最近食咗間幾好食嘅位於九龍城嘅居酒屋,餐廳名叫浜滝。呢間餐廳嘅氣氛好舒服,裝修有格調,環境上已經覺得佢唔錯。🍣首先,我哋試咗佢哋嘅半熟海龍燒真係一絕!龍蝦嘅鮮味同半熟嘅口感完美結合,每一口都令人回味無窮。😋其次,香菇串亦都好值得一試。串香菇燒得啱啱好,保留咗菇嘅鮮味同香氣,配上少少鹽同胡椒,簡單但好味。🍄煙肉配蘆筍串亦都係我嘅心水推介。煙肉嘅鹹香同蘆筍嘅清甜形成咗一個好好嘅對比,食落去口感豐富,一試難忘。🥓最後,螢光魷魚漬亦都唔可以錯過。,,魷魚嘅口感爽脆,配上特製嘅醬汁,味道鮮美。🦑總括嚟講,浜滝係一間值得推薦嘅居酒屋,無論係食物質素定係環境都令人滿意。如果你喺九龍城附近,不妨去試下!👍

2024-10-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner