2024-12-18
係日本人👨🏻🍳主理,一入餐廳就好有置身於日本居酒屋既氣氛🍻💕由日本侍應帶你去鐵板Bar枱坐低,睇住師傅即席煮俾你食👀體驗感非常好🌊沖繩早摘水雲 $68最近有期間限定沖繩県料理,我地年頭去完沖繩都有食,水雲係藻類黎🔅食落酸酸地,加埋山藥泥一齊食好順滑咕溜咕溜,開胃之選🐟烤白子 $188白子即魚既精囊😎好有營養,平時唔太食內臟類既我,都覺得好食😍外面烤得香脆,內裡綿滑好似豆腐咁,加少少七味粉更惹味✌🏻🍤MIX大阪燒定食 $122午市set附味噌湯同沙律🥗我地坐喺BAR枱位望住廚師喺鐵板即叫即整,大阪燒成個好厚身📚,有魷魚🦑、蝦🦐、豚肉🐷,都幾足料,食落粉漿比例唔多,菜仲好爽脆🥬,可以自己灑海苔同鰹魚粉,食哂都唔會有膩既感覺🍱和牛壽喜燒定食 $208呢個唔係火鍋既壽喜燒🙅🏻♂️,佢係用壽喜燒汁喺鐵板上煎和牛😍和牛既油脂好香🧈,牛肉份量都算幾多,加埋半熟蛋既蛋黃🍳,撈埋飯食,好味🍹沖繩香檸可爾必思梳打 $60酸酸甜甜好清新,食完鐵板料理好岩解下油膩🍋overall:星期六lunch時間黎好full,個個枱面都有大阪燒😂而且都幾好坐,另外見到人地食蠔大阪燒都好吸引咁,呢度好岩啤啤佢吹吓水,係一
🌊沖繩早摘水雲 $68
🐟烤白子 $188
🍤MIX大阪燒定食 $122
🍱和牛壽喜燒定食 $208
🍹沖繩香檸可爾必思梳打 $60
酸酸甜甜好清新,食完鐵板料理好岩解下油膩🍋
overall:
星期六lunch時間黎好full,個個枱面都有大阪燒😂而且都幾好坐,另外見到人地食蠔大阪燒都好吸引咁,呢度好岩啤啤佢吹吓水,係一個好選擇