2020-01-18
第一次去walk in冇位,今次提早打電話📲去book終於有得試一人一鍋蒸海鮮🥳環境少逼🍴、兩個人嘅話係排排坐,正對面就係其他食客👬(中間有個簾),不過整體都接受倒未至於坐得唔舒服👌-八府巡按套餐($328)-懶得單叫食物直接叫set最方便,呢個套餐cp值還可以,半隻龍蝦🦞、半隻蟹🦀️、聖子王、鮑魚同貴妃蚌都超級大隻🉐️,唯獨係啲白蜆真係得豆豉咁大粒,食完好似冇食過😂不過值得一讚係樣樣海鮮都非常新鮮👍🏻、蟹多膏、龍蝦同蚌肉質爽彈😊所有海鮮點少少豉油、蔥帶出鮮味已經夠做 。Set入面仲有點心同肉類拼盤,燒賣有驚喜,其他就中規中矩啦,肉類可以揀安格斯🐂,非常有肉味,蒸1⃣️分鐘咋,過左龍(好似我地咁😭😭)就會鞋👟如果揀左粥底,食到咁上下就會有店員👨🍳黎煮粥,啲湯吸收曬所有蒸海鮮🐟同肉類🥩嘅鮮味同甜味,真係滿滿嘅精華,軟綿綿暖笠笠為呢餐畫上圓滿嘅句號。
-八府巡按套餐($328)-