(Non-member)
2008-10-01 2 views
今晚同男友因為之前食左少少野嘅緣故, 打算搵間餐廳食一個 Quick Dinner, 準備返學....係行去銅鑼灣方向途中, 見到霸王山莊, 記得以前曾經係尖沙咀都有幫襯過 Set Lunch, 味道都 okay 又抵食($40 per head 到), 於是就膽粗粗走入去幫襯.上到去, 環保係唔錯, d 位係好舒適, 不過心裡面覺得好奇怪, 點解無咩人幫襯架呢? d 位有 7 成 都係無人坐, 心裡頓時一沈~首先黎左鐵觀音, 嘩! 從來無飲過咁'希''嘅茶! 真係令人懷疑 d 茶已經俾人 recycle 過幾多次!我們知勢色唔對, 都唔敢再叫多野, 於是就求其叫左一兩樣....小籠飽 - $40 得 4 只, 味道都 okay, 都有湯係入面嘅, 不過真係超貴.. 唔抵~豬扒拉麵 - $48, 嘩! 碗麵極細碗! 仲細碗過街邊求其一碗細雲吞麵! 勁呃錢.....賣相已經唔吸引, d豬扒一睇都已經知道炸得 overheat 左! 果然, 食落去仲無味 tim~兩樣野加埋, 埋單 $110, 勁唔抵~ 食完仲要la la 林走去其他野, 唉! 無下次~

兩樣野加埋, 埋單 $110, 勁唔抵~

食完仲要la la 林走去其他野, 唉! 無下次~
$60 (Dinner)
  • 小籠飽