2022-07-07 16 views
前排久違地食完串燒之後個人就好似點著左串燒魂咁好想食串燒係我心目中嘅美食寶藏之一嘅大角咀又發現左一間質素不錯嘅日式串燒店名叫「酒燒弄」🥢串燒一人餐A 👉🏻店家設了有三款一人餐 同一款二人餐 想自己選擇一啲主menu有嘅野食 就可以搭個一人餐👉🏻圖中除左燒白鱔、烏冬和飲品外 都係包含左係一人餐裡 共十項👉🏻每款都是即點即燒 而且食材感覺都新鮮 所燒出黎嘅都好juicy👉🏻特別鍾意極品牛舌心、黑豚蘆筍卷、雞翼、翠玉瓜、汁燒豆腐和 流哂心嘅芝士年糕🥢燒白鱔👉🏻餐外加點左嘅一份 👉🏻白鱔肉厚又唔散 燒得外皮脆而每一口都是白鱔嘅魚脂香🥢熱醬油湯稻庭烏冬👉🏻湯底係甜甜地嘅醬油湯 加左木魚同冬菇 連埋烏冬一起都索哂湯汁 暖胃又好食🍻凍熱情果梳打👉🏻唔飲酒嘅可以點梳打 除了熱情果外 還有好多款果味梳打選擇🍻柚子Highball 👉🏻跟餐點酒水會有優惠 有生啤 有柚子highball 👉🏻食串燒必點清近口味嘅柚子酒
前排久違地食完串燒之後
個人就好似點著左串燒魂咁好想食串燒