2023-10-21
見到標題都明,餐廳敗筆係服務老實講,食物質素確實不錯,但人均幾百但食到快餐咁,除非就係想食個快飯,否則你會食得好有壓迫感。用餐情況如下:周五晚上約7時到店,店內只坐左兩三枱客,店員溫馨提示用餐時間只有1小時。無錯,由Starter到Main到dessert加飲埋酒,餐廳係預計你可以1小時內完成。香港地租貴,熱爆小店要生存真係唔容易。由於桌面空間非常狹窄,同朋友決定先點一個Starter同一個Main,其實兩碟嘢一齊嚟係已經差啲放唔落😑如上面講味道幾好,特別係牛肉蓋飯的確係值得成為招牌,牛肉嫩滑醬汁幾特別。後來甜品叫左Tiramisu,味道算係我食過之中好食嘅版本,夠Creamy蛋味重咖啡酒味充足,只係份量略小。講返服務,服務員無笑容得黎,佢個想你快啲食完快啲走嘅面口,確實足夠趕客😊 另外,成餐飯店員落單、收碟同幫你埋計嘅速度好有去澳牛食飯嘅感覺…其實如果出邊有好多人排隊,我真係唔會怪佢,但周圍都係吉枱都要趕客就我理解唔到總結一句,如果晚餐人均消費$250 但要食到趕頭趕命咁,我相信可以有其他可以食得飽又舒適嘅選擇。Hope the restaurant can improve thei
用餐情況如下:
嘅選擇。
Hope the restaurant can improve their service, then I am happy to back for their food.