2023-07-26
佢主打以無限量供應多款日式前菜、串燒、炸物,一人一客壽司刺身和主食,最後仲有精選甜品一客!做半放題之餘食材用料質素非常好,每樣擺盤用心精緻,加埋落地玻璃開揚既中環景觀,呢個價錢絕對係超值🥺🫶餐廳會先上一輪既總體食物,之後我地可以自由再點。▫️沙律/前菜🥬《京都沙律-磯煮鮑魚-灸燒A4宮崎和牛-天使香辣三文魚他他-日本海雲》作為前菜可謂相當高級,食慾大增😋▫️爐端燒🍢《A4宮崎和牛串-宮崎豚角燒-蒲燒鰻魚串-免治雞肉棒》串燒真係要ENCORE😍特別A4宮崎和牛串仲要係入口即溶,各款串燒控制既時間好好,肉汁亦得以鎖緊,烤香可口。▫️炸物🍤《黑松露汁炸蝦-九州華味鳥唐揚-牛油果天婦羅-溫室茄子天婦羅》牛油果天婦羅第一次食,幾特別,外脆內軟,炸物外皮炸得夠乾身同脆口,亦唔會過厚。🔺以上都可以無限量供應🔺😍😍▫️刺身🍱《北海道帶子-櫻鯛-牡丹蝦-吞拿魚腩-廚師推介刺身》除左蝦每款都各有4件,非常新鮮同鮮甜~▫️壽司🍣《吞拿魚腩-比目魚-A4宮崎和牛壽司-特色壽司》平時散叫呢堆都唔只呢個價啦,真係幾抵食!▫️主食(四選一)🔥A4宮崎和牛西冷陶板燒🐮肉質脂肪分佈平均,細膩嫩軟,入口即溶,唔洗調味料已經勁好食!微
▫️沙律/前菜🥬
作為前菜可謂相當高級,食慾大增😋
▫️爐端燒🍢
《A4宮崎和牛串-宮崎豚角燒-蒲燒鰻魚串-免治雞肉棒》
▫️炸物🍤
牛油果天婦羅第一次食,幾特別,外脆內軟,
炸物外皮炸得夠乾身同脆口,亦唔會過厚。
🔺以上都可以無限量供應🔺😍😍
▫️刺身🍱
《北海道帶子-櫻鯛-牡丹蝦-吞拿魚腩-廚師推介刺身》
除左蝦每款都各有4件,非常新鮮同鮮甜~
▫️壽司🍣
《吞拿魚腩-比目魚-A4宮崎和牛壽司-特色壽司》
平時散叫呢堆都唔只呢個價啦,真係幾抵食!
▫️主食(四選一)
🔥A4宮崎和牛西冷陶板燒🐮
肉質脂肪分佈平均,細膩嫩軟,入口即溶,
唔洗調味料已經勁好食!
微焦既外皮份外有口感💓
🔥銀鱈魚西京燒🐟
勁滑勁嫩!魚肉鮮美,外皮有微焦,
但保留到柔軟多汁既口感,加埋醬汁更加惹味~
🍧精選 甜品有日式糕點同水果🍉
樣樣都有啲我就最中意😆
🥂另外我地加左任飲,係酒類飲品任飲呀!
柚子清酒好好飲,清甜得黎又有酒味後勁~
女仔相對易入口~
原來四位以上黎食仲會送蟹腳同芝士海膽帶子添呀!網上訂座仲有9折❤️