2022-01-21 142 views
個人一直都係Pirata Group嘅big fan🤩 自從幾年前食過pici之後真心一試愛上,今日獨自嚟食個weekday lunch🤪一個人可以坐吧枱位望住廚房煮嘢食都幾吸引🤪一嗌完嘢食就會上法包,自己隊晒一包都飽咗一半🤭前菜嗌咗Vitello tonnato, 吞拿魚加蛋黃醬呢個配搭雖然唔會錯但個人覺得唔算好有特色,有種食緊吞拿魚治嘅feel bruh🤭Main嗌咗tangliolini with truffle paste,真心一上啲松露味係撲鼻而來,值得加錢試呀😛最後食埋佢哋嘅招牌tiramisu👍🏻世一唔講得笑🤪咖啡味同酒味可以balance到,cream cheese夠滑同埋lady finger有浸濕咖啡同rum酒真心唔係間間都做到🥰回訪咗好多次仍然會想係咁食🤪希望大家都可以認識呢間餐廳等佢開多啲分店去到我個區☺️

一嗌完嘢食就會上法包,自己隊晒一包都飽咗一半🤭