我一兩年前已經嚟過呢間Cafe,嗰陣啲咖啡都仲係平平無奇,冇乜特色同選擇,但依家嘅佢煥然一新,好似出咗幾款新咖啡款式,lunch Menu又有不同選擇,對比附近嘅Cafe,呢間性價比都幾高☕️呢杯Iced Americano係炎炎夏日就啱囇☀️,冇加錢都覺得佢嘅House blend幾易入口,唔會over-roasted,咖啡果酸有層次,可能加咗冰嘅關係啦,帶微微bitter,唔會搶focus,中上嘅凍啡👍🏻值得一讚嘅係,佢係外賣杯非常高級,杯身外型靚之餘,硬膠質地挺身,不需飲管都飲到,好體貼嘅設計😋下次要夜晚試吓佢間bar🍸

下次要夜晚試吓佢間bar🍸
Iced  Americano
2024-07-01
TakeAway
$35 (Lunch)
Iced  Americano