2021-05-06 51 views
先生/小姐:我篇食評邊度有粗口呀。你媽湊大你呀中五仔見網上評價好好就來試下。首先呢間冰室座位好逼,環境好嘈。長沙灣姐,又唔係中環洗唔洗逼到咁。講返食物,星期日都有下午茶餐。所謂海苔薯條,海苔少之有少,薯條無調味同埋係凍嘅。漢堡就不過不失啦,叫擺得入口。炒飯無乜料亦無乜調味,想加啲鹽又變咗加幾粒米(鹽樽入面嗰啲米粒) 。🤣唯一可取係樽仔奶茶。有奶香茶香不太甜,好飲。服務方面,我地兩位一坐低就送錯咗個咖喱飯黎,果陣真係凳都未坐暖。有用腦都知未嗌野食啦,仲要我提😴。之後另一個阿姐,拎住幾百樣野食咁行咗兩條巷,大大聲週圍問有無人嗌咗凍檸茶。唔講真係以為去咗街市。短短一餐飯,俾伙記無禮貌咁打擾咗兩次:一次係我食食下飯,拎我枱旁邊份Menu俾第枱客;一次係拎我枱旁邊嘅叉俾第枱客。當中過程一句唔好意思都無。其實只要講多一句就無事,但偏偏呢間餐廳就係唔做。食咗大概二十分鐘,女朋友嘅熱檸蜜仲未黎,因為已經催過一次,到就食完都未黎。女友:杯熱檸蜜唔想要喇,等咗好耐,又催過一次。阿姐:咁熱檸水要唔要呀,一秒鐘拎俾你。女友:都係唔洗喇,麻煩取消咗佢。阿姐:熱檸水好快咋嘛,咁都唔要~咁耐無上杯飲品,想取消都要有
先生/小姐:我篇食評邊度有粗口呀。
你媽湊大你呀中五仔

見網上評價好好就來試下。

女友:杯熱檸蜜唔想要喇,等咗好耐,又催過一次。
阿姐:咁熱檸水要唔要呀,一秒鐘拎俾你。
女友:都係唔洗喇,麻煩取消咗佢。
阿姐:熱檸水好快咋嘛,咁都唔要~

咁耐無上杯飲品,想取消都要有說話聽真係🙄。差啲反枱爆粗。🤬之後另一同事唔出聲將新單擺係我枱面。又係唔好意思都無句,唔通我錯呀?