約咗朋友食宵夜,佢話好耐冇食串燒,即刻search吓荃灣有咩串燒舖先~ 搵到呢間仲開到凌晨12點,大把時間慢慢傾計~.冇諗過竟然有薯條食,啤酒薯條雖然冇咩啤酒味,但係個明太子醬超級好食!重點係佢係嗰種就算擺好耐都依然脆身,係可以由頭食到尾嘅薯條🍟 另一個覺得唔錯嘅係燒燒賣,外脆內軟,再加上蜜糖喺表面,$10有4粒抵到爛啦😋.令我好有驚喜嘅係蒜蔥封門柳,如果鍾意蒜泥白肉嗰種多蒜嘅話一定好鍾意🥰🥰 滿滿嘅蒜泥包住舊肉,好食梗係重要過口唔口臭啦哈哈。.叫咗個好特別嘅雞腳筋,其實就係鳳爪嗰啲軟骨,有啲咬口幾特別。燒菠蘿除咗賣相好靚,做法都好有誠意,外面專登燒咗一層焦糖,令到菠蘿更加甜更加好味!.話說呢度太多款式,手機落單有啲太花多眼亂,所以有需要嘅話可以好似我哋咁問佢攞個Menu,不過手機入邊先有圖片可以參考~.整體而言我哋覺得味道係偏重,朋友屬於重口味人士覺得啱啱好,但係我食得比較淡就略嫌佢重手咗啲,不過講真食串燒太淡味就唔過癮啦🤣.另外溫馨提示:串燒每樣一串兩串咁樣好似唔係好多,但係其實加加埋埋好飽㗎😆 大家叫嘢食記得量力而為唔好浪費食物~ 雖然呢度睇落唔多,但係足夠令到我哋兩個女仔飽到捧
另外溫馨提示:串燒每樣一串兩串咁樣好似唔係好多,但係其實加加埋埋好飽㗎😆 大家叫嘢食記得量力而為唔好浪費食物~ 雖然呢度睇落唔多,但係足夠令到我哋兩個女仔飽到捧住個肚走~