2023-07-11 25 views
琴日經開旺角,同朋友食飯,周圍都好多人,所以就諗吓有冇一啲樓上Cafe ,就見到呢一間有好多好評,所以就一於試吓。嚟到依間樓上Cafe,環境清靜,見到佢有好多唔同種類嘅桌上遊戲,一大班朋友應該可以玩好耐我今次食嘅套餐$388,真係物超所值,全部嘢都好好食!其中我最鍾意嘅係烤雞闊條麵,麵條有啲彈牙,烤雞肉汁夠香。另外一款千島素菜pizza,薄脆pizza底配上啲蔬菜同千島醬,味道爽口又唔會太油膩,真係一款好健康嘅pizza,同埋佢落芝士唔會手軟,啖啖都食到芝士。小食炸蟹餅亦好好食,外脆內軟,炸得剛剛好。不過最特別嘅,就係兩杯嘢飲啦!第一杯係黑森林mocha,黑咖啡同黑巧克力混合,再加上一朱古力雪糕,味道好濃郁又唔會太甜。第二杯係奇異果沙冰,奇異果打成泥,再加上啲冰沙,好清爽又健康。整體而言,我真係好鍾意呢間咖啡屋,唔單止食物好味,環境亦好舒適,仲有好多款桌遊可以玩,可以令我消磨一個下午時光。下次有機會,我一定會再黎試其他嘅食物同埋玩其他款桌遊。整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅/5

整體味道指數:😋😋😋/5
性價比:💰💰💰/5