2011-02-01 8 views
星期五同男友一齊出街吃飯,慶祝我出了花紅.本來係去板長吃的但等得太久仍未有坐位所以揀了這間^^看到餐牌後都係發現他們的套餐比較抵,本來想揀火鍋架但男友熱氣所以揀了這個蒸籠款式,前菜(墨魚仔冷盤),刺身(三文魚2件,吞拿魚2件,甜蝦2件),吉列炸蠔3件,迷你肥牛拉麵,一個蒸籠(雞肉配肥牛),支裝汽水(2支),198元未計加1. 現在評評d食物質素,先講冷盤d墨魚仔太大件啦..d醬汁太杰,味道一般.刺身不過不失.吉列炸蠔無咩鮮味,拉麵也屬一般,蒸籠內的雞肉同肥牛可能焗得太久所以覺得有點過老了.整體上食物質素及侍應服務也只屬一般,應該再去的機會比較少.
2011-01-28
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)