餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
中環平民餃子店✨Lunch時間係中環搵食,人山人海~唔想食太貴又有咩選擇呢?最後揀左間餃子店☺️⭐️壽喜燒牛肉餃子麵加底 $75等位嘅時候滿心期待食壽喜燒牛肉餃子,都食嘅時候就覺得比較失望,有淡淡的甜味但係冇乜壽喜燒嘅感覺,而且京蔥太多食落口感未如理想!麵嘅質地唔錯,而且湯都好飲,不過不失!⭐️10隻雙拼煎餃子(芫荽豬肉餃,拼大白菜豬肉餃) $66煎餃嚟到賣相已經好吸引,呢兩款餃子味道都相當唔錯,同行嘅朋友本身唔食芫荽,但都接受到覺得好食,而且煎得好香脆,值得一讚👍🏻⭐️麻辣松花皮蛋 $26麻辣汁味道一般,唔算太辣同麻,皮蛋質素唔錯,可以一試!另外呢度有菜脯辣椒醬值得試試,味道有啲似XO醬好香同少少辣如果菜脯可以大粒少少就更理想😊
中環平民餃子店✨

⭐️壽喜燒牛肉餃子麵加底 $75

⭐️10隻雙拼煎餃子(芫荽豬肉餃,拼大白菜豬肉餃) $66

⭐️麻辣松花皮蛋 $26
麻辣汁味道一般,唔算太辣同麻,皮蛋質素唔錯,可以一試!

• 芫荽豬肉餃
  • 麻辣松花皮蛋