2024-10-29 151 views
朋友介紹姚姚酸菜魚最近出咗個好抵食嘅片皮鴨,是晚就嚟試下先。地點在屯門市廣場第二期的一樓,通常去杯渡輕鐵站就會經過呢個商場,呢邊商場人流相對較少,但是晚姚姚酸菜魚卡位坐滿,食客不少呢。⭐涼拌萵筍絲先點了一份涼拌菜,上枱時已聞到麻油香,萵筍絲爽口脆嫩,入口係蒜香同麻油香,醒神開胃。⭐麻辣牛香鍋第二樣來係麻辣牛香鍋,以為用鐵鍋上,點知嚟到係一大盤,個碟超大,入面係滿滿嘅辣椒、滑牛片、牛肚、薯角、花菜、芹菜、百葉等,用上大量辣椒同食材混合爆炒,勁香口,麻麻辣辣好惹味,淨係呢一盤都食到一大碗飯啦🤤⭐片皮鴨半隻片皮鴨半隻做緊大特價,九十四蚊超抵食,除咗鴨皮、鴨肉,仲送咗一份麻辣鴨架,正👍鴨皮香脆,鴨油甘香,用上摸摸皮夾住蔬菜條、鴨皮、鴨肉,再加上海鮮醬,香口鮮味,食完有沖動即刻叫多一份🤤⭐特級米飯麻辣牛香鍋太好食,點都要有碗飯陪襯下,呢度啲米飯肥嘟嘟,唔知係咪五常米嚟呢?⭐紅豆烏龍冰粉飲飽食醉又開始嚐甜,追加一份紅豆冰粉,本身諗住自私食,點知嚟到朋友又話想試下,早知係咁叫個大嘅彩虹冰粉啦😆冰粉冰冰涼涼好滑溜,上面有紅豆、青提、花生碎同小丸子,好睇得嚟又增加口感,正👍食到last order差不多

⭐涼拌萵筍絲

⭐麻辣牛香鍋

⭐片皮鴨半隻

⭐特級米飯

⭐紅豆烏龍冰粉

食到last order差不多十點,食客散場歸家去囉😌
2024-10-28
$230 (Dinner)
2024-09-24 535 views
有得食酸菜魚嘅舖頭越來越多,呢間淺藍色嘅酸菜魚唔知大家又食過未呢😎 佢哋推出咗好多嘅優惠,留港消費多多折呀🥳1️⃣ 麻辣牛香鍋🐮係勁勁勁勁勁大份嘅牛牛鍋,入面真係好多料🙈唔好俾佢咁多辣椒而嚇親,係可以揀辣度嫁🫣入面有長長嘅鮮豆皮、椰菜花、大薯角、牛柏葉同好多好多嘅嫩牛肉,份量真係好多😛 而且好惹味🤘🏻2️⃣ 招牌姚姚酸菜魚🐟點可以少得酸菜魚🙈午市嘅酸菜魚份量都唔細嫁,仲包咗個細細份嘅麻醬雞絲撈粉皮、頭抽時蔬同手打檸檬茶,完全對得住呢個價錢💯呢度嘅酸菜魚除咗辣度可以揀之外仲可以揀酸度,口味有得揀,想健康啲仲可以要少油添😆3️⃣ 片皮鴨🦆超級平嘅片皮鴨😆 價錢少咗但份量無少過嫁😛 鴨鴨片好哂做無骨,加上海鮮醬、砂糖同埋配料落麼麼皮上,一啖食落好滿足😌而且仲勁貼心切咗一邊嘅髀出嚟,鴨鴨香口得來一啲都唔會油膩🥳仲係包埋片皮鴨二食,鴨架一樣冇浪費🤘🏻4️⃣ 飲品🥤除咗套餐入邊嘅手打檸檬茶之外🍋另外都嗌咗一杯低糖嘅紫米豆漿,臨尾飲一杯,當飯後甜品都唔錯嫁✨

