2011-08-29
一黎到門口, Reception 問就已經話近魚缸位full 左要等, 坐遠少少就唔駛等! 咁ok啦! 都只係為左食!入到去, 正如之前好有人講過咁 有三分二係空位. 睇黎係出面等位的真係只為魚缸!環境是絕對一流的! 可惜.. ..好明白水有收費與唔收費, 但女朋友order左兩次, 兩個服務員都完全無左回事, 等左25分鐘, 我地連食物都叫埋, 再叫第三次有少少火同佢講: "我地已經order左第三次要兩杯水, 到依家都未有!" 個女服務員只講左一句, "兩杯水? ok!" 咁就走左去! ok~ 你地少人做野, 場好大. ok 我接受你!食物價錢, 以佢食物價錢, 點都唔會太差掛, 一心因為自己生日, 第一次係Ocean Park 入餐廳食咁豪. 叫左一個$180 幾Kid's Meal, 一個$98 沙津, 一個soup, 一個拉面.食物都好快上, soup 同個salad 都ok! 最大問題係個拉面 同個 kid's meal 囉!一個$89 拉面, 出前一丁都不如, 入面竟然又可以一粒栗米都無! 都算啦! 拉面入面仲有蟹柳, 你估唔到一個$89 拉面的蟹柳係俾百佳牌
環境是絕對一流的! 可惜.. ..
一個$89 拉面, 出前一丁都不如, 入面竟然又可以一粒栗米都無! 都算啦! 拉面入面仲有蟹柳, 你估唔到一個$89 拉面的蟹柳係俾百佳牌急凍蟹柳你食. 點解我會知? 因為佢連煮都煮唔夠火侯, 一睇就睇到佢係急凍蟹柳條! 多謝晒!
Kid's meal, 明明呢個沙津同正價沙津係同一樣野, 我唔明白點解細佬個份會係一d都唔凍囉! 下? 唔凍沙津我都係第一次食!
個飯同我食大牌檔還要差! 想點呀?
算! 生日好日子, 到埋單先最大件事!
叫一個後生女埋單, 佢攞住好多野, 背對我地用手揚一揚, 下意識佢咁係應左我啦掛! 你背對我又唔出聲唔緊要, 你攞住咁多野, ok!
佢之後係我地面前經過左兩次, 過左20分鐘, 無人埋過單! 我地叫返佢過黎.. ..
女朋友: 你叫咩名呀?
女服務員: .. .. ..
女朋友: or~ xxx , 麻煩叫你manager 黎呀!
女服務員: .. .. .. ..
第一次, 我見到佢呆左加O咀, 之後無出聲走左去!
下? 咁即係點呀? 茶餐廳都唔會咁啦! 仲要係香港最出名主題樂園新餐廳發生.. ..會唔會太過份呀?
環境的確係好好, 可惜, 大陸人&細佬之多, 極之嘈, 根本唔係一個好的地方食野!
之前三個comment 都係話讚! 我想請呢三位自費入去睇一次, 同你地free 乒去人地做show 咁做真係天與地!!
差到無得再差!!!!!!!!!!!!