沒有想過平常等車的地方都會有好野食! 晚餐有SET,100 塊以下的!另外叫了一個牛肉炒烏東好似60 塊以下!先來一個SALAD,聞到好清新的味道! 可以選擇要醋/沙拉醬, 不過如果你本身個餐係素食,就DEFAULT係醋。味道我是從朋友中得知的,因爲孕媽媽關係不能食這個,朋友話好味道!那個醋非常開胃的!之後就到鴨胸意粉!醬不會太多也不會太小!味道是香濃的番茄味道!鴨胸也是燒得香香的!那個皮有小小脆口!牛肉炒烏東:很香的芝麻係面頭,不過有小小過咸,但不油膩,牛肉質地係不會像橡皮筋的,味道是有濃濃的牛味阿!同不會過火的!TIRIMISU:孕媽媽呢個真係五點得!原因有兩個!一,因爲係有機會用生雞蛋做的! 二,有咖啡,酒 都是對BB不好的!!但朋友話滑的涵料同濃烈的咖啡味!服務生應該係有一點智力障礙的,可是非常有笑容,所以我地不會講得太快, 希望他可以PICK UP到我地想要d MUD!
沒有想過平常等車的地方都會有好野食!