1️⃣ 麻辣牛香鍋🐮
麻辣牛香鍋

係勁勁勁勁勁大份嘅牛牛鍋,入面真係好多料🙈
麻辣牛香鍋

唔好俾佢咁多辣椒而嚇親,係可以揀辣度嫁🫣

2️⃣ 招牌姚姚酸菜魚🐟

點可以少得酸菜魚🙈
頭抽時蔬

麻醬雞絲撈粉皮

3️⃣ 片皮鴨🦆

片皮鴨

而且仲勁貼心切咗一邊嘅髀出嚟,鴨鴨香口得來一啲都唔會油膩🥳
鴨架

仲係包埋片皮鴨二食,鴨架一樣冇浪費🤘🏻

4️⃣ 飲品🥤

鴨架
手打檸檬茶
低糖紫米豆漿
2024-09-05 851 views
屯馬沿線🚈找美食 屯門🚏C出口 步行約6-7分鐘🚶‍♀️@yaoyaohongkong👆餐廳在杯渡路輕鐵站這邊🚏環境明亮用 Tiffany Blue 為主色設計😍#姚姚酸菜魚 (2人份) 💰288 可以加減配料 酸/ 辣 /麻 加配食材等 喜歡食乜就揀乜 自由度甚高👍食酸菜魚少不了加寬薯粉條💰38👆這個真係完美既配塔😋小辣加麻既金黃色湯底酸辣鮮香有夠醒胃😚魚肉大大件啖啖肉滑溜溜又無骨👍酸菜酸度啱啱好 酸爽開胃 份量又多😋#黃豆滷豬手拌麵 💰62跟餐有涼菜 + 頭抽時菜 + 手打檸檬茶🍋滷豬手炆得入味軟腍 入口質感Q彈 💯鹹香彈牙拉麵+爽脆配菜加分😋🍋茶芳香酸爽🌬 這個餐實在太超值🤩#紅豆烏龍冰粉 💰38配料豐富有花生 / 提子乾 / 紅豆 / 西米👍入口有清新茶香 有洗👅作用 好味又清涼降溫🧊
屯馬沿線🚈找美食 屯門🚏

鹹香彈牙拉麵+爽脆配菜加分😋
🍋茶芳香酸爽🌬 這個餐實在太超值🤩

#紅豆烏龍冰粉 💰38

2024-09-03
在屯門市廣場也有姚姚酸菜魚,沒時間上深圳吃,在香港也能吃到。裝修風格跟深圳的店一樣,以藍白色為主,座位寬敞舒適,招牌菜式的味道,也跟深圳吃的不相伯仲!餐牌除了原有的菜式,並增加了一些港式味道,如蕃茄湯酸菜魚。最近新推出的四人份量川味豐盛套餐,優惠價$868,也很適合家庭或一班朋友飯聚。今天我們二人光顧,也決定選二至三人份量的滋味共享套餐$438,有酸菜魚又有片皮鴨,吃得豐盛又划算。餐前小吃有醃蘿蔔,份量一點也不吝嗇,酸甜話梅味道,爽口清新,非常開胃。姚姚酸菜魚二人份,魚的份量比其他酸菜魚餐廳多,鱸魚肉全部無骨,鮮嫩滑溜,選了中辣湯底,酸辣到夠濃,吃得更開胃,魚頭也吃個精光。喜歡吃這裏的酸菜,多用粗莖,吃著爽口又無渣。還有芽菜、雜菌,吸收湯味之餘,增添爽口感覺,超好吃!特別推介片皮鴨,真的很美味!先說說麵皮,薄得透光,還細心的用蒸籠紙隔開一片片,麵皮不會黏在一起;包好片皮鴨,咬下感覺到鴨皮油脂油香四溢,朋友也讚口不絕。鴨脾特地用錫紙包著骨,可以拿著整隻鴨脾吃,撕開鴨皮與脂肪的感覺,真的太邪惡了!鴨架還製作成麻辣涼拌,意想不到的好吃!本身鴨架已有鴨肉和醃料香味,簡單的潑油,已經美味到不行,

鴨架還製作成麻辣涼拌,意想不到的好吃!本身鴨架已有鴨肉和醃料香味,簡單的潑油,已經美味到不行,紅油不辣但椒香十足,肉香油香充滿口腔,朋友也吃不停口,不介意圇骨的人,推介要試!

有香辣食物,自然會點飲品,這個套餐還可最多加三款飲品,因為是二至三人餐,我們點了無糖可樂,減低罪惡感吧!

