2023-11-15
兆萬呢間韓國嘢好正!擺盤靚仲要好好食😍座位大,坐得又舒服👍🏻重點係lunch食有7折!太抵食了吧 會想encore半半炸雞(大邱辣醬+蜜味乳酪粉)$208大邱辣醬呢個辣度可以接受!辣醬加微微嘅甜味,簡直係味覺享受。雞皮炸得酥脆,肉質鮮嫩多汁。蜂蜜乳酪粉炸雞都好正😋最啱唔食得辣嘅人仔,甜甜地真係好啱我口味!必食✨仲有蕃薯條食💕八爪魚煎餅 $128呢個都幾驚艷我,原本以為只係平平無奇嘅煎餅😂點知食咗一啖發覺勁好味!餅底煎得勁酥脆,八爪魚粒都幾多,調味剛剛好👍🏻玫瑰牛肉炒年糕 $128作為一個年糕控,嚟韓國餐廳食嘢一定會叫年糕😍牛肉同年糕配搭一流👍🏻年糕煙靭度啱啱好!!香辣芝士八爪魚 $138估唔到佢嘅八爪魚勁大條,staff會幫我哋撈好先🤣芝士果然同任何嘢一齊食都好好食街頭霸王 $168咩都有嘅小食拼盤👍🏻啱晒每樣嘢都淨係想食一啖嘅人香芋沙冰$68海鹽焦糖沙冰$68
半半炸雞(大邱辣醬+蜜味乳酪粉)$208
八爪魚煎餅 $128