2015-06-18
睇到好多openrice 比好評手拉麵,所以都想試下,由於S先生病左,所以佢冇乜胃口食,唔係應該叫多d野試😂醉雞($60)呢碟黎到有開心左一下,好大碟呀😱只係$60,比平時果d 60幾得細細碟,算幾好!味道方面就......雞好滑,但入面見血😰又唔係好重酒味,所以,可以下次唔使叫。蔥爆牛肉客飯($45)好好食呀,牛肉好冧,味道好好,連洋蔥都好好食,不過可能牛肉來價貴,所以份量比較少,但真係要試👍加$3 既凍菜蜜,我諗多左,以為加$3有菜蜜咁好,原來好細杯,細杯都唔緊要,冇諗過咁難飲😐冇味,同水冇分別,如果係咁不如正經加多少少錢比d正常菜蜜客人😥飲飲下有隻野飛上我個杯😭S先生自作聰明再叫多杯,我比佢激到差d暈低,早知叫可樂飲冇咁嬲😒傳說中既小龍包($35/5隻)個個都話好食,現場都好多人叫,唔叫又唔好😂賣相:軟爬爬好似呀婆心口咁,唔靚,只希望有內涵,入面好多湯同肉,皮都夠薄,但話真係好好食就又唔係,不過咁既價錢叫下囉。
蔥爆牛肉客飯($45)