聽見屯門有間新開嘅鋒哥廚房好出名,搞得我好心動🎯。休息日,約左d fd,去試下佢嘅招牌麻辣烤魚、雞煲同埋打邊爐。一踏入餐廳,環境舒適,好有情調。唔單止,佢哋嘅服務人員態度親切首先佢哋上咗道「麻辣烤魚🐟」,新鮮的魚經過精心調製,色澤金黃,充滿吸引力。入口後,肉質嫩滑,麻辣味道恰到好處,即刻俘虜咗我哋嘅味蕾👅。然後轉戰「麻辣雞煲🐔」,佢個鍋底層系十足喔,一啖食落,雞肉口感彈牙,醬汁又幾有層次,正!我地每個人都讚口好評。接著大家就轉入「四川麻辣湯🍜」打邊爐環節,首選「安格斯牛頸脊🥩」,肉質腍嫩,入口即溶,賣相幾靚喎。再來「安格斯牛小排」,更係之中之選,口感鬆軟,肉味濃郁,讚!😍佢嘅海鮮選擇真係五花八門,我哋揀咗「螺」,「水魷魚」,「蝦🍤」,搭配火鍋細嚼慢咽,清甜海鮮味道一次過滿足我哋嘅口腔。特別介紹一下,「蒜蓉烤蠔🦪」味道鮮美,蠔肉鮮甜又夠味,每次去都必定要點嘅款式,一嚐便知。最後,一定要試佢嘅「Häagen-Dazs雪糕🍨」任食環節,上完咁濟熱辣嘅美食,再嚟一個清涼嘅甜點,實在是完美收場👌。啱啱好嘅食物配合又舒適嘅環境,真係好難得。下次再帶埋其他朋友嚟,一齊分享呢種美食🍽️。頂尖!👍👍👍