2024-07-17 2242 views
頭兩次去都因為公眾假期餐廳休息食唔到,今次我就聰明啦😎提早一日打電話問開唔開📞先行過去,去到13:45,已經大排長龍,最後等咗大半個鐘,終於入到去食,未食已經好期待🤤三餸車仔麵 $54餐廳車仔麵要嗌三餸起,好多款真係三心兩意😳而且佢每一款都唔係求其俾少少你就算,餸嘅份量都好多,好抵食👍🏻我本身諗住惹味啲,湯底叫咗佢個招牌辣汁,點知真係辣到飛起🥵所以奉勸唔食得辣嘅朋友唔好玩命,都係乖乖地叫啲唔辣嘅湯底...👉🏻👈🏻.脆香多春魚 $15平時食車仔麵都好少見有得食多春魚,見到佢有個like 係前面,就決定要嗌🤭有好多條,每一條都炸得好脆,同好多春🤤🤤而且放左係湯嘅面頭,唔會俾個湯底整淋哂🐠.芝士竹輪卷 $14外表望落同普通嘅獅子狗卷冇咩分別,一咬落去就知龍與鳯😳入面啲芝士陷爆出嚟,好濃郁🧀如果佢有多幾舊就好了🥲.蘿蔔$12有好多舊,而且每一舊都好大舊同好清甜,少少渣都冇,完全索哂啲湯汁,正😍招牌蜜汁叉燒串 $34/串我嚟之前已經俾佢嘅叉燒串吸引咗,果然真係鎮店之寶👑一串有成5 大舊,叉燒外層佈滿蜜汁,每一舊都好厚身,肉質彈牙,而且肥瘦均勻,食哂成條真係好滿足💗.雖然舖頭座位唔多,需要等位,但
三餸車仔麵

三餸車仔麵 $54
脆香多春魚 $15
芝士竹輪卷 $14
蘿蔔$12
招牌蜜汁叉燒串

招牌蜜汁叉燒串 $34/串
雖然舖頭座位唔多,需要等位,但係我覺得絕對值得,鍾意食車仔麵,而又嚟開黃埔嘅一定唔可以錯過😘
2024-07-14
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
三餸車仔麵
招牌蜜汁叉燒串