokkaido Uni飯的面頭有新鮮的北海道海膽❤️好正👍🏻海膽汁煮蟹肉意大利飯,滿滿嘅蟹肉🦀每一啖飯都有蟹肉半隨著😋再加上非常Creamy嘅海膽汁👍🏻超好食🤤紅酒瀆甜梨伴慢煮牛舌心 $128Sous Vide Ox Tongue with Poached Pear in Red Wine紅酒瀆甜梨係一道清口開胃小菜,食落去爽脆清甜帶有淡淡紅酒味,而梨上面有紅酒啫喱,伴着梨食👍🏻😋牛舌口感爽脆、彈牙,柔嫩,食落去係牛嘅香氣和爽脆嘅口感混在一起,配埋梨一齊食,都幾好食又開胃🤤慢煮日本

北海道海膽汁煮蟹肉意大利飯 $268
紅酒瀆甜梨伴慢煮牛舌心

紅酒瀆甜梨伴慢煮牛舌心 $128

慢煮日本活性水飼豬肉眼配薯菜 $208
Sous Vide Japanese Active Water-Fed Pork Loin with Fries
平時都食豬鞍,今次就試一試豬肉眼,豬肉眼味較濃郁,帶有脂肪、油脂,所以煎出來不會太太太太乾,厚切豬肉眼配上餐廳特製嘅芥末醬一齊食,酸酸地帶有少少芥末嘅刺激感都幾好食㗎😋
紅酒瀆甜梨伴慢煮牛舌心
2022-12-20 120 views
尖沙咀嘅樓上西餐廳🌟Y Show Tasty🌟,良心店💛添加了不少⚽世界盃🏆相關嘅裝飾,頗有氣氛!🥗田園沙律 $68新鮮蔬菜🥬配油醋汁,都幾開胃!🦐帶子濃蝦湯 $98以新鮮🦐蝦頭餚製出嚟嘅湯,🦐鮮蝦味十分濃厚,果然係真材實料👍🏻!肥大肉厚嘅帶子♨️煎香咗再放落湯,僅熟嘅帶子極為甜美可口😋!🍝意式卡邦尼扁意粉 $178以🇮🇹意式風乾火腿代替🐖Guanciale,仲要包返埋嘅扁意粉,賣相確實精緻!扁意粉嘅質地啱啱好,配搭🐖火腿嘅咸香,好快就可以清晒成碟🤩!🐖"Y.S.T"烤乳豬 $458🌟Y Show Tasty🌟嘅招牌菜,🐖乳豬脾連骨斬,都幾多肉!外皮富光澤✨,蜜糖芥末醬都幾好味!

🥗田園沙律 $68

新鮮蔬菜🥬配油醋汁,都幾開胃!

🦐帶子濃蝦湯 $98

🍝意式卡邦尼扁意粉 $178

🐖"Y.S.T"烤乳豬 $458

2022-12-17 133 views
之前係YouTube睇完杜生介紹呢間餐廳就一直好想試,趁住週末放假,一於同男朋友去食下好西😽🥢Y.S.T烤乳豬🐷(兩人用) $458烤乳豬是餐廳的招牌菜,乳豬皮脆不利口🫦酥香嫩滑,皮脆帶鹹。油份嘅控制可以話係呢道菜既重中之重,食落去感覺到好香嘅豬油味之餘,又唔會過分油膩,令到濟口,超級邪惡😈配上佢嘅特制醬汁,更加令到我覺得佢同其他街外嘅乳豬好大差別😌點咗個醬反而令到豬嘅油膩感,同埋醬既味道拉上補下,點食都唔會漏口👍🏻最特別地方可以自己落手切🍴切落去果下外皮既爽脆程度,睇到聽到都流晒口水🤤🥢北海道海膽汁煮蟹肉意大利飯🦀️ $268海膽好新鮮,味道好濃郁😻比較適合重口味人士😼海膽的鹹鮮味亦相對較重,十分綿滑,如果一啖咬落去,真係會覺得幸福滿瀉🫶🏻☺️飯嘅味道入口順滑甘甜,完全冇苦味同腥味,飯十分掛汁🥹令海膽味道甘甜鮮味濃郁到充斥着成個口腔😛蟹肉嘅味道更加令口感更多層次,互相配搭得啱啱好,互相中和,突出主角係海膽😋🍸Mocktail 呢杯係清甜嘅飲品,有接骨木花同埋薄荷味,甜得黎好清爽🤪🍺手工啤酒呢杯係柑橘味,飲落甜甜地,好容易入口😌但個果味唔會蓋過啤酒味🤓

🥢Y.S.T烤乳豬🐷(兩人用) $458

🥢北海道海膽汁煮蟹肉意大利飯🦀️ $268

🍸Mocktail
呢杯係清甜嘅飲品,有接骨木花同埋薄荷味,甜得黎好清爽🤪

🍺手工啤酒