{居酒屋美食}「黎到九龍城一定要食泰國嘢」呢句說話我諗要改寫,因為發現左呢間叫「禮Sake Bar Present」嘅居酒屋!叫左好多嘢食😂仲要玩齊人大合照,感覺大大嘅滿足同幸福感!講真,真係每樣嘢都好好味,有幾樣嘢真係需要特別大讚!燒鱈魚乾真係烤到好脆口,配埋蛋黃醬真係食到停唔到!黑松露帶子反卷好明顯便用新鮮高質食材,幾樣嘢在口腔中爭艷鬥麗,帶子嘅鮮味仍然出眾!*我留意到師傅切左0.5cm 嘅檸檬落去,真心為各食材都提鮮不少。咸蛋蟹膏玉子燒我諗呢個算係新派嘅日本菜,但三種味道意外地調和,我覺得好好味!月見醬唐揚飯團佢唔係一個普通嘅飯團,日本蛋,醬汁加上香烤過嘅飯團,真係令人回味!薯上白雪最後來的薯上白雪,其實是一片好美味,熱辣辣嘅日本蕃薯,再配上冰凍嘅雪糕!冰火二重奏咁作為今日嘅結束!呢度食滿$500仲有大抽獎一次✌🏽入面好多獎勵令人好開心,睇住店員輪流咁樣俾食客抽獎,無論獎品大小,大家都好開心,令到成間餐廳嘅氣氛好好!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #禮 (打鼓嶺道) (九龍城)九龍城打鼓嶺道79號地舖
{居酒屋美食}

燒鱈魚乾
真係烤到好脆口,配埋蛋黃醬真係食到停唔到!

黑松露帶子反卷

咸蛋蟹膏玉子燒

月見醬唐揚飯團

薯上白雪

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #禮 (打鼓嶺道) (九龍城)
九龍城打鼓嶺道79號地舖