2024-04-05 29 views
今晚係東薈城行完街,決定同屋企人一齊食中菜!馳名烤鴨(半隻)師傅會即場片,仲有埋表演睇添片皮鴨分為3小碟,先係鴨皮,烤得脆卜卜,雖然佈滿脂肪,但有滿滿既鴨油香,食一兩塊唔過分另外仲有鴨胸肉同鴨髀肉,肥瘦均勻,鴨肉非常嫩滑,配上八寶盒同薄餅,八寶盒入面有唔同既醬料,比較特別既係有藍莓醬同山渣條,估唔到又意外地同鴨既味道好夾!冰梅小肉排,小肉排經油炸,外脆內嫩,再炒上帶梅味既醬汁,個汁酸酸甜甜咁,所以好開胃!沙律芥末蝦球必叫!炸得酥脆既蝦鋪在炸米餅上,再淋上沙律芥末醬,成個口感balance得好好,而且炸粉夠薄,所以唔會覺得好油膩!籠仔櫻花蝦海味蒸飯以籠仔蒸飯,風味十足。飯炒得乾身,配有魷魚等海鮮,而櫻花蝦香氣十足,為成個飯提升到另一層次!性價比高,服務態度良好,大家黎outlet shopping既同時,都可以去試下呢間餐廳!
今晚係東薈城行完街,決定同屋企人一齊食中菜!

馳名烤鴨(半隻)
師傅會即場片,仲有埋表演睇添
片皮鴨分為3小碟,
另外仲有鴨胸肉同鴨髀肉,肥瘦均勻,鴨肉非常嫩滑,

冰梅小肉排,

沙律芥末蝦球

籠仔櫻花蝦海味蒸飯
以籠仔蒸飯,風味十足。