埋單加一$500,食物份量足夠又美味覺得非常滿意。下次要多約兩位朋友來吃四人餐,更加划算又滿足。

2024-07-18
$250 (Dinner)
香港越開越多酸菜魚食店,老實講間間味道都差唔多,早2日食依間真係好推介試下,第一係好識得留顧客,滿$300送小龍蝦一碟🆓,平時出去食小龍蝦都過百蚊,即刻覺得好抵食!第二係配料份量多又大件,特別係會另外一碟上,唔係放係酸菜魚入面,配料個碟有哂湯底仲要勁香蒜味,唔知以為嗌多咗一味餸🐟姚姚酸菜魚(2人份) $288酸菜又多又大塊,成個湯底酸度恰到好處,唔會過分酸蓋過晒食唔到鮮魚肉味,魚肉煮到剛剛好熟,一夾係夾到大大塊滑溜魚肉,入口好鮮甜,加上酸菜更加鮮,價錢合理~配料揀咗千葉豆腐($38)/寬薯粉條($38)/午餐肉($48),配料另外用碟上,有酸菜湯底之餘加咗大量乾蒜勁惹味!🥥多多桃膠椰奶 $48椰奶味好香濃,底部有桃膠同紅豆粒增加咬感同更加健康~🆓麻辣小龍蝦 (滿$300免費贈送)免費送都唔馬虎,好多隻小龍蝦㗎,底部仲有大量芽菜做配菜,麻辣汁超正!越食越停唔到口!埋單係門口睇到有四人餐都係$868幾抵食,下次約多2個朋友食先😋

🐟姚姚酸菜魚(2人份) $288

🥥多多桃膠椰奶 $48
椰奶味好香濃,底部有桃膠同紅豆粒增加咬感同更加健康~

🆓麻辣小龍蝦 (滿$300免費贈送)

2024-07-10
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)
  • 姚姚酸菜魚
  • 多多桃膠椰奶
好中意食酸菜魚!但要喺香港食到符合自己口味嘅酸菜魚都唔係咁容易,姚姚酸菜魚都算係其中一間會重複幫襯嘅。一年多無食,今次就約埋朋友黎左屯門分店食午餐。每次黎都係食酸菜魚,今次就決定試下其他款式,叫左個蕃茄魚。蕃茄魚雖然話係二人份,但係份量超大!超大碗蕃茄魚,入面嘅魚肉份量都好慷慨。用左新鮮鱸魚,魚肉嫩滑鮮味,蕃茄湯底好濃厚香口,酸甜嘅湯底更加開胃!好中意入面有粉絲可以索下湯汁。另外午餐時段仲有多款性價比高嘅午市套餐提供,呢度竟然都食得到麻辣燙!麻辣燙套餐可以自選湯底、麵底同埋3款海鮮/鮮肉同3款蔬菜。份量同樣大得驚人!我揀左香濃麻辣湯,味道正宗對版,辣度亦恰到好處。配寬薯粉條口感煙韌。配料揀左肥牛、牛柏葉、魚片頭、蓮藕、千葉豆腐、金菇,配料份量都俾到好足,好飽好滿足!個套餐本身仲包埋手打檸檬茶,同埋三色冰粉用黎解辣!另外再單點多一份紅豆烏龍冰粉,呢個比起套餐入面會大份好多,材料亦更豐富!不過烏龍冰粉同樣好滑溜,烏龍茶香夠晒突出。
一年多無食,今次就約埋朋友黎左屯門分店食午餐。

每次黎都係食酸菜魚,今次就決定試下其他款式,叫左個蕃茄魚。

蕃茄魚雖然話係二人份,但係份量超大!
超大碗蕃茄魚,入面嘅魚肉份量都好慷慨。
好中意入面有粉絲可以索下湯汁。

我揀左香濃麻辣湯,味道正宗對版,辣度亦恰到好處。
配寬薯粉條口感煙韌。

個套餐本身仲包埋手打檸檬茶,同埋三色冰粉用黎解辣!

不過烏龍冰粉同樣好滑溜,烏龍茶香夠晒突出。
很顯眼的淺藍Tiffany blue主打酸菜魚餐廳 座位梳化卡位 寬敞舒適 見到晏晝有抵食套餐 晚市都唔差 食滿三百送是日小菜【姚姚雞抱魚套餐$398】➨是日涼菜➨姚姚酸菜魚 (2人份) 新鮮鱸魚肉多 肉質鮮嫩又無骨 魚的份量唔少湯底麻辣帶酸 酸菜魚可以自行揀辣度酸度及麻度➨菌香雞煲即叫即整熱辣辣 味道惹味唔辣的 雞肉煮到入味 而且有好多件雞腿肉配上肝菌 好啱送飯惠顧滿$300送【麻辣豬手】份量勁多 我地2個人食唔哂要打包走【新鮮水果烏龍茶$24】【爆打青瓜爆檸茶$19】
見到晏晝有抵食套餐 晚市都唔差 食滿三百送是日小菜

