2017-10-31 48 views
今日帶住隻小魔怪去中環搵食,感受一下萬聖節氣氛,小朋友通常都鍾意食日本野,見到佢地有小朋友set,仲有玩具送,二話不說就入去開飯。雖然天氣開始涼,不過太乾燥,要飲返d凍野炸炸佢!呢度有蜜瓜梳打,我呢個蜜瓜控最愛!福岡蜜瓜,好香蜜瓜味,冰冰凍凍,好正!我點了份雞叉燒辛辣雞白湯拉麵,選中辣,辣度帶點麻,雞肉亦很嫩滑,拉麵可自選軟硬度,點自己喜歡的口味就可以,我點了適中。麵很爽口,湯底亦很濃,很足料。 食拉麵,流心蛋係絕配,所以+$10 要一隻,一口氣就吃完了!有小朋友set 真係好感恩,仲有公主筷子,小魔怪就乖乖自己食曬碗麵,我可以投入食我自己碗麵! 跟餐有個橙汁同一塊 kitkat,小魔怪食得好滿足,走嘅時候,哥哥仲有玩具獎勵,真係好貼心!

2017-10-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner