2018-02-02 2535 views
今天本來是去東寶食晚餐,但實在太多人,之後行去城市花園,沿路經過見到呢間自然居日本菜,街上好凍,所以不再四處找,便入去試試吧!點不知中伏中伏中伏!沒什麼特別的裝修,餐牌上的食品也很貴!坐下一晩只得三張枱有客人,怕刺身不新鮮,所以沒有叫!食品非常不滿意😞😞😞😞最差是位疑似老板娘的女士,令我們非常失望,一碟凍日本蕃茄,完全沒蕃茄味沒甜味,中國蕃茄也比這個甜,告訴她,她居然諸多藉口,又說咁又說咁,又說共5次是一定日本來,又説來貨這樣沒辦法,又説是日本師父做,什麼沒辦法,留意食物品質是基本的,其實我只說要取消,因為沒味道,又怎可收客人$65,一個冇味的蕃茄,如果我是老板,一定會留意品質,重質重量,有問題一定要和供應商跟進,不是說沒辦法,我說貨不靚可不賣的,她居然説呢D係四季的,唔可以唔賣,人係要變通,唔得嘅食物又點可以給客人呢?呢D服務態度非常差!不承認食品有問題!我最多唔再去,但咁様做生意太可悲了!埋單$6xx 我和男朋友也吃不飽,如果是好味,其實價錢不是問題,但食物質素和出品那麼差,真的非常唔抵😡😠😡😠😡😠😡
中伏冇味凍日本蕃茄
燒油甘魚鮫