【姚姚雞抱魚套餐$398】
➨是日涼菜
➨姚姚酸菜魚 (2人份)
新鮮鱸魚肉多 肉質鮮嫩又無骨 魚的份量唔少
湯底麻辣帶酸 酸菜魚可以自行揀辣度酸度及麻度

➨菌香雞煲

惠顧滿$300送【麻辣豬手】
份量勁多 我地2個人食唔哂要打包走

【新鮮水果烏龍茶$24】
【爆打青瓜爆檸茶$19】
2024-10-19 111 views
同屋企人經過屯門市中心, 午餐有啲特價嘅餐單,有酸菜魚同片皮鴨, 我哋叫咗二人份量嘅酸菜魚$288,另外半價加$94就可以叫到個片皮鴨! 都幾抵食!今次酸菜魚叫咗個唔辣嘅,因為bb 都食得!魚肉好滑身,一啲都唔腥,BB用嚟食飯都食幾舊! 另外扁皮鴨夠脆皮,皮同肉分開食,一啖皮一啖肉好好味,加埋叉燒醬同青瓜夾住包埋個嬤嬤皮,幾時都啱食! 另外送咗個小菜係麻辣鴨骨,一鴨兩味,骨都吾好哂整體無論要來做午飯,或者晚上多幾個人叫小菜食都幾

另外送咗個小菜係麻辣鴨骨,一鴨兩味,骨都吾好哂

整體無論要來做午飯,或者晚上多幾個人叫小菜食都幾
2024-10-13 162 views
屯門西鐵站🚏C出口 步行約6-7分鐘🚶‍♀️位置在杯渡路輕鐵站這邊🚎環境時尚明亮 用粉藍色作主色調設計😚以為去咗cafe食嘢🤭#姚姚酸菜魚 (2人份) 💰288 本身唔食得咁辣😆 用Qr Code 落單 可以因個人口味加減配料 ✅️➕️酸➖️辣➖️油 自由度夠哂高 加分👍魚肉好慷慨量多 新鮮鱸魚🐟啖啖肉滑溜溜無骨👍酸菜酸度剛剛好 酸爽開胃😋午市套餐👆好超值 有主食 + 涼菜 + 頭抽時菜 + 手打檸檬茶🍋#黃豆滷豬手拌麵 💰62滷豬手炆得入味外皮軟腍 內裏肉肉Q彈😚鹹香彈牙拉麵撈埋爽脆🥒一起食😋 索啖手打🍋茶芳香酸爽🌬 #彩虹烏龍冰粉 💰68清凉烏龍茶冰粉 鋪滿了黑芝麻 花生碎 提子乾 酒釀 大大粒西米等配料 ➕️ 香滑椰奶 食咗心情都好colorful

