因緣際會,緣份之間永遠存在住一度隔膜。當我想捉住佢,佢卻會避開我;當我想放低佢,佢又會係你身邊,擦身而過。上帝…求你比個答案我,究竟係呢個時侯,我最愛的菜你在那裡呀?無錯,就係我期待而久既日式小店「Katsumoto」啦!以主打和牛三文治起家,作為食物焚化爐要捧場就基本咖啦!👇📌S A N D O -▪ W A G Y U - $298▪ C L A S S I C -$148▫ 一試人氣招牌菜「M6和牛·三文治」表面既麵包吸收哂裡面和牛既油香,一咬落和牛質感軟腍,肉味比傳統和牛更香甜,油香十足;而另一款經典「北海道豬扒·三文治」裡面既豬扒炸得非常鬆脆,唔會好易散開,加埋tonkatsu sauce、mayo,口感非常豐富,唔錯。📌CHICKEN KARAAGE · MONDAY - $288/Head▪ CHICKEN · KARAAGE - ▫ 逢親星期一,蒲又蒲完…工又要返,自然酒吧人氣都少d,唔緊要,逢星期一就有呢個all you can drink環節。只需要點一款小食,之後所有指定Highball都係任飲!呢個「日式·唐揚炸雞」即叫即炸,雞肉香脆惹味,咬落嫩滑多汁,用黎送酒
因緣際會,緣份之間永遠存在住一度隔膜。當我想捉住佢,

佢卻會避開我;當我想放低佢,佢又會係你身邊,擦身而過。

三文治起家,作為食物焚化爐要捧場就基本咖啦!👇

📌S A N D O -
W A G Y U - $298
C L A S S I C -$148

Wagyu Sando

北海道豬扒·三文治」裡面既豬扒炸得非常鬆脆,唔會好易散開,
加埋tonkatsu saucemayo,口感非常豐富,唔錯。

CHICKEN · KARAAGE -

CHICKEN · KARAAGE

雞肉香脆惹味,咬落嫩滑多汁,用黎送酒認真一流!

📌C O C K T A I L S -
OCHA · NOJIKAN - $88

SHISO · RYOUSHI - $98
SHISO · RYOUSHI

▫ 呢到仲有一系列Cocktail比你打卡,第一杯「Ocha·Nojikan
gin做底,加上伯爵茶新鮮迷迭香、三種唔同種類既柑橘混合製成,

飲落清新香甜,on top加埋tonic,好易入口;另一杯酒味較重身既
OCHA · NOJIKAN

Shiso·Ryoushi」利用煙燻過既蘋果木碎whiskey
rum更加帶出,配搭苦艾酒,有另一番風味。
2021-07-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • Classic Sando