最近喺太子酒吧發現咗呢間門面好靚嘅cafe 圓拱形門打卡一流📷 室內有紅磚同珊瑚粉紅色嘅座位 另外仲有仙人掌擺設 好有渡假feel~~ 餐廳主打西班牙菜 今次同男朋友叫咗個性價比好高嘅2人set晚餐💕 HKD488已經包好多嘢食~ ✻ 伊比利亞火腿忌廉薯餅忌廉薯餅炸到啱啱好 口感外脆內creamy🤍✻西班牙青椒仔好香嘅青椒仔 呢隻青椒仔唔辣㗎😆🫑 ✻ 煙三文魚蕃茄牛油果沙律煙三文魚份量都幾多 成朵玫瑰花咁賣相好靚 配埋蕃茄同牛油果好match 口感好豐富 好食!✻蒜片欖油大蝦大蝦口感彈牙而且超香蒜味!! 🦐✻ 蟹肉伏特加香辣蕃茄忌廉粗管通粉個人最愛嘅一道菜 好多好多蟹肉 蕃茄忌廉醬好creamy 加咗 vodka辣辣地咁好惹味~ 唔 重點係每條粗管通粉都掛汁 好好食🥰❤️✻ 慢煮焦糖豬腩主菜有三款選擇 我哋今次揀咗慢煮焦糖豬腩~ 肥瘦適中 配埋香烤飯團同炸蓮藕片😛 豬腩肉質鮮嫩juicy 🐷✻ 自家製西班牙油炸鬼 + HKD48Churros 係每次食西班牙菜必點嘅甜品😋 口感香脆帶微微煙韌 配埋朱古力醬+雪糕冷熱交融口感一流~✻ 朱古力醬法式西多士 HKD88甜品控嘅我哋另外叫多個西多

✻ 伊比利亞火腿忌廉薯餅

✻ 慢煮焦糖豬腩
慢煮焦糖豬腩

✻ 自家製西班牙油炸鬼 + HKD48

✻ 朱古力醬法式西多士 HKD88
甜品控嘅我哋另外叫多個西多士~~口感鬆軟帶蛋香 配上朱古力醬 雜莓 同雲呢拿雪糕 簡簡單單已經好好食🤤
朱古力醬法式西多士

✻ Tipsy Matcha HKD128
賣相好吸引打卡一流 而且係抹茶x酒🍵非常特別!帶少少酸~
Tipsy Matcha

✻ Refreshing Passion HKD118
熱情果 芒果同橙汁呢個配搭好refresh!酸酸甜甜咁好開胃🧡
Refreshing Passion

伊比利亞火腿忌廉薯餅