屯門西鐵站🚏C出口 步行約6-7分鐘🚶‍♀️

鹹香彈牙拉麵撈埋爽脆🥒一起食😋 索啖手打🍋茶芳香酸爽🌬

#彩虹烏龍冰粉 💰68

2024-10-09
TakeAway
$250 (Lunch)
  • 彩虹烏龍冰粉
姚姚酸菜魚將四川的特色佳餚帶入香港,姚姚酸菜魚不僅是味覺的一場驚喜之旅,更是一次對川菜文化的深刻探索。姚姚酸菜魚是四川風味的最佳代表,吸引了無數「無辣不歡」的食客,其優秀的烹飪技藝、原汁原味的川菜味使人印象深刻。喝下一口姚姚酸菜魚湯,帶有些許辣度,酸菜帶來的尾韻酸層次蠻香濃,愛吃辣的絕對會愛上姚姚酸菜魚。姚姚酸菜魚魚肉鮮嫩,滑溜細緻,吸附滿滿湯汁精華,搭配白飯吃,超級下飯,經典美味,一口湯,一口飯,開胃無比。巴掌肥牛嫩度令人讚嘆,這意味著巴掌肥牛經過精心挑選和烹煮,保持了其最佳的肉質。巴掌肥牛的嫩與酸菜湯相得益彰,熱湯的酸為巴掌肥牛提升了肉鮮味,肉香四溢,使人體會巴掌肥牛的美好。姚姚酸菜魚的千葉豆腐就是不一樣,千葉豆腐咬感滑彈,吸滿酸菜湯有著層層疊疊的厚實酸香,勾人食慾,親身嚐過就懂得甚麼叫做令味蕾直接飛往四川的街頭小巷裡。片皮鴨(半隻)琥珀色的外皮多誘人,鴨肉鮮嫩多汁,擺盤精緻整齊,光看就令人垂涎三尺。建議先吃一小口原味,之後再沾點砂糖,砂糖能平衡鴨皮的油脂,鴨皮酥香薄脆,皮下的脂肪爆開,瞬間在嘴裡化開,一種入口即化的風暴在嘴中展開。片皮鴨最基本組合的吃法就是薄餅皮、甜麵醬、青瓜絲與
片皮鴨最基本組合的吃法就是薄餅皮、甜麵醬、青瓜絲與大蔥絲,姚姚酸菜魚的薄餅皮薄度適中,片皮鴨包好後,用手豪邁塞進口裡,餅皮與細緻的鴨肉,一口咬下均衡感十足,讓人快感直上雲端。
除了片皮鴨的吃法,姚姚酸菜魚居然有一鴨二吃,川味鴨架便是第二吃,川味鴨架辛香配料的香氣讓人吮指回味,鴨皮微微焦酥,鴨肉夠味帶勁,川味鴨架越吃越涮嘴,一吃難忘。
低糖紫米豆漿甚為適合在享受辣美食後品嚐,這款解辣飲品以紫米和黃豆特調,低糖紫米豆漿喝進嘴裡涼爽,而且能夠降低口中的辣感,還能帶來豐富的營養。
新鮮水果烏龍茶可是姚姚酸菜魚招牌飲料之一,也是不少人一喝就上癮的水果茶,新鮮水果烏龍茶採用烏龍茶,裡面還有蘋果、青檸、百香果、菠蘿等水果,整杯都可以看到各種水果,喝上來酸甜,真的好喝,喝完記得把水果撈起來吃,不能浪費。
姚姚脆奶絕對要點來做飯後甜品,姚姚脆奶淡黃的外層不油膩,而且完全把鮮奶的水嫩封鎖住,嚼下去外脆內軟不死甜,醇香的鮮奶甜味湧出,媽媽來姚姚酸菜魚都要吃好幾條姚姚脆奶。
姚姚酸菜魚酸菜魚口味湯酸味美、魚片爽滑、微辣而不膩,魚片份量量多,酸菜就選用經90日醃製嘅水東新酸菜 ,酸菜有莖也有葉,滿足哂酸菜魚控需要麻麻辣辣口水雞套餐呢個中午市套餐非常抵食,主食、白飯、生菜涼菜連埋手打檸檬茶,嘅口水雞戰然有骨,但其實有骨嘅雞,雞肉嫩滑菌香雞煲滿滿一大煲,適合同屋企人朋友一齊分享,一個雞煲已經有幾款菇菌,雞肉嫩滑醬汁口味偏濃,鍋底種類有蠟燭為我哋嘅雞煲保溫非常貼心!姚姚脆奶呢款係朋友嘅最愛,已經唔係好多地方可以見得到,脆奶外層金黃鬆脆一咬入去就係香滑鮮奶,唔會太甜!📍姚姚酸菜魚屯門市廣場二期一樓30-31&55號鋪

麻麻辣辣口水雞套餐

菌香雞煲

姚姚脆奶

📍姚姚酸菜魚
屯門市廣場二期一樓30-31&55號鋪
2024-09-11 171 views
屯門市廣場有好多好嘢食,姚姚酸菜魚真係我最愛😍坐得舒適,食得招積👍🏻土豆絲 - 作為飯前小食,少少辣非常開胃。食吓食吓,就上主菜了。姚姚酸菜魚二人份 - 份量好多,魚肉都好新鮮,我重加咗麻,食起上嚟勁爽。魚肉充份吸收了湯汁,一啖魚肉,一啖飯,無得彈👍🏻 我重會將啲湯加入白飯變湯飯,好好味,一定要試🍚菌香雞煲 - 用一隻炒鑊上菜,賣相幾靚。有半隻雞嘅份量,雞肉鮮嫩,一啲都唔韌,而且加上雞煲醬汁,用嚟送飯真係一流😋鍾意食雞煲嘅朋友仔,一定唔可以錯過。姚姚酸菜魚保持一貫水準,每次想食酸菜魚,總會諗起你😍

