2023-11-14
又一間高質居酒屋👍🏻好鍾意呢種好dark既環境,好有格調,好適合傾計食好西😊🥗蕃茄汁刺身沙律好多餐廳都係蔬菜或蕃茄多過刺身,但呢到真真正正係啖啖都有刺生,而且係新鮮、肥美既!👍🏻🧀和製酒盜芝士店員好好會教我地就咁食左先,覺得太濃烈先配餅乾食,的確跟呢個節奏食好fit,芝士超靚!估唔到生魚腸都可以咁易入口👍🏻🍣香蔥吞拿魚卷6大件真係超飽😵吞拿魚做得好creamy,入口即溶既口感,好特別🤩🐔雞中翼、七里香、鹿兒島黑豚五花第一次食雞patpat,如果唔係店員推介,自己都真係唔會試,估唔到都真心好滋味,脆口,反而覺得幾適合送酒😆🍤天婦羅盛合三隻蝦之外都係茄子、翠玉瓜等等,中和下前面咁多肉🌱雞肉丸野菜鍋主要想食返多d菜,好入味好開胃既!🍜叉燒豚骨拉麵呢個正正常常,冇乜特別整體黎講,餐廳環境、食物質素、員工態度、員工的認真,都好值得欣賞👍🏻係值得一試而高質既新野😊
🥗蕃茄汁刺身沙律
🧀和製酒盜芝士
🍣香蔥吞拿魚卷
🐔雞中翼、七里香、鹿兒島黑豚五花
🍤天婦羅盛合
三隻蝦之外都係茄子、翠玉瓜等等,中和下前面咁多肉
🌱雞肉丸野菜鍋
主要想食返多d菜,好入味好開胃既!
🍜叉燒豚骨拉麵
呢個正正常常,冇乜特別