2022-12-26
前排趁假日同朋友試左君悅酒店扒房既set lunch, 餐廳環境氣氛同食物都不錯, 值得推介前菜(五選一)🍽️Steak tartare牛肉他他個味道調配不錯,而且賣相很好, 打卡一流. 🍽️Thick Cut Bacon 極厚切煙肉, 本身已經煮到非常林身, 好容易切開, 帶有小許煙燻味同辣味,再配上楓糖漿, 係前菜推介之選🍽️Clam Chowder $48強烈推介大家要加錢試埋佢地既clam chowder,因為個湯既厚身又creamy,而且每啖都可以食到湯入面滿滿既配料同蜆肉.主菜(五選一)🍽️10oz Premium Argentinean Rib Eye相對幾款前菜, 牛扒方面就不過不失, 我地叫既係medium, 但都稍嫌個扒有小小韌甜品(四選一)🍽️Signature Cheesecake喜出望外地, 甜品令人非常有驚喜, 芝士味濃郁,蛋糕滑得嚟夠實身完全唔鬆散,口感一流🍽️Signature Steakhouse Pavlova底層蛋白酥配上吉士同芒果,然後再係面淋上一層芒果醬,可以中和返蛋白既甜, 味道非常不錯💡Lunch Set $540/位
前菜(五選一)
🍽️Steak tartare
牛肉他他個味道調配不錯,而且賣相很好, 打卡一流.
🍽️Thick Cut Bacon
🍽️Clam Chowder $48