2019-11-26 89 views
又一台灣過江香港勝面🍜我同朋友叫左【涼拌手撕無骨鹽水雞麵】同【台式香腸滷肉飯】再加埋【流心麻糬芋泥雞蛋手工手抓餅】🤩首先講個麵先 係普通嘅清湯配刀削麵 個麵好有口感咬口唔會煮到淋矖👍🏻手撕雞嘅份量夠多唔會食完雞都未食曬啲麵 但係味道就冇乜驚喜 整體來說就係普通啦😉到個飯啦 我覺得做得真係麻麻🥺因爲個滷肉汁偏咸同埋啲肉就有啲太瘦冇左滷肉飯嘅特色但係個分量一樣好大同個台灣腸幾好食😊最後個手抓餅 我覺得應該要趁熱食 個皮凍左之後會偏硬🧐但係個芋泥幾香同唔會好甜👍🏻同埋要有個蛋皮先好食如果唔係會冇咁香但係唔係必食😂但係去到朗豪坊嗰頭都可以一試嘅😊
但係去到朗豪坊嗰頭都可以一試嘅😊
涼拌手撕無骨鹽水雞麵