姚姚酸菜魚保持一貫水準,每次想食酸菜魚,總會諗起你😍
2024-09-11
Type of Meal
Dinner
2024-08-28 218 views
姚姚酸菜魚媽咪每逢一段時間就會掛住川菜,屯門市廣場既姚姚酸菜魚一直都係我地心水,餐廳走時尚路線全以湖水藍為主,樓底高空間感好好,滿滿魚仔裝飾可以餐廳內拍照打卡。一家人最適合食佢地滋味共享套餐🌟姚姚酸菜魚(二人份)🌟北京烤鴨半隻🌟川味鴨架🌟是日涼菜滿滿一大盤酸菜魚一上枱已經香氣四射,二人份量非常多,魚肉嫩滑無比,酸菜搭配花椒、泡椒呈現出酸、辣、麻等香氣直衝味蕾的豐富口感,靈魂鮮魚頭骨熬製的魚湯更是鮮味烤鴨用北京四系鴨,肉嫩!脂肪比例剛好。餐廳安排烤鴨兩款吃法,可以起皮切片配蔥絲、青瓜絲、蘿蔔絲,加烤鴨甜面醬及少量砂糖,以面餅包著;另外烤鴨起皮後將鴨架剁細,調味後涼拌非常惹味📍姚姚酸菜魚屯門市廣場二期一樓30-31&55號鋪

一家人最適合食佢地滋味共享套餐
🌟姚姚酸菜魚(二人份)
🌟北京烤鴨半隻
🌟川味鴨架
🌟是日涼菜

📍姚姚酸菜魚
屯門市廣場二期一樓30-31&55號鋪
2024-08-24 149 views
今日同媽媽去屯門市廣場食在內地享負盛名的姚姚酸菜魚,點了一份小吃、一份主食和一份甜品。🫔紅糖糯米糍粑($68)表面脆脆的,裏面是糯米的煙靭,暖暖的,糖漿甜甜地,好夾👍🏻🐟姚姚酸菜魚(2人份)($288+$50)既然它的招牌菜式是酸菜魚,當然要試一試。我們們選了一個小辣,另外又加了一份嫩牛肉。酸菜魚和牛肉的份量都多,味道不錯特別喜歡很多酸菜,牛肉真心嫰👍🏻🍧彩虹烏龍冰粉($68)冰粉滑捋捋,配有七種不同的配料,我最喜歡提子乾,有嚼口;另外紅豆甜甜的也不錯👍🏻上菜速度算快。另外我看見很多人點片皮鴨,下次有機會就試吓。

🫔紅糖糯米糍粑($68)
表面脆脆的,裏面是糯米的煙靭,暖暖的,糖漿甜甜地,好夾👍🏻

🐟姚姚酸菜魚(2人份)($288+$50)

🍧彩虹烏龍冰粉($68)

上菜速度算快。另外我看見很多人點片皮鴨,下次有機會就試吓。
2024-08-20
$260 (Dinner)
2024-08-23 146 views
最近比較懶💤成日都唔想煮🤪又去左食我最愛既酸菜魚應該係我好鍾意食魚既緣故啖啖肉又嫩滑🥰其實水煮魚都好好味不過廢丁食唔到辣🌶️🖤姚姚酸菜魚2人份 $288可以customize自己口味麻酸辣既程度都可以自己揀🙈加埋千葉豆腐($38)同薯粉($38)滿足😌🖤雞絲冷麵 $68冷麵夠冰,食落透心涼🧊🖤新鮮水果烏龍茶 $48略嫌茶底唔係好夠甜不過都幾多生果👍🏻🖤爆打青瓜檸檬茶 $38肥仔男友話放得係poster中間梗係要試🫢好清新既青瓜味,檸茶底就爭啲加上挑食寶寶係唔好青瓜🥒所以真係唔係我杯茶🤣
最近比較懶💤

不過廢丁食唔到辣🌶️

🖤姚姚酸菜魚2人份 $288
可以customize自己口味
麻酸辣既程度都可以自己揀🙈

加埋千葉豆腐($38)同薯粉($38)
滿足😌

🖤雞絲冷麵 $68
冷麵夠冰,食落透心涼🧊

🖤新鮮水果烏龍茶 $48
略嫌茶底唔係好夠甜
不過都幾多生果👍🏻

🖤爆打青瓜檸檬茶 $38
肥仔男友話放得係poster中間
梗係要試🫢
好清新既青瓜味,檸茶底就爭啲
加上挑食寶寶係唔好青瓜🥒
所以真係唔係我杯茶🤣