2015-10-01 1216 views
平時係呢間野隔離剪頭髮..今日見仲有時間味夠鐘剪.又味食野我就去左試下//先唔講佢地既服務態度同佢地既環境問題先啦..主要係D食品..我叫左鮑片同乍醬既麻辣中辣米線..個米線黎到.我好仔細咁睇先睇到D鮑片既存在..可想言知係有幾渺小既鮑片..D湯就清到唔似叫左麻辣湯..食落係有小小麻辣味但係唔濃唔香囉..之後食D乍醬...成PAT油浸住..我本身EXPECT既係好似譚仔個D咁..點知我一食佢甜到痴線..唔撈埋D米線食係完全食唔落口既囉..!因為太甜既關係我叫左杯ice0water呢杯野既問題反而係我全部問題入面最接受唔到,...佢成啖油係D水既面我完全一啖都冇飲過埋單..立刻沖去隔離行2步就到個間7仔買水算..十分十分不建議 最衰我唔記得拍照唔係可以比你地欣賞下佢地所謂既麻辣湯
先唔講佢地既服務態度同佢地既環境問題先啦..
2015-09-30
$50 (Lunch)