2022-12-01 239 views
高質日式Fusion菜🤩位於上環這間日式Fusion餐廳, 無論裝修配置方面都極具特色. 而且配上暗暗的燈光, 感覺十分Chill & Relax🤟 食物方面選擇種類多, 有日式, 西式Fusion 等, 梗有最少一款啱自己鍾意食物方面order 了<Wagyu 炙燒和牛>😋 ~ 肉質諗身易咬口. 亦帶有少少牛味, 十分惹味開胃.<Cripsy Tofu Salad>😋 ~ 以天婦羅炸過的豆腐皮, 再配上酸酸辣辣的沙津絲.<Spicy Tuna> 😋 日式餐廳就梗係要order 卷物. 吞拿魚上面舖滿吞拿魚蓉 & 魚籽. 而且份量多, 壽司亦非常新鮮, 正.<和牛釜飯>😋 比預期中更加好味好有驚喜. 滿滿的黑松露香, 配上和牛, 感覺有點似意大利飯.🤩基本上每道菜色都十分出色, 環境一流, 絕對值得回頭再試.🍣餐廳 : Honjo🫕地址 : 皇后大道西77-91號1號
高質日式Fusion菜🤩

🍣餐廳 : Honjo
🫕地址 : 皇后大道西77-91號1號
2022-11-30
$200 (Dinner)
  • wagyu