2016-02-11 964 views
友人喜歡這個品牌就當然很想找好友朝聖吧~我們一行5人,先友人排隊等位約。等了45分鐘,原來入面位置很小,只有10張2~3人枱所以等嘅時間都很長,坐下馬上看餐牌基本上沒有多的選擇,唯有馬上點了個afternoon tea set$438for 2,另外點了ice macha ,hot chocolate,ice tea,拿破崙,開心果cake ,raspberry cream cheese cake ,coffee rum sliced cake……先講個tea set,放低時已經有點失望,見到最底層嘅三文治已經冇晒胃口,比平時叫到會的差很遠呢(到會已經不很新鮮及冇單賣相),唉,估唔到呢度更差,scone亦不算鬆軟,成個tea set值得一讚係個lemon tart,味道最fresh,個茶壺更叫人失望,因枱很細,茶壺就像舊式酒樓的一樣,只係上面印有westwood的品牌,而且女仕攞有點重,完全顧及唔到客人感受,coffee rum sliced cake 第一啖食落去不錯的,但再食就覺得好甜,其餘的都很一般,拿破崙同lemon tart 係全程最好味嘅~不過我就唔會特別推介,實在覺得唔太
,scone亦不算鬆軟
,其餘的都很一般
,拿破崙同lemon tart 係全程最好味嘅~不過我就唔會特別推介,實在覺得唔太值得排咁耐去朝聖,食過就算了
超迷你
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)