🍜增量牛叉燒牛骨拉麵 $135- 走辣 -小麻🍀芫荽牛骨拉麵 $120- 走辣 -小麻🥤Zero $15🥤雪碧 $15🔸鬼金棒算係近年香港最有人氣嘅拉麵品牌,但係我竟然無食過!但今次就嚟咗食佢地嘅牛骨湯副線,因為好似比較少見拉麵係主打牛骨湯😁店家煲牛腿骨高湯嘅時候,加入洋蔥同香蔥令湯頭更香更濃,飲落真係好香濃,鍾意牛肉湯嘅朋友一定要試!🔸今次試咗兩款拉麵,大同小異,一款係牛叉燒份量更多,大約有五塊!另一款係全碗都係芫荽,啱晒香港嘅 #芫荽控 ~同上面講嘅一樣,湯頭香濃而唔會過咸,而麵係幼款,軟硬適中😚牛叉燒半熟程度又嫰又重牛香味,非常好食!下次嚟食嘅話會增加個麻度,應該仲過癮🔥
🍜增量牛叉燒牛骨拉麵 $135
- 走辣 -小麻