2018-08-16 891 views
馬鞍山冇野好食,所以去到邊都好多人,今晚係到食飯唯有搭枱先吾洗等甘耐。呢個所謂既2人餐,計過數全部叫最貴既都只不過平左小小,而且本身有茶介,所以其實包野飲係一啲都吾抵,所以最後決定散叫算數。小龍包38蚊4隻,皮吾會太厚,食落去有肉汁,不過吾會有爆汁既感覺,整體吾差但吾係我食過最好食既小龍包。回鍋肉吾會太肥,所以可以好放心大啖食,配埋餅皮一齊食,吾會太咸又夠特別。煎素鵝入面包住好多菇,食落脆卜卜而且一層層好有口感果然圖片只供參考,拉麵黎講呢個算做貴,完全有海鮮味,又冇蕃茄味,仲要只得3薄片蕃茄,講真蕃茄吾係貴,比得呢個價比大舊啲都吾得,真係好失望。蝦都冇期望過會係鮮蝦,但真係少得可憐,魚肉得3小塊,海參得2小舊,真係食返普通拉麵冇甘嬲

小龍包

回鍋肉  煎素鵝

煎素鵝入面包住好多菇,食落脆卜卜而且一層層好有口感
蕃茄魚湯海鮮拉麵

2018-08-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)