2018-09-12 41 views
醉生夢醒~一入門口見到依一句已經好有感覺,到底是夢還是醒呢?我實在不知道,只知今晚有正野食是夢是醒也不緊要616裏面有好多特色裝飾,一個個牌子都係牛既部位,任君選擇至於落單也很先進,用ipad落單,圖文並茂,十分清晰,重點係完全圖文相乎,而且最特別既地方係落單後,職員會放低一個小沙漏,保證食物會響沙漏⏳流完前放到枱上調味區是自助的,可以任意混醬一番,特別要推介牛肉汁,真係用黎點咩都絕配湯底滾下滾下既時候,梗係叫返個小食頂一頂肚先,燒牛舌,可口彈牙,一啲都唔靭,再加檸檬🍋汁清新而不油利打邊爐最緊要既湯底,我地叫左豬骨+麻辣,小妹以為自己食得好辣,點知依個麻辣湯真係非同小可,辣到pat pat都噴火🔥,啱哂鐘意辣既朋友仔,而豬骨湯清清地,正好中和返啲麻辣,所以都係豬骨啱我多啲火鍋配料我地叫左啲咩呢有紫菜卷同唔少得既炸魚皮,香脆可口,簡直打邊爐必備另外叫左牛丸同生菜,牛丸估唔到咁有驚喜,彈牙到不得了,想食完一粒又一粒,生菜青綠新鮮,吸左火鍋湯底再加牛肉汁,真係平時唔多食菜既小妹都要食多幾條主角出場,我地叫左澳洲牛,一睇啲花紋就知唔錯,一食真係喜出望外,牛味夠,而且入口軟滑,不過如果再厚切小小

616裏面有好多特色裝飾,一個個牌子都係牛既部位,任君選擇

,而豬骨湯清清地,正好中和返啲麻辣,所以都係豬骨啱我多啲

火鍋配料我地叫左啲咩呢
有紫菜卷同唔少得既炸魚皮,香脆可口,簡直打邊爐必備

主角出場,我地叫左澳洲牛,一睇啲花紋就知唔錯,一食真係喜出望外,牛味夠,而且入口軟滑,不過如果再厚切小小就更加正了,皆因太好食,食極都唔夠喉

餐廳整體乾淨而且很有風格,係朋友聚腳既好地方