2023-08-24 201 views
都有一段時間冇入西貢啦,所以今次就決定約班朋友來一日遊。到左黃昏時分,都仲未唸好食咩,咁就上open rice 搵下附近有咩好食啦。見呢家居酒屋新開左冇幾耐,又可以食下唔同既串燒,冇咁悶,所以見有位就入去試下。頭單叫左幾樣唔同串燒,有露筍豬肉卷,豬肉長蔥,免治雞肉捧,全部都食得出係用心制作,好好食,高質。因為好味之後再叫第二輪食物,呢個時候已經7點開始多客人了,reorder 左串燒牛仔肉,油甘魚鮫,炸蠔,羊扒,炒菜。今次既等候時間就冇咁快啦,因為店員話即叫即做且係生燒所以需時,而且當時繁忙時間客人比較多,但因為我們唔趕時間,所以就冇問題!野食全部都好味!今次叫了生啤,配串燒一絕! 總結:此日式小店別樹一格,食物好,服務佳,用心,乾淨企理,唯一注意係:等野食唔好咁心急,總之就值得一推,冇揀錯地方,下次會再來。