今晚同一班fd行到中環, 唔知食咩好嘅時候,其中一個朋友提議不如去「和牛割烹小田」, 一聽到有和牛,就即刻流晒口水,梗係冇問題啦!!▶️Seasonal Omakase◀️呢一個Seasonal Omakase,每一樣菜式都獨特, 而且我覺得性價比好高,和牛嘅質素亦都係好出色▶️小田和牛壽喜燒他他配Kodawari醃蛋◀️「小田和牛壽喜燒他他配Kodawari醃蛋」, 係我第一次食咁樣嘅配搭,估唔到係咁好味, 和牛壽喜燒味道好香,好juicy,每一啖都係滿足,同條醃蛋搭配得恰到好處,味道令人上癮。👍🏽▶️夏特布里昂牛排◀️當然都要介紹吓呢一個夏特布里昂牛排,真心講呢個牛排相當鮮嫩,味道非常好,肥瘦啱啱好,讚!👍🏽▶️小田和牛蘑菇松露海膽魚子飯◀️ 另外都想介紹一下佢哋嘅「小田和牛蘑菇松露海膽魚子飯」,好無敵! 就算飽咗都一定要試, 超鍾意松露同埋海膽,竟然可以一次過滿足晒我嘅願望,真係好正好滿意。 😊🍵再配上碗麵豉湯,簡單地道,幾好!👍🏽。🍮完結之作就係豆腐布丁配楓糖,加埋草莓蜜餞配黑巧克力醬,甜而不膩,美滿的一餐。「和牛割烹小田」真係一間你值得一試嘅餐廳,無論係食物定係服務都好優質,每款食物都係成件

▶️Seasonal Omakase◀️
▶️小田和牛壽喜燒他他配Kodawari醃蛋◀️
▶️夏特布里昂牛排◀️
▶️小田和牛蘑菇松露海膽魚子飯◀️
🍵再配上碗麵豉湯,簡單地道,幾好!👍🏽。

「和牛割烹小田」真係一間你值得一試嘅餐廳,無論係食物定係服務都好優質,每款食物都係成件事啱啱好,CP值爆錶! 呢度會令你有一個滿足的美食體驗!